mama05
prrrryy szaaaalona :))
MONIA- no ja dopiero bede brala Clo to nie pomoge-co prawda z Domisiem bralam Cl ,ale to byl 4 lata temu i po 1 uzyciu sie udalo i ja mialam MDLOŚCI!!!! masakra ,ale to byly ciążwe,chyba ,ze u Ciebie tez;-)Nie noooo ja prosze wolniej!! Jak ja mam za taką produkcją nadążyć??
maran - pewnie wyrośnie... tylko kiedy? ja pamiętam mojej siostry synka jak był w tym wieku teraz ma ponad 3 latka i niewiele się zmienło
Marylka ja tez chcę pizze!!! Jak tam sklep??
Szczęśliwa proszę tu nie chorować!!
Niestety w sprawie dupka nie pomogę bo nigdy nie brałam
Ja mialam wczoraj cos na kształt mdlości... tylko nie wiem czy to może byc tak tyle dni po skończeniu clo?? czy się zatrułam jedzeniem.. ale jak się zatruję to nigdy aż tak nie mama więc może clo?? macie jakiś pomysl??
JOL- rozumiemmoja kumpela tez chciala 2 dzici rk po roku i pprstu nie karmila,jak Zosia miala 2 m-ca to Ona dostala @ a po kolejnych 2 juz byla a ciazy i urodzila Stasiajest miedzy dziecmi rok i 1m-ąc roznicy a Ty jak karmisz (i slusznie) t plodność mze wrcic duzo pozniej
WISIEŃKA-MOZE TO I PO DUPKUw kazdym razie-najwazniejsze,zeby pomoglo
a ja sie umawiam z Mlodam na wieczorną kawe bo jada na Pomorze to beda kolo mnie przejezdzac wiec kolo 19 moze sie spokamy:-)
MARAN -no jak masz bunk 2latka w Ali wieku to troche szybkoa pozniej jest jeszcze 4 latka i tem jest cięższy bo dziecko juz jest bardziej świadome...powodzenia