agnieszka.kk
Styczniowa mama Alana :)
Bunia na pewno jeszcze nie raz sobie odbijecie fajne wakacje nie koniecznie za granicami Polski.Przecież w Pl jest dużo pięknych i ciekawych miejsc także nie trać nadziei kochanano my wakacji żadnych mieć nie będziemy :-( ewentualnie wypady do znajomych nad wodę, albo na działkę do mojej mamy. może kiedyś się to odmieni i wkońcu pojedziemy gdzieś, ale nie zapowiada się, żeby to było prędko :-( byle pogoda dopisze to się bedziemy wozić nad wodę na rowerach i opalać w ogródku
Ja ogólnie też nie lubię chodzić na zakupy ale dziś poszłam z koleżanką i było raźniej a ogólnie tłumy ludzi w mieście mnie dobijają :-/A ja powiem wam , ze nie pamietam kiedy byłam ostatni raz na zakupach nie liczac spozywki jakos nie mam weny zakupowej i te tłumy w sklepach chociaz lato sie zbliza wiec bede musiała sie wybrac bo w szafie pustki po zimie
Po opisie wygląda że będzie bardzo smaczna)AGNIESZKA - prosta sałatka z kapusty pekinskiej z kurczakiem;-);-) Szybka i łatwa w robieniu a pyszna w jedzeniu
Ja pewnie też bym się wypisała na własne życzenie.Nie chciałabym oglądać tych wszystkich kobiet z brzuchami ale co zrobić samo życie,trzeba odetchnąć i zacząć nowe starania,będzie dobrze.Teraz dużo odpoczywaj,dojdziesz do siebie i pewnie Twoje nastawienie troszkę się zmieni:-( ja dziś sama sie wypisałam bo nie będę leżeć z tymi wszystkimi cięzarnymi to jakiś absurd ,, kładą takie kobitki jak my razem ze szczęśliwymi mamami ,,, nikt nawt nie pomyśli jak mi ciężko ,
Dbałam o siebie chuchałam , dmuchałam i tylko się zawadziłam o dywanik przed schodami u szwagierki i spadłam ze schodów (chrześniaczka męża miała urodziny ) no i tak się to skończyło . najgorsze jest to że mnie spotkało to po raz drugi ...