hello!!
wróciliśmy z zakupów. padam na pyszczek ;-) wykąpałam się i piszę do was- małżyk polał winko (białe) z lodem i tonikiem pycha
chyba na coś liczy ;-) strasznie mu się podoba czas staranek i się chłop stara, żebym miała nastrój
bunia ile masz brać cykli clo ? do skutku czy nie. Są jakieś granice.
jestem teraz w 2 cyklu z clo. można brać 3 cykle, a potem dopiero po roku kuracje powtórzyć. dlatego jak nie wyjdzie, to będę brała anty na faktyczne wyluzowanie i żeby jakieś jajeczka mi zostały :-)
Oj podziel się trochę tym optymizmem
Ja z ciuchami to mam tak że mi się mało co podoba i nawet nie chce mi się przymierzać... al jak przymierzę to co mi się podoba to zwykle za małe albo jakos neitakie (mam dosyc duży biust i wąską talię a malo jest takich ubrań
Ale w sobotę sukce - aż DWIE koszule kupiłam wkońcu
ja też mam problem coś do ubrania kupić ;-) najlepsze ubrania to mi babcia kupuje. jak ona to robi to ja nie wiem
zawsze jak u niej jestem to mi podrzuci jakąś bluzkę, sweterek czy coś. gdzie ona to kupuje to ja nie wiem, bo to schorowana kobitka. ale to co od niej dostaje zawsze doskonale pasuje i jest modne i ładne
a najlepsze jest to, że jak zapytam ile za to dała, to cena jest taka sama 10zł
ach ta moja babiczka
no marylka ty to masz tyle optymizmu
ja też taka jestem, ale ostatnio trochę dobita starankami. obiecuję, że się poprawię
A ja gotuje szpinakową, naszła mnie ochota, a po mojej porannej biegunce (do teraz bola mnie jelitka), myślę, ze będzie jak znalazł, dużo żelaza i delikatna taka ... a męzulek dostanie jeszcze jajo sadzone kartofelki młode i maślane, najbardziej lubie proste żarcie ..
mniammmmmm uwielbiam takie obiadki- jajko, ziemniaczki i maślana. ALE BYM SIĘ NAPIŁA MAŚLANY....... co do szpinaku to uwielbiam- wczoraj jadłam na kolację makaron ze szpinakiem i udkiem z kurczaka wtarganym do niego- pycha. trochę mi zostało, to zostawiłam w kuchi z ogromną pewnością, że przed naszymi kotami szpinak jest bezpieczny. wstaję rano, talerz prawie wyjedzony
to dałam to kotom do miski, przylazła kocica i to zeżarła
moje koty lubią szpinak