reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
tutaj to tak nie daja jak u nas z reszta nie dostane pieniazkow na chorobowym bo musze miec 2 lata przepracowane wiesz jak pracuje 3 dni to jest ok ten ostatni dzien kryzys ale wiem ze juz nastepny odpoczywam a teraz bylo tak ze w niedziele bylam to koniec tygodnia heh wiec to ze od pon do dzis bede to 3 dni w nowym tygodniu tylko nikt nie pomysli ze to 4 pod rzad :)q

czesc dziewczyny witam i ja z rana maz mnie obudzil jak wychodzil do pracy i dlatego mam chwile przed praca zeby was poczytac troszke milego dnia :*
hej kochana jak tam humorek ?? już lepiej ????

mama ty masz nadzieje że nie przytyjesz po clo a ja mam ostatno (od 2 dni) takiego głodomora że nie wiem mogła bym jeść cały czas a i tak już myslą że w ciazy bo brzucho za duży a mnie tu ciągle do jedzenia ciągnie :(:(:(:( a wczoraj jadłam ciasto lodowca i polałam go sobie dużą łyżką świeżego miodu prosto z ula dzidziusia :) bo wydawało mi sie mało słotkie :( mama skwitowała to tak teraz musisz iść i zrobić przynajmniej 2 rajki w ogródku :( sorka że marudze :(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:zawstydzona/y:ale komu jak nie wam ? :zawstydzona/y::-(

agnieszka dzień w pracy będzie ok bo ostatni przed długim weekendem:)

aaa no to super:))

mamucica wiesz wczoraj coś mąż wspominał że wyczytał coś takiego że Alan nie musi iść za rok do szkoły tzn.może iść ale nie musi bo przymusowa szkoła w Uk jest od 5 roku życia i w tym wieku musi już chodzić do szkoły bo jak nie to nam rodzicom dopierdzielą karę.Więc tak sobie rozmawiałam z mężem że jeżeli faktycznie tak będzie to Alan pójdzie do szkoły za 2 lata a nie za rok i wydłużymy mu dzieciństwo ale starania nad potomstwem są bez zmian:))

szczęśliwa wczoraj miałam spotkanie ale tylko z kolesiem od towaru i gadzetów bo mój kiero na urlopie i zebranie ma być w przyszłym tygodniu tak więc wyników kontroli nie mam. A jak ty sie czujesz, juz na nowym mieszkaniu?
bibinka miłej pracy a odpoczynek to już konieczność bo bym sie przewróciła
agnieszka witaj supper suwaczki
mama boli mnie brzyuch po duph chyba i zołądeki i jak na @ czy to mozliwe, że to po nim? @ brak
Ja tez nastawiłam pranie bo po prostu nic nie schnie i nie da się wyprać szybciej. Obiadek ugotowałam wczoraj na dwa dni. Ukraiński, gulasz, ryż brązowy i marchewka z groszkiem. Teraz się porozkoszuje wami a o 11 na godzinkę zniknę pozałatwiać sprawy

asiu No tak co kraj to obyczaj:( Musisz więc do samego rozwiązania pracować?
Życzę żeby dzisiaj czas szybko minął:)

agnieszka to super wiadomość, niech więc Alanek będzie przedszkolakiem jak najdłużej może. Rok to bardzo dużo dla takiego szkraba. A starań nie przerywajcie bo różnica wieku między rodzeństwem dobra. Większa różnica to mogą nie mieć ze sobą tak dobrego kontaktu. Choć mówią że to nie reguła.

Wisienka ten brzuch to na pewno na @. A powiedz kochana ten barszcz ukraiński to jak robisz?
Gulasz nie barszcz:)

asiu a skąd na bank wiesz że dziewczynka? na usg wyszło?

Ostatnia edycja:
marylka zobaczymy za kilka dni jak tata będzie isę czuć, bo wczoraj po 1 to nic na razie powiedzieć nie można jak znosi-tzn za wcześnie na jakiekolwiek objawy.

ja na trochę spoadam, trza do roboty wracac. pozdrawiam i milego dzionka.
papatki:-)

tutaj to tak nie daja jak u nas z reszta nie dostane pieniazkow na chorobowym bo musze miec 2 lata przepracowane wiesz jak pracuje 3 dni to jest ok ten ostatni dzien kryzys ale wiem ze juz nastepny odpoczywam a teraz bylo tak ze w niedziele bylam to koniec tygodnia heh wiec to ze od pon do dzis bede to 3 dni w nowym tygodniu tylko nikt nie pomysli ze to 4 pod rzad :)q

Asiu 2 lata?

U nas w Uk musisz mieć przepracowane 36 tygodni w jednej agencji w ciągu i już jestem uprawniona do pieniędzy macierzyński i wychowawczy.

mlodam papa:)miłego dnia:)

reklama
qwitaj marylko a nawet nawet do poki nie wybije 10 30 haha moja pora pracy powiem ci ze ja przed tym jak sie dowiedzialam ze w ciazy jestem to tak jadlam potem w ogole a teraz tooo eee wczoraj nalalam sobie pomidorowej wlozylam do niej makaron tak patrze aa wloze sobie jeszcze pierogi z kapusta :) a wczesniej jadlam pomidorowa i kanapke z dzemem razem :)q

Asiu 2 lata?

U nas w Uk musisz mieć przepracowane 36 tygodni w jednej agencji w ciągu i już jestem uprawniona do pieniędzy macierzyński i wychowawczy.

mlodam papa:)miłego dnia:)
36 tygodni to kolo 9 miesiecy nie ? a mi tu mowili ze trzeba 2 lata :( a nawet jak by 9 miesiecy to nie mam tyle bo wczesniej bez umowy pracowalam :(q

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry