reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Dziendoberek, widze ze ja dzisiaj pierwsza wiec witam sie z kawusia..
CaffeZingaro.jpg

Mpotlek czekamy na wiesci;-)

reklama
Dzien dobry :)

Kasiawie- piekne fotki!!! Gratulacje kochana :D to teraz dbaj o siebie jeszcze bardziej.. a dyrektorowi spokojnie powiedz, ze jestes w ciazy.. przeciez wszyscy jestesmy ludzmi i normalne ze kobieta stara sie o dziecko.. zrozumie na pewno

Sorbek- no to niezle terminy ma gin.. ja tutaj jak slysze 10 czy 14 dni to mi sie cos robi... no bo jak masz pilna sprawe to jak masz czekac 2 tygodnie??? Bez sensu..

Bunia- zaraz bedziesz miec rozmowe!!! Yuuhuuu :D 3mam kciuki za Ciebie :D

Sol- witam w klubie .. ja z moja mama tez nigdy sie dogadac nie moglam.. zawsze to Ona musiala miec ostatnie zdanie.. wiem, ze mnie kocha i sie o mnie martwi, ale to juz czasami przekraczalo granice wytrzymalosci ..

teraz na szczescie mieszkam za daleko wiec sie juz nie klocimy :) w PL od 2 lat nie bylam .. tylko rodzice do mnie przyjechali na 2 tyg. Wiec byla powtorka z rozrywki...
No ale do czego zmierzam.. nauczylam sie jednego.. lepiej wysluchac, bo to chyba taki wiek, ze one wiedza wszystko najlepiej.. a pozniej skomentowac ,ze moim zdaniem to czy to i tak wlasnie zrobie.. na co slysze odpowiedz- rob jak chcesz, tylko pamietaj, ze ja Cie ostrzegalam :D i problem z glowy :) zauwazylam, ze jak zaczynalysmy rozwazac razem wszystkie za i przeciw to sie konczylo na klotni.. a po co? szkoda moich i Jej nerwow :)

Motylek.. zycze Ci II kresek... trzymam kciuki &&&&&&&

13- latka w ciazy? Hmm.. tutaj bardzo czesto sie zdarzaja takie mlode w ciazy.. niestety.. a najgorsze jest to, ze niektore rzucaja szkole.. tu chyba nie ma przymusu konczenia szkoly.. dziwne..

witam koleżanki:)

Miłego dnia wam życzę!

Motylek i ja mocno zaciskam &&&&&&& kciuki! :) powodzenia
kasiawie bardzo ładna fasolinka :))

A Bunia ta rozmowe miala na 8?? Dobrze pamietam??
Kurcze, ja sie stresuje i rozmowa i testem dzisiejszym, a co dopiero Wy....:eek:

Ja dalej chora jestem, cos mi sie wydaje ze jednak w tm miesiacu nic z tego nie bedzie...:wściekła/y:

Widzicie moj suwaczek z rocznica slubu?
Myslalam ze dzisiaj mi napisza ze to dzis a tu jakb urwane odliczanie:szok:

WITAM SIE PORANKIEM:tak:
Zuza w przedszkolu ,my z Dominikiem sniadanko,pranie juz wstawione.mam nadzieje,ze nie bedzie padac to wystawie na ogrod-w ogole jakos nas te deszcze ominely:-)zapowiadali taka masakre przez caly tydzien a u nas w Poznaniu padalo jedynie w poniedzialek.w weekend ma byc cieplutki i sloneczny i wstepnie jestem umowiona z sistra ,ze przyjada do nas na 3 dni:tak::-)
lece nadrobic;-)
a tymczasem zycze milego dnia,cierpliwości w roznych sprawach,kasy jak lodu tym ktore pracuja i wgole wszystkiego NAJ:tak:

Dziękuję za przywitanie malapralinka ;-)
mama hejka:)

Co tam u was dziewczyny?Jak samopoczucie i pogoda?
Wiecie co czasami tak sobie czytam to bb (mam na myśli różnę wątki)i ludzie potrafią takie głupoty pisać że mała głowa!

mama
witaj

kurcze dziewczny stresuje sie...
jak juz kieds pisalam mam kupic mieszkanie. jestesm jeszcze przed calym tym zalatweianiem.
Ale ja sie stresuje czy napewno w dobrej cenie...
Cena 85tys za 45 metrow. Stare budownictwo, ale swierzo polozony dach. Mieszkanie 2poziomowe, ale poddasze. Umeblowana kuchnia i czesc lazienki - ta podstawowa czesc.

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry