mama05
prrrryy szaaaalona :))
ASIUASIU- witaj i zeby dzien w pracy szybko zlecial) czujesz KTO tam pod sercem mieszka czy nie masz zadnych przeczuć??
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
hej kochana jak tam humorek ?? już lepiej ????czesc dziewczyny witam i ja z rana maz mnie obudzil jak wychodzil do pracy i dlatego mam chwile przed praca zeby was poczytac troszke milego dnia :*
agnieszka dzień w pracy będzie ok bo ostatni przed długim weekendem
tutaj to tak nie daja jak u nas z reszta nie dostane pieniazkow na chorobowym bo musze miec 2 lata przepracowane wiesz jak pracuje 3 dni to jest ok ten ostatni dzien kryzys ale wiem ze juz nastepny odpoczywam a teraz bylo tak ze w niedziele bylam to koniec tygodnia heh wiec to ze od pon do dzis bede to 3 dni w nowym tygodniu tylko nikt nie pomysli ze to 4 pod rzad q
36 tygodni to kolo 9 miesiecy nie ? a mi tu mowili ze trzeba 2 lata a nawet jak by 9 miesiecy to nie mam tyle bo wczesniej bez umowy pracowalam qAsiu 2 lata?
U nas w Uk musisz mieć przepracowane 36 tygodni w jednej agencji w ciągu i już jestem uprawniona do pieniędzy macierzyński i wychowawczy.
mlodam papamiłego dnia