reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
MLODAM hejka:-) Doczytałam o twoim tacie - mam nadzieję że się wszystko uda - w każdym razie trzymam kciuki:tak::tak: A drapanie po głowie też uwielbiam mmmm;-)

hello!! :-D
wróciliśmy z zakupów. padam na pyszczek ;-) wykąpałam się i piszę do was- małżyk polał winko (białe) z lodem i tonikiem pycha :-D chyba na coś liczy ;-) strasznie mu się podoba czas staranek i się chłop stara, żebym miała nastrój :-D

bunia ile masz brać cykli clo ? do skutku czy nie. Są jakieś granice.

jestem teraz w 2 cyklu z clo. można brać 3 cykle, a potem dopiero po roku kuracje powtórzyć. dlatego jak nie wyjdzie, to będę brała anty na faktyczne wyluzowanie i żeby jakieś jajeczka mi zostały :-)

Oj podziel się trochę tym optymizmem:)

Ja z ciuchami to mam tak że mi się mało co podoba i nawet nie chce mi się przymierzać... al jak przymierzę to co mi się podoba to zwykle za małe albo jakos neitakie (mam dosyc duży biust i wąską talię a malo jest takich ubrań:(
Ale w sobotę sukce - aż DWIE koszule kupiłam wkońcu:):)

ja też mam problem coś do ubrania kupić ;-) najlepsze ubrania to mi babcia kupuje. jak ona to robi to ja nie wiem :-D zawsze jak u niej jestem to mi podrzuci jakąś bluzkę, sweterek czy coś. gdzie ona to kupuje to ja nie wiem, bo to schorowana kobitka. ale to co od niej dostaje zawsze doskonale pasuje i jest modne i ładne :szok: a najlepsze jest to, że jak zapytam ile za to dała, to cena jest taka sama 10zł :-p ach ta moja babiczka :-D

no marylka ty to masz tyle optymizmu :-D ja też taka jestem, ale ostatnio trochę dobita starankami. obiecuję, że się poprawię :-D

A ja gotuje szpinakową, naszła mnie ochota, a po mojej porannej biegunce (do teraz bola mnie jelitka), myślę, ze będzie jak znalazł, dużo żelaza i delikatna taka ... a męzulek dostanie jeszcze jajo sadzone kartofelki młode i maślane, najbardziej lubie proste żarcie ..

mniammmmmm uwielbiam takie obiadki- jajko, ziemniaczki i maślana. ALE BYM SIĘ NAPIŁA MAŚLANY....... co do szpinaku to uwielbiam- wczoraj jadłam na kolację makaron ze szpinakiem i udkiem z kurczaka wtarganym do niego- pycha. trochę mi zostało, to zostawiłam w kuchi z ogromną pewnością, że przed naszymi kotami szpinak jest bezpieczny. wstaję rano, talerz prawie wyjedzony :szok: to dałam to kotom do miski, przylazła kocica i to zeżarła :szok: moje koty lubią szpinak :-D

MLODAM a wieczorek mija na nadrabianiu kobitek bo przecież skrobią jak szalone:-D:-D
I cały czas czekam na mojego tatę:cool2::cool2:
MOTYLEK hej:-)

to by było tyle :-D jestem dziś jak przeciąg ;-)

buziaki moje dziewuszki. dobrej nocy, kolorowych snów, jarmarków i takie tam :-D

mua mua mua mua :-* :-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*

reklama
Czytałam sobie smaczna książkę otulona kocykiem popijając herbatkę żurawinową. Przyjemnie bardzo było. Teraz włączylismy z Polem( Tak, tak już pogodzeni) film. Straszny horror. Będę się bać ale lubię to.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry