reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
mama
witaj

kurcze dziewczny stresuje sie...
jak juz kieds pisalam mam kupic mieszkanie. jestesm jeszcze przed calym tym zalatweianiem.
Ale ja sie stresuje czy napewno w dobrej cenie...
Cena 85tys za 45 metrow. Stare budownictwo, ale swierzo polozony dach. Mieszkanie 2poziomowe, ale poddasze. Umeblowana kuchnia i czesc lazienki - ta podstawowa czesc.
to zalezy jakie u Was są ceny u mnie to by było tanio :szok: mmmmm pyszna ta Twoja kawa :)
i duzo zdrowia i szybkich 2-kresek z okazji rocznicy :)

mama piękne sówaczki

Agnieszka witaj :)

monia ja też chcem taki deserek :)

ja wczoraj znikłam bo miałam towar i dziś tez znikne bo tez mam jakąś dostawe :(
jakiś mam taki chumor dziś nie bardzo jakaś taka zamulona :(

reklama
czesc kochane witam sie z rana :):) przepraszam ze tak rzadko teraz z wami jestem ale naprawde na wszystko brak mi czasu jestem ciągle poza domem:( mam nadzieje ze to sie wkoncu skonczy :) obudziłam sie z bólem gardła i strasznym katarem :(:( na 11 ide do ginka :):) bo mi sie nos-pa skończyła i nie wiem czy mam dalej brać jeśli tak to musze śmignąć po recepte :(:( boże jaka u mnie paskudna pogoda to szok.......leje i zimno brrr....

hejka Aga:-) jakie plany na dzis dzien?
my jedziemy dzis do rodziców K na pomorze, az sie boje tej jazdy 7-8 godzinnej:szok: moja zbita kosc ogonowa tego nie przeżyje, jak do pracy jade 20 minut to mnie napindala. (skutek zemdlenia 19 marca - podczas pobytu w szpitalu)

hejka hejka:)
Ja na dziś konkretnych planów nie mam.Jesteśmy już po śniadaniu,nie długo zajmę się troszkę domem,synek ogląda bajkę"Franklin" i wcina jogurcik:)
Potem wypiję drugą kawkę i przygotuję się do pracy.Zaprowadzę synka do przedszkola i jadę do pracy.
Weekend zapowiada się u nas ciekawy i na sobotę mamy już plany :happy2::cool2:

A co u Ciebie?jak tata?

marylka i Aguśka witam was serdecznie:))
Aguśka jak Ci się podoba nowa grupa?

Hej Aguś :) grupa jak najbardziej :):) i ciesze sie że mogę sie do niej zaliczyć :):) a o co chodziło Ci kochana z tymi głupotami co ludzie piszą na forach??
Czesc MAMA
Cześć Marylko ty moja śpiewaczko:)
Czesc Mlodam

Ostatnia edycja:
Hej Aguś :) grupa jak najbardziej :):) i ciesze sie że mogę sie do niej zaliczyć :):) a o co chodziło Ci kochana z tymi głupotami co ludzie piszą na forach??

Cieszę się:)
No wiesz czytam różne wątki.Uważam że każdy wątek wiąże się z dzieckiem,macierzyństwem,staraniami itd. a ludzie piszą takie pierdoły że czytać się nie chce.Kłócą się,wyzywają,tworzą party gróbki itd.i piszą często nie prawdę...znam takich.A potem wychodzą takie"blondi" :-/

Powodzenia u ginekologa,wizyta będzie pewnie króciutka.
A jak się czujesz?
Suwaczek pięknie Ci pracuje,tygodnie pną się co raz wyżej...super:)

Cześc dziewczynki:)

Postaram się nadrobić ale nie wiem czy się uda bo sporo pracy mam dziś:(
Chciałam się przywitać:)

Malapralinka NAJLEPSIEJSZEGO z okazji rocznicy:)))

Chciałam się jeszcze pochwalić że mężus wczoraj ugotował obiad i zrobil DESER! bananki w czekoladzie i do tego płonące:szok:

MONIA- no,no-mąż robi nastrój:tak::tak::tak::tak:;-)czyli jak chlop chce to potrafi;-):-)

MARYLKA,SZCZESLIWA- witajcie:tak::-)Marylka bo ta pogoda taka cholerna ze wszyscy sa zmuleni:dry:wierz mi ,ze ja po akcji niedzielnej tez jeszcze jestem zmulona:dry::dry:

ide rozwiesic pranie:tak:

MLODAM- odpisalam na PW;-)

Witam się i ja ...

Oczywiście nie wytrzymałam i zrobiłam rano test ... no i 1 krecha :-:)-:)-(spodziewałam się, że tak będzie, ale i tak jakoś mi smutno ...
I dalej nie wiem na czym stoję, bo z temp nie da się nic powiedzieć a @ jeszcze nie było ...

dlaczego to wszystko jest takie pogmatwane ... tym, które nie chcą, płodność wraca miesiąc po porodzie a ja będę czekać i czekać nie wiadomo ile aż szanowna owulka się pojawi :wściekła/y:

malapralinka, najlepszego z okazji rocznicy !!! i dzięki za kawusię ;-)
a mieszkanko z opisu wydaje się super :tak: ja bardzo lubię poddasza ... pewnie dlatego, że całe życie mieszkam na parterach :-pehhh... i co ja bym dała, żeby u nas były takie ceny mieszkań ...

szczęśliwa, witaj :-) zdrówka życzę i udanej wizyty :tak:

mlodam, udanego wypadu !!! i mam nadzieję, że podróż jednak minie bez problemów :tak:

monia, szacun dla mężusia ;-)

motylek, &&&&&&&&&&&&& :-):-):-)

Zmykam pod prysznic i chatkę trochę ogarnąć, bo rodzinka dziś wpadnie w odwiedziny ...
i obiad muszę ugotować, bo wczoraj głodowałam przez swoje lenistwo :eek:

reklama
Cieszę się:)
No wiesz czytam różne wątki.Uważam że każdy wątek wiąże się z dzieckiem,macierzyństwem,staraniami itd. a ludzie piszą takie pierdoły że czytać się nie chce.Kłócą się,wyzywają,tworzą party gróbki itd.i piszą często nie prawdę...znam takich.A potem wychodzą takie"blondi" :-/

Powodzenia u ginekologa,wizyta będzie pewnie króciutka.
A jak się czujesz?
Suwaczek pięknie Ci pracuje,tygodnie pną się co raz wyżej...super:)
Nioo wiem wiem według mnie takie fora nie są po to żeby kurde się obrażać itd tylko po to żeby właśnie podzielić sie doświadczeniami pożalić sie wspierać.....
Ja czuje sie dobrze tzn brzusio nie boli nudności minęły ale zachcianki są i to duże ale chyba się przeziębiłam bo mam katar i boli gardziełko:(
nioo suwaczek śmiga że szok ..... Już idzie 10 tydzień :):)
Ale widze że ty też masz ładne suwaczki:):)
Czesc Maran i Jol:):)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry