reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
hej wisienka!wreszcie sobie odpoczniesz:tak::-)
mamucia witaj!

kochane,lecę do pracy:-(.ŻYCZĘ MIŁEGO DZIONKA!!!

czesc dziewczyny witam i ja z rana maz mnie obudzil jak wychodzil do pracy i dlatego mam chwile przed praca zeby was poczytac troszke milego dnia :*

Aguś - nie ma za co kochana i trzymam kciukaski za wizyte:):)
Dziękuję dobra duszyczko:)
AGNIESZKA- z Tomem juz OK,ale po niedzieli jeszcze mi smutno:sorry2:
Rozumiem,najważniejsze że już trochę ochłonęliście,nie długo wszystko wróci tak jak dawniej a smutek gdzieś ucieknie zobaczysz,będzie dobrze:)))

bibinko miełej pracy życzę:)Pa:)
asiu witam Cię kochana:)Jak się czujesz?

bibinka miłego dzionka w pracy!

agnieszka dzień w pracy będzie ok bo ostatni przed długim weekendem:)

asiuasiu witaj; a to niedobry mąż tak przed pracą budzić choć z drugiej strony w porzo bo dzięki niemu zawitałaś do nas:)

malapralinka- MYSLE ,ZE TA CENA JEST OK:tak:a jeli mielibyscie mieszkac na poddaszu t wymieniny świeżo dach to bardzo istotna sprawa:tak:

AGNIESZKA- witaj
BUNIA- powodzenia!!
MOTYLEK- wierze z Tobą ze beda II kreski:tak:
KINGA- hejka :))

dzikuje Ci za odpowiedz;-)
poprzednio wlasnie chciei duzo mniej ale to przed wymiana dachu bylo...
w sierpiniu bysmy sie przeprowadzili.

Bibinka, Mamucica i Wisienka
Dziękuję;-)

Ostatnia edycja:
Hej Aguś :) grupa jak najbardziej :):) i ciesze sie że mogę sie do niej zaliczyć :):) a o co chodziło Ci kochana z tymi głupotami co ludzie piszą na forach??
Czesc MAMA
Cześć Marylko ty moja śpiewaczko:)
Czesc Mlodam
no to ja :) z tym że dziś taki nastrój że tylko havy metal - a tego nie da sie śpiewać :):) (tzn ja nie przepadam za tą muzyką ale jakiś taki mam nastrój dziś )

hej Szczęśliwa pogody życzę podczas drogi do gina, cobyś sie nie rozłożyła!!
Agnieszka tata miał wczoraj 1 kroplówkę z chemia, jak z nim rozmawiałam to mówił, ze czuje sie dobrze, ale na skutki uboczne to trzeba trochę poczekać, oby nie było ich zbyt dużo, Boziu ja mam ciągle nadzieję, że będzie dobrze... że jakoś to będzie do przodu

JoL najwyzej powale się z tyłu na kanape i bedę na leżąco jechać hihihi ;) chociaż tak nie umiem :/
mama odczytałam, odczytałam dziękuje
to super że tata dobrze znosi chemie oby tak dalej i oby szybko pomogła :) trzymam &&&&

hello wszytskim!ja też na moment przed pracą.u nas wieje i pada:wściekła/y:

mama mam nadzieję,że w weekend dopisze pogoda i miło spędzicie czas:tak:
aga widzę,że dzionek spokojnie się zapowiada:tak:
malapralinka WSZYTSTKIEGO NAJ NAJ Z OKZJI ROCZNICY:tak::-).cena mieszkanka ok,ale ja też bym oglądała z każdej strony:tak:
monia to się mąż postarał,pewnie potem nagroda była:cool2::-D
szczęśliwa zdrówka życzę:tak:
marylka mega utargu:-)
młodam poducha pod dupkę i w drogę:tak:.trzymam kciuki za tatę!
maran,kinga,jol witajcie:tak:
fleur trzymam kciuki!wiem co znaczy taka praca,niestety...
bunia,motylek &&&&&&&&;)
dziękuje kochana jestes no dziś mi będzie potrzebny ten utarg

MALAPRALINKA- nie ma sprawy;-)a jak dach wymienili to Wam odszedl caly ten balagan i zamieszanie:tak:
MAMUNICA -witaj:-)

BIBINKA- no to papa,milej pracy:tak:

reklama
asiuasiu a na zwolnienie w związku z ciążą nie możesz iść skoro ta praca taka niefajna?

czytałyście dziewczynki na forum, bodajże "czy można płeć zaplanować" o chińskim kalendarzu?

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry