reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Wisienka no to świetnie, że masz dobry kontakt z 15 letnim synem. Mój maluch ma dopiero 4 lata i powiem szczerze że boję się okresu nastoletniego, chciałabym mieć z nim dobry kontakt żeby miał do mnie zaufanie i boję się tego "złego towarzystwa". Mój małżon ma 15-letniego chrześniaka i jakoś ciężko mi z nim gadać, nigdy nie wiem o co spytać poza szkołą.
Trzymam kciuki za jutrzejszą wizytę u gina.

Co do chodzików to zdania nie mam. Mój młody nie chodził w chodziku. Jakoś nie uznałam żeby był konieczny i nie kupowaliśmy a w prezencie nikt nam nie dał.

Maggy. Motylek - kolorowych snów

Ostatnia edycja:
dam wam swoje sprawdzone przepisy na popisowe dania. Jutro wklepię, bo dzisiaj mi się już nie chce a mam je w starych zeszytsch mojej mamy. I super przepis na marynowana paprykę. Świetny bo łatwy a jako przystawka całą zime sie nada.
A to dla poparcia faktów, faszerowana cukinia w moim wykonaniu

Ja tez się cieszę, ze Maciek jest taki jaki jest. I jestem z niego dumna jak diabli.
mamucica i właśnie to jest bardziej wygoda dla rodziców a dla dzieci raczej same negatywy
iwonko problemy są też ale nie takie jak z jego kolegami czyli typu wagary, bijatyki, złe stopnie, narkotyki, papierosy. Jest uparty jak ja i z tego biorą się wszystkie problemy.

Załączniki

• cuk.jpg
    cuk.jpg
    16,2 KB · Wyświetleń: 21
Ostatnia edycja:
Nie jadłam jeszcze faszerowanej cukini. Jadłam faszerowanego bakłażana. Jeśli cukinia smakuje tak jak wygląda i jej przygotowanie nie wymaga specjalnych talentów to proszę o przepis. Chętnie wypróbuję coś nowego bo wymyślanie obiadków zawsze przyprawia mnie o ból głowy.

Bardzo pomagają mi teraz te "pomysły na", ach jak to mi życie ułatwia.
Ostatnio nawet mój małżon robił karkówkę z ziemniakami w jednym worze jak siedział z młodym w domu:) a generalnie to to gotowania ma dwie lewe...

Dobrej nocki Wisienko.

Ja z tym gotowaniem to zależy kiedy, czasem mam wene i chętnie stoję przy garach a czasem aż mnie krew zalewa że muszę coś ugotować.

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry