reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Aga Tak jedziemy do Pl nie moge sie doczekac :) mam nadzieje ,ze pogoda nam dopisze bo mieszkamy w ładnym miejscu i fajnie jest zobaczyc sie z rodzinka , moze bede juz zafasolkowana ?:confused: .

reklama
AGA u mnie od dziś lato - po 25 stopni:tak::-D Pati się tylko pyta kiedy będzie mogła się kąpać w morzu:cool2::cool2:
FLEUR witaj:-)

Aga Tak jedziemy do Pl nie moge sie doczekac :) mam nadzieje ,ze pogoda nam dopisze bo mieszkamy w ładnym miejscu i fajnie jest zobaczyc sie z rodzinka , moze bede juz zafasolkowana ?:confused: .

A jedziecie autem czy lecicie samolotem i jaką masz dokładną datę wyjazdu?
Przepraszam że pytam ale Ja też jadę do Pl za 2 miesiące i może jedziemy w tym samym dniu:)

Nika no Patki dobra jest...fajnie że u was ciepełko:)Trzeba korzystać bo lato szybko minie.
Ja najbardziej obawiam się jesieni bo wtedy doliny przychodzą:(

dobra moje kochane babeczki i ja ide sie kapać i spać...
dziękuje, że jesteście
dobrej nocki :*

halo dziewczyny mam pytanie czy wiecie cos na temat luteiny bo boli mnie brzuch i tu baby mi mowily zeby brac ze dziecku nie zaszkodzi tylko pomoze i nie wiem co robic mam luteine bo bralam na wywolanie miesiaczki moze ktoras z was wie cos bo moj gin jest nieosiagalny :) caluje

OK ja juz obrobiona do konca,wlasnie ulzylam wlosy:tak:
mialam juz nie pisac ale dostalam sma'ka od EWCI3004- zapytala co u nas i skrot napisalam i oto co dpisala
WIADOMŚĆ OD EWCI 3004
bb77- bardzo mi przykro i sciskam Cie bardzo,bardzo mocno i dla Aniolka zapalam swieczke
WISIEŃKA I BIBINKA- trzymam kciuki zeby @ przyszla
MLODAM- trzymaj sie w tych trudnych chwilach
MARAN gratuluje
wszystkie nas pozdrawia:tak:

fleur- JESLI CHODZI SUWACZKI-
kliknij sbie na ktorys moj i ustaw dane potem po ustawieniu kliknij 1 na bb code(podswietli sie na niebiesko) nacisnij CTRL i C a nastepnie wejdz spowrotem na bb i u gory masz ustawienia wejdz tam i w Edytuj sygnature i tam wklej bb code naciskajsc CTRL i V -powodzenia

a teraz juz uciekam spac:tak:
dam znac najszybciej jak bede mogla po wizycie;-)

MARAN dobranoc ciężaróweczko:-):-)
ASIUASIU ja niestety nie pomogę bo nigdy nie brałam luteiny:-(
MAMA - dobranoc pchełki na noc:-):-)

reklama
kurde nie wiem c orobic w ogole non stop opowiadaja jak to poronily jedna dzis przychodzi i pyta ktory tydzien mowie ze 9 a ona no ja to 2 razy poronilam w 9 tygodniu fajnie

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry