reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Chyba tak:) Wszyscy nabierają sił przed jutrzejszą robotą:) A mnie się jakoś spać nie chce.
Stresuję się trochę bo chce posłać młodego jutro do przedszkola a on mi jakieś odgłosy dziwne wydaje jakby kaszel.
Więcej nie chodzi niż chodzi do tego przedszkola. A Ty z Alanem siedzisz w domu czy chodzi do przedszkola, żłobka?

Pisałam agnieszka jakbyśmy były same, coś mnie wywaliło w międzyczasie i Elleth przybyła. Witaj Elleth!

Ostatnia edycja:
wisienka ja zjadam tą cukinie... kurcze dziewczyno ale mi dziś apetytu na to jedzonko zrobiłaś...

Chyba tak:) Wszyscy nabierają sił przed jutrzejszą robotą:) A mnie się jakoś spać nie chce.
Stresuję się trochę bo chce posłać młodego jutro do przedszkola a on mi jakieś odgłosy dziwne wydaje jakby kaszel.
Więcej nie chodzi niż chodzi do tego przedszkola. A Ty z Alanem siedzisz w domu czy chodzi do przedszkola, żłobka?

Ja na szczęście mam jutro wolne bo bank holidey jest u nas,tylko mąż do pracy idzie ale na 8 godzin tylko także całe popołudnie będziemy w domu całą trójeczka:)
Mój Alan chodzi do prywatnego przedszkola.Chodzi prawie co dziennie jak obydwoje z mężem jesteśmy w pracy a jak mam wolne to Alan czasami zostawał ze mną w domu lecz a od tego tygodnia będzie chodził już codziennie nawet jak nie będę szła do pracy bo jakieś zajęcia będą mieli które mają po woli przygotowywać dzieci do zajęć szkolnych.

Mam nadzieję że Twój synek się nie rozchoruje więc już teraz życzę dużo zdrówka:)

3 latka ma Alan i już w przedszkolu zajęcia przygotowujące do szkoły??? Niesamowite.
Mam nadzieję, że Szymek pochodzi te trzy dni bo od czwartku mam wolne.
Elleth coś kliknęłaś i się zacytowało:) Ale co tam, nie ważne cytaty przepis najważniejszy:) Późno jest, różne rzeczy można o tej godzinie klikać.

3 latka ma Alan i już w przedszkolu zajęcia przygotowujące do szkoły??? Niesamowite.
Mam nadzieję, że Szymek pochodzi te trzy dni bo od czwartku mam wolne.

Tak bo mój synek za rok idzie już do szkoły...dla mnie to przesada,zabieranie dzieciństwa ale skoro tak tu jest to może i dobrze...już sama nie wiem...:-/

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry