reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
hej Szczęśliwa pogody życzę podczas drogi do gina, cobyś sie nie rozłożyła!!
Agnieszka tata miał wczoraj 1 kroplówkę z chemia, jak z nim rozmawiałam to mówił, ze czuje sie dobrze, ale na skutki uboczne to trzeba trochę poczekać, oby nie było ich zbyt dużo, Boziu ja mam ciągle nadzieję, że będzie dobrze... że jakoś to będzie do przodu

JoL najwyzej powale się z tyłu na kanape i bedę na leżąco jechać hihihi ;) chociaż tak nie umiem :/
mama odczytałam, odczytałam dziękuje

Ostatnia edycja:
reklama
hello wszytskim!ja też na moment przed pracą.u nas wieje i pada:wściekła/y:

mama mam nadzieję,że w weekend dopisze pogoda i miło spędzicie czas:tak:
aga widzę,że dzionek spokojnie się zapowiada:tak:
malapralinka WSZYTSTKIEGO NAJ NAJ Z OKZJI ROCZNICY:tak::-).cena mieszkanka ok,ale ja też bym oglądała z każdej strony:tak:
monia to się mąż postarał,pewnie potem nagroda była:cool2::-D
szczęśliwa zdrówka życzę:tak:
marylka mega utargu:-)
młodam poducha pod dupkę i w drogę:tak:.trzymam kciuki za tatę!
maran,kinga,jol witajcie:tak:
fleur trzymam kciuki!wiem co znaczy taka praca,niestety...
bunia,motylek &&&&&&&&;)

Zmykam pod prysznic i chatkę trochę ogarnąć, bo rodzinka dziś wpadnie w odwiedziny ...
i obiad muszę ugotować, bo wczoraj głodowałam przez swoje lenistwo :eek:
Witaj Jol:)
Miłych odwiedzin rodziny życzę...i miłego pichcenia:))
Nioo wiem wiem według mnie takie fora nie są po to żeby kurde się obrażać itd tylko po to żeby właśnie podzielić sie doświadczeniami pożalić sie wspierać.....
Ja czuje sie dobrze tzn brzusio nie boli nudności minęły ale zachcianki są i to duże ale chyba się przeziębiłam bo mam katar i boli gardziełko:(
nioo suwaczek śmiga że szok ..... Już idzie 10 tydzień :):)
Ale widze że ty też masz ładne suwaczki:):)
[/B]

Dokładnie...ale nie ma co się rozpisywać:)Za piękny dzień dziś jest aby sobie pierdołami głowę zawracać:))

Moje suwaczki też już pracują.Decyzję podjęte więc trzeba działać.Wizytę w Pl u ginekologa mam już ustaloną,dzwoniłam nie dawno aby się umówić bo to okres wakacji a nie chciałam aby moja Pani ginekolog wtedy wyjechała na urlop i udało mi się trafić w czas kiedy spokojnie będzie mogła mnie przyjąć:))

Mlodam - naszczescie do ginka mam z domku 5 minutek drogi :):):):) wiec nie jest zle :)
Aguś - nioo kochana jak decyzje już podjęte to nic tylko działać działać i ciesze się ze udało Ci się umówić na wizyte :):)
A ja chyba poprosze mojego doktorka dzisiaj zeby sprawdził czy wszystko ok z moja fasolinka :):)

Ostatnia edycja:
Agnieszka tata miał wczoraj 1 kroplówkę z chemia, jak z nim rozmawiałam to mówił, ze czuje sie dobrze, ale na skutki uboczne to trzeba trochę poczekać, oby nie było ich zbyt dużo, Boziu ja mam ciągle nadzieję, że będzie dobrze... że jakoś to będzie do przodu

Trzeba mieć nadzieję i bądź silna dla siebie i dla taty.
Współczuje Ci kochana z całego serca...trzeba wierzyć.

aga widzę,że dzionek spokojnie się zapowiada:tak:
[

Tak dziś spokojny dzionek się zapowiada.Dziękuję:)

Aguś dziękuję kochana:)

Witam was w ten deszczowy poranek. Dałam sobie dzisiaj czas na spanie do 9 ale przewracałam się juz od ósmej. W nocy budziły mnie bóle brzucha, nie była to spokojna noc. Teraz siedzę juz z kawką. Dobrze, ze mam to wolne bo czuję się jak zbity pies.:-(
MALAPRALINKA:-)Wszystkiego najlepszego, żeby każdy dzień był dla was lepszy niż poprzedni a wasza miłość trwała do końca świata.
Jol przykro mi bardzo, jedna krecha do dołujący widok.

hej dziewczyny,
wpadam się przywitać korzystając z okazji chwilowego wybycia szefa:)
Kurcze mam tak głupio koma ustawionego, że nie mogę w konspiracji pisać:(

JoL przykro, że tylko jedna krecha się pojawiła:( Pojawi się w końcu płodność. Pozytywne nastawienie i zawsze powtarzaj sobie hasło mamy05 "NIE SPOCZNIEMY NIM POCZNIEMY" Dobre jest:) Mnie humor poprawia.

malapralinka
sto lat w szczęściu i miłości i gromadki maluchów!!!!! z okazji rocznicy mamucica życzy!!!!

mlodam będzie dobrze, tak jak pisałam wcześniej podstawa to wiara, że będzie dobrze. Może tak najgorzej po tej chemii nie będzie. Każdy organizm inaczej to znosi. Nie można dopuszczać do siebie złych myśli. Musi być dobrze i koniec.

hej Wisienka brzuch boli to chyba @ sie pojawi. A jak pojawi się @ to duża szansa na owu i tym samym na dzidzie:)

A u nas dziś podła pogoda, jakoś szaro, mglisto, no niefajnie po prostu.
Bez kawy ani rusz:)
Ja czekam z niecierpliwością na 8 bo wtedy z wyliczeń płodność ma się u mnie pojawić. Będę małżona molestować:-) Z kalendarza chińskiego (niezły wynalazek w ogóle) znalezionego w temacie "czy można płeć zaplanować" wyczytałam że czerwiec dobry miesiąc na siostrzyczkę więc molestować mam zamiar na maksa :-)

Ostatnia edycja:
AGNIESZKA- z Tomem juz OK,ale po niedzieli jeszcze mi smutno:sorry2:

BIBINKA- cześć;-)na ktora do pracy??jak Ala??u nas tez pogoda do ...:wściekła/y:n matko i corko-czerwiec a tu :no:nie ma slow!!
tez licze,ze na wekend bedzie si z pogoda bo wtedy duzo czasu na ogrodzie dzieci spedza a tak t bedziemy sie kisic w domu i tylko jeść:eek:a ja chce schudnąć:tak:

SOL- dzieki za wcz.odp.mam nadzieje,ze po Clo nie przytyje:no:;-)

SZCZESLIWA- daj znac po wizycie:tak:

JOL- witaj i tule...a moze ginek cos zaradzi-nie wiem da cos na wywolanie @ to i plodność szybciej wroci:tak:
MARAN- hej;-)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry