reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
malapralinka Wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy ślubu:))
809720qp789lf9vzzo7.gif

malapralinka- MYSLE ,ZE TA CENA JEST OK:tak:a jeli mielibyscie mieszkac na poddaszu t wymieniny świeżo dach to bardzo istotna sprawa:tak:

AGNIESZKA- witaj
BUNIA- powodzenia!!
MOTYLEK- wierze z Tobą ze beda II kreski:tak:
KINGA- hejka :))

Cześc dziewczynki:)

Postaram się nadrobić ale nie wiem czy się uda bo sporo pracy mam dziś:(
Chciałam się przywitać:)

Malapralinka NAJLEPSIEJSZEGO z okazji rocznicy:)))

Chciałam się jeszcze pochwalić że mężus wczoraj ugotował obiad i zrobil DESER! bananki w czekoladzie i do tego płonące:szok:

kurcze dziewczny stresuje sie...
jak juz kieds pisalam mam kupic mieszkanie. jestesm jeszcze przed calym tym zalatweianiem.
Ale ja sie stresuje czy napewno w dobrej cenie...
Cena 85tys za 45 metrow. Stare budownictwo, ale swierzo polozony dach. Mieszkanie 2poziomowe, ale poddasze. Umeblowana kuchnia i czesc lazienki - ta podstawowa czesc.
hmmm ciężko jest pomóc i ocenić w takiej sytuacjo.Ja osobiście to musiałabym najpierw obejrzeć to mieszkanie ze wszystkich stron...:)
Cześc dziewczynki:)

Postaram się nadrobić ale nie wiem czy się uda bo sporo pracy mam dziś:(
Chciałam się przywitać:)

Malapralinka NAJLEPSIEJSZEGO z okazji rocznicy:)))

Chciałam się jeszcze pochwalić że mężus wczoraj ugotował obiad i zrobil DESER! bananki w czekoladzie i do tego płonące:szok:

Witaj monia:))
Płonące lody...pychota:)

mlodam witaj:)

Ostatnia edycja:
reklama
hejka Aga:-) jakie plany na dzis dzien?
my jedziemy dzis do rodziców K na pomorze, az sie boje tej jazdy 7-8 godzinnej:szok: moja zbita kosc ogonowa tego nie przeżyje, jak do pracy jade 20 minut to mnie napindala. (skutek zemdlenia 19 marca - podczas pobytu w szpitalu)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry