reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Nie noooo ja prosze wolniej!! Jak ja mam za taką produkcją nadążyć??

maran - pewnie wyrośnie... tylko kiedy? ja pamiętam mojej siostry synka jak był w tym wieku:) teraz ma ponad 3 latka i niewiele się zmienło:(

Marylka ja tez chcę pizze!!! Jak tam sklep??

Szczęśliwa proszę tu nie chorować!!

Niestety w sprawie dupka nie pomogę bo nigdy nie brałam:(

Ja mialam wczoraj cos na kształt mdlości... tylko nie wiem czy to może byc tak tyle dni po skończeniu clo?? czy się zatrułam jedzeniem.. ale jak się zatruję to nigdy aż tak nie mama więc może clo?? macie jakiś pomysl??
MONIA- no ja dopiero bede brala Clo to nie pomoge-co prawda z Domisiem bralam Cl ,ale to byl 4 lata temu i po 1 uzyciu sie udalo i ja mialam MDLOŚCI!!!! masakra ,ale to byly ciążwe,chyba ,ze u Ciebie tez;-)

JOL- rozumiem:tak:moja kumpela tez chciala 2 dzici rk po roku i pprstu nie karmila,jak Zosia miala 2 m-ca to Ona dostala @ a po kolejnych 2 juz byla a ciazy i urodzila Stasia:tak:jest miedzy dziecmi rok i 1m-ąc roznicy a Ty jak karmisz (i slusznie) t plodność mze wrcic duzo pozniej:tak:

WISIEŃKA-MOZE TO I PO DUPKU:tak:w kazdym razie-najwazniejsze,zeby pomoglo:tak:

a ja sie umawiam z Mlodam na wieczorną kawe bo jada na Pomorze to beda kolo mnie przejezdzac wiec kolo 19 moze sie spokamy:tak::-)

MARAN -no jak masz bunk 2latka w Ali wieku to troche szybko:szok:a pozniej jest jeszcze 4 latka i tem jest cięższy bo dziecko juz jest bardziej świadome...powodzenia:-D:-D

reklama
Wisienka ale mi smaka narobiłaś no daj do mnie byle szybko żeby pizza nie wystygła :) ehhh a ja znowu o jedzeniu a potem marudze że brzuch za duży ale tak mnie dziś niemiłosiernie ciągnie ehhhhhhhhhh w końcu wyjdzie tak że jeszcze w ciąże nie zajde a mi z dycha na wadze przybędzie :( - oby nie :(:(:(:(

Nie noooo ja prosze wolniej!! Jak ja mam za taką produkcją nadążyć??

maran - pewnie wyrośnie... tylko kiedy? ja pamiętam mojej siostry synka jak był w tym wieku:) teraz ma ponad 3 latka i niewiele się zmienło:(

Marylka ja tez chcę pizze!!! Jak tam sklep??

Szczęśliwa proszę tu nie chorować!!

Niestety w sprawie dupka nie pomogę bo nigdy nie brałam:(

Ja mialam wczoraj cos na kształt mdlości... tylko nie wiem czy to może byc tak tyle dni po skończeniu clo?? czy się zatrułam jedzeniem.. ale jak się zatruję to nigdy aż tak nie mama więc może clo?? macie jakiś pomysl??
to zapraszam :):):) Wisenka ma przywieść jakąś pychotke :):):):) a sklep dziś tak jak pogoda do niczego :(:(:(:(:(

wy tu o pizzy i paróweczkach a ja cwicze....

klękam na kolana i śle pokłony za determinacje

ehhh jaka ja kiedyś byłam szczupła i nie miałam żadnych problemów a po tych cholenrych tapsach to masakra i dojść do siebie nie moge a jakby nie patrzeć żołądeczek też już pewno troche rozepchany i więcej woła :(:(:(:(:(:(:(

Agnieszka a jaki zamówiłas??? i powiedz jak sie sprawdza

bo ja co prawda miałam z Pysią wosk kupywać ale jakoś sie boje że będe sie paprać tym woskiem i chyba żadna z nas nie ma odwagi by kupić :) a o depilatorze myśle juz od dawna :)

MARYLKA- dziekuje;-)wiesz co no jednak 2,5 opakowania hormonow bez przerwy na @ zrobily swoje:-(moje uda i brzuch to jak nie moje:no:i trzeba troche dzialac bo samo nie zleci,ograniczam tez slodkie bo wyeliminowac zupelnie nie dam rady.a skoro w tym cylku nic nie wyjdzie na bank to moge sie pomęczyć i pozbyc energii(tak bym poszla pielić,ale w taaaką pogode o nie:no:)

AGA- leć:tak:

reklama
Google Tłumacz taki ??? ja bym najchętniej chciała taki z nakładką mrożącą :) daj znać jak sie sprawdził :)

mama a ja prawie biore przez 8 lat z jedną czy dwiema krótkimi przerwami i to nie to ciało już :( tylko że za puźno sie ocknełam a tez bałam se wcześniej ciąży i tera mam co mam :(:( ale już nigdy więcej chormonów oj nie nie dam sie w to wrobić

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry