-Lorelain-
Fanka BB :)
Ja na dzisiaj już uciekam, idę się do męża poprzytulać i pooglądać filmik :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
agnieszko
Uważam to za dobre, ale kurcze NIE W MOIM DOMU!! Zresztą już odmówiłam. Ja mam swoje problemy jak np. staranka. Nie wyobrażam sobie, żeby podczas staranek po domu kręcił mi się 15 latek, który wiadomo co ma w głowie.
Lor popieram wycofanie chodzików i wpadam na ciasto do ciebie a ja przywioze masę jedzonka i sałatki,i kapusniaczki i mięska pieczone i faszerowane roladki z szyneczki i pieczone bakłażany.Zgoda?:-)
...a to najwidoczniej źle Cię zrozumiałam)agnieszko widać źle mnie zrozumiałaś. Nie uważam tego za coś złego. Przeciwnie, ja zostałam tak wychowana. Uważam to za dobre, ale kurcze NIE W MOIM DOMU!! Zresztą już odmówiłam. Ja mam swoje problemy jak np. staranka. Nie wyobrażam sobie, żeby podczas staranek po domu kręcił mi się 15 latek, który wiadomo co ma w głowie.
Ja praktykowałam chodzik i Alan jest zdrowy.Choć w chodziku spędzał mało czasu ale używałam.... moim zdaniem chodziki to powinny zostać wycofane już dawno, nie dość , że nie zdrowe to jeszcze niebezpieczne.
Witaj Wisieńkoagnieszka witam kochana jak tam w pracy, juz regularny ruch?:-)
Maggy dokładnie. Nie lubie takiego narzucania się. Moja siostra mi od razu zadeklarowała: "Wiesz, że Krystian przyjeżdża do ciebie na tydień ...."
Myślałam, że jej łeb odstrzele!