reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
mama dla zrób sobie fajną fryzurke:cool: &&&&&&&&&&&&&& zaciśnięte już są
mlodam oglądam na neci domy i się czasem zacinam. Mieszkania też oglądam bo można bliżej Wro je kupić niz dom.

WISIEŃKA- Fryzura juz zrobiona:tak:ale co z tego ,jak Tom mi wlasnie napisal ze mam na Niego nie czekac bo to jeszcze dluuuugo potrwa:dry::dry:szlag mnie trafi i nici ze staranek:-:)-:)-(

NIKA,MOTYLEK,MLODAM,BUNIA- witam i żegnam:sorry2:ide spac bez sensu nie bede tak siedziala,jutr musze wstac przed 7 -wyszykwac dzieci-Zuze odstawic do przedszloka a Domi z Tomkiem do pracy a ja do ginek:blink:tylko nie wiem po co skoro staran nie bylo:sorry2:chociaz sie dowiem czy jajko rosnie:sorry2:a jutr ma tez wizyte KASIAWIE wiec sie pewnie odezwie:tak:karaluchy!!! :))

reklama
nika nom, skrobia stronek jak szalone. ja weckendu to nawet sie nie staralam nadrabiac tylko skrajnie, bo to nierealne. miłej rozmowy z tatulkiem :)

nic to milego wieczorku kobity życze:-) słodkich senków
ja mykam sie kapac i do mężusia :zawstydzona/y: a co ;-)
Wisienka do juterka, już się doczekać nie moge :-)

mama wisienka słodkich

Jeżynka - coś dla Ciebie

Jakich prac kobieta w ciąży nie może wykonywać?

Polskie prawo zabrania wykonywania pewnych prac kobietom w ogóle- tym bardziej wiadomo, że nie wolno ich wykonywać kobietom w ciąży.
Kobiety w ciąży nie mogą być zatrudniane w porze nocnej ani w godzinach nadliczbowych. Jeśli więc pracujesz w systemie zmianowym, a jesteś w ciąży, pracodawca będzie musiał przydzielać Ci pracę tylko w dzień. Jeśli nie ma takiej możliwości, wówczas ma obowiązek przenieść Cię do innej pracy, która nie wymaga pracy nocnej. Jeśli jednak okaże się, że pracodawca nie ma takiej możliwości, wówczas może zwolnić Cię z obowiązku świadczenia pracy w ogóle przy zachowaniu dotychczasowego wynagrodzenia.