reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Ja na dzisiaj już uciekam, idę się do męża poprzytulać i pooglądać filmik :-)

reklama
agnieszko
Uważam to za dobre, ale kurcze NIE W MOIM DOMU!! Zresztą już odmówiłam. Ja mam swoje problemy jak np. staranka. Nie wyobrażam sobie, żeby podczas staranek po domu kręcił mi się 15 latek, który wiadomo co ma w głowie.

rozumiem Cie doskonale.. poza tym chyba fajnie, zeby ktos najpierw dopytal /wypytal / wybadal, czy taka mozliwosc w ogole jest a nie, ze od razu tak i to jeszcze na tydzien...

Lorelain miłego oglądania filmu :)

Maggy dokładnie. Nie lubie takiego narzucania się. Moja siostra mi od razu zadeklarowała: "Wiesz, że Krystian przyjeżdża do ciebie na tydień ...."
Myślałam, że jej łeb odstrzele!:wściekła/y:

Lor popieram wycofanie chodzików i wpadam na ciasto do ciebie a ja przywioze masę jedzonka i sałatki,i kapusniaczki i mięska pieczone i faszerowane roladki z szyneczki i pieczone bakłażany.Zgoda?:-)
maran witaj kochana ja tez miałam zajety czas i starałam sie zerkac co u nas tu słychać:-)
maggy kocham oscypki i piwko do nich,mogę tak bezkońca:-)
agnieszka witam kochana jak tam w pracy, juz regularny ruch?:-)
Lor miłej nocki

w piątek ostatnio klikałam i teraz czytam i czytam i nie mogę skończyć a w międzyczasie postów przybywa.

motylek no to niefajnie, że tak wrzucić młodego bez pytania do Cibie chcieli. Gościnność gościnnością ale wszystko ma swoje granice. Ja też zachwycona bym nie była choć generalnie gości lubię. tylko czy z takim 15 letnim siostrzeńcem to w ogóle jakiś język można nawiązać?

Lor popieram wycofanie chodzików i wpadam na ciasto do ciebie a ja przywioze masę jedzonka i sałatki,i kapusniaczki i mięska pieczone i faszerowane roladki z szyneczki i pieczone bakłażany.Zgoda?:-)

wisienka ja na to jadło sie pisze :)
motylek no to rzeczywiście chciała Cie siostra nieźle załatwić...a odnośnie tych wagarów tygodniowych to jestem tego samego zdania co wisienka - to nie wychowawcze!!!

i co do chodzików dla mnie to też upośledza malucha bo nie uczy sie orientacji przstrzennej, ani amortyzacji przy upadku nie mówiąc już o szkodach dla nóżek i stawów :p

mamucica ja mam 15 letniego syna i można z nim świetny kontakt nawiązać ale w piatek miałam okazję rozmawiać z mama jego kolegi i wiem jak 15 latek może dać popalić.
maran to zapraszam na jedzonko, ja uwielbiam patrzec jak ktoś je moje jedzonko i jak ono smakuje. Mogłabym chyba zawodowo gotować ale w takiej małej rodzinnej knajpce a nie w molochu

agnieszko widać źle mnie zrozumiałaś. Nie uważam tego za coś złego. Przeciwnie, ja zostałam tak wychowana. Uważam to za dobre, ale kurcze NIE W MOIM DOMU!! Zresztą już odmówiłam. Ja mam swoje problemy jak np. staranka. Nie wyobrażam sobie, żeby podczas staranek po domu kręcił mi się 15 latek, który wiadomo co ma w głowie.
...a to najwidoczniej źle Cię zrozumiałam:))
Ja też bym nie chciała aby 15 latek kręcił mi się po domu jakbym wiedziała że staranka idą całą parą,pewnie byłabym tak zestresowana że cały cykl poszedłby na marne heh:))

... moim zdaniem chodziki to powinny zostać wycofane już dawno, nie dość , że nie zdrowe to jeszcze niebezpieczne.
Ja praktykowałam chodzik i Alan jest zdrowy.Choć w chodziku spędzał mało czasu ale używałam.
agnieszka witam kochana jak tam w pracy, juz regularny ruch?:-)
Witaj Wisieńko:)
Podobno od poprzedniego tygodniu ma być dobrze.Poprzedni tydzień przepracowałam cały.Nie wiem jak będzie w tym tygodniu.Praca przez agencje wygląda tak że dzwonią do mnie co dziennie.Dobrze że M jest na kontrakcie.A jutro mam wolne bo jest u nas bank holidey czy dzień wolny od pracy ale mój M na nadgodziny także jutro także będę miała czas na bb:))

reklama

Maggy dokładnie. Nie lubie takiego narzucania się. Moja siostra mi od razu zadeklarowała: "Wiesz, że Krystian przyjeżdża do ciebie na tydień ...."
Myślałam, że jej łeb odstrzele!:wściekła/y:

aha! to siostra Cie tak chciala wrobic... niezle... bardzo dobrze zrobilas, ze odmowilas.. nie robi sie takich rzeczy, nie wprasza sie na sile... ech...
szkoda gadac...

wisienka- jesooooooooooo!!! no to mi smaka narobilas! kapusniaczki, miesko pieczone, roladki, baklazany!!!! no nie! teraz to nie usne :D
jak masz wene i mozliwosc, to daj przepisy :D na pewno dziewczyny skorzystaja :D i ja tez!

a tymczasem dobranoc dziewczyny, ja tez spadam.... jutro znowu pobudka o 6 rano, wiec sie trzeba wyspac :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry