Dzien dobry
Kasiawie- piekne fotki!!! Gratulacje kochana
to teraz dbaj o siebie jeszcze bardziej.. a dyrektorowi spokojnie powiedz, ze jestes w ciazy.. przeciez wszyscy jestesmy ludzmi i normalne ze kobieta stara sie o dziecko.. zrozumie na pewno
Sorbek- no to niezle terminy ma gin.. ja tutaj jak slysze 10 czy 14 dni to mi sie cos robi... no bo jak masz pilna sprawe to jak masz czekac 2 tygodnie??? Bez sensu..
Bunia- zaraz bedziesz miec rozmowe!!! Yuuhuuu
3mam kciuki za Ciebie
Sol- witam w klubie .. ja z moja mama tez nigdy sie dogadac nie moglam.. zawsze to Ona musiala miec ostatnie zdanie.. wiem, ze mnie kocha i sie o mnie martwi, ale to juz czasami przekraczalo granice wytrzymalosci ..
teraz na szczescie mieszkam za daleko wiec sie juz nie klocimy
w PL od 2 lat nie bylam .. tylko rodzice do mnie przyjechali na 2 tyg. Wiec byla powtorka z rozrywki...
No ale do czego zmierzam.. nauczylam sie jednego.. lepiej wysluchac, bo to chyba taki wiek, ze one wiedza wszystko najlepiej.. a pozniej skomentowac ,ze moim zdaniem to czy to i tak wlasnie zrobie.. na co slysze odpowiedz- rob jak chcesz, tylko pamietaj, ze ja Cie ostrzegalam
i problem z glowy
zauwazylam, ze jak zaczynalysmy rozwazac razem wszystkie za i przeciw to sie konczylo na klotni.. a po co? szkoda moich i Jej nerwow
Motylek.. zycze Ci II kresek... trzymam kciuki &&&&&&&
13- latka w ciazy? Hmm.. tutaj bardzo czesto sie zdarzaja takie mlode w ciazy.. niestety.. a najgorsze jest to, ze niektore rzucaja szkole.. tu chyba nie ma przymusu konczenia szkoly.. dziwne..