reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Aga nie wiem jak u Ciebie ale mieszkajac tutaj w UK nie raz spotkałam sie z okropnymi ludzmi udawali super znajomych a nawet podawali sie za przyjaciół ale głownie chodziło im o to ze jesli mieli jakas korzysc z ciebie to było ok ale jak juz sie usamodzielnili to nie bylismy im potrzebni :( ogolnie jestem bardzo otwarta osoba kazdemu chciałabym pomoc i to chyba ludzie wykorzystują :(
Jsorbek u Ciebie z tymi testami niewypał ok rozumiem trzymam kciuki za wizyte :)
Sol moze promotor pojdze na ugode ze wzglegu na Twoj stan , moja siostra broniła swoja prace prawie w 9 miesiacu miło to wspomina .

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
jsorbek to trzymam mocno kciuki za wizytę,mam nadzieję że uda Ci się umówić do tego lekarza:))
Masz śliczne suwaczki,od razu rzucają się w oko:))

dziękuję bardzo - mam nadzieję ze jak teraz nie uda się z Clo to ten drugi lekarz coś zaradzi

Sol- może uda się zmnienic termin - powodzenia i trzymam kciuki

Agnieszka masz dni płodne teraz to działącie ostro ;-):-D to za 2 tyg. testujesz ??

dzien dobry....

bb77- tak mi przykro!! przytulam Cie mocno!!
wiem, co czulas bedac w pokoju razem z ciezarnymi.. mnie zrobili dokladnie to samo! i tez sie wypisalam na wlasne zyczenie!
odetchnij, odpocznij... bo to jest teraz wazne... a pozniej jak bedziesz gotowa zaczniesz od nowa!

fiolka- glowa do gory! w koncu sie uda :D

Sorbek- wiesz, tak sobie mysle, ze Twoja przyjaciolka po prostu tak sie cieszy. ze nie pomyslala o tym, ze moze Ci przykrosc zrobic..
wiesz, jak ktorakolwiek z nas zobaczy II kreseczki to tez sie bedzie dzielic ta radoscia na prawo i lewo....
po prostu - nie przemyslala sprawy i tak wyszlo... ale skoro jestescie tak dobrymi przyjaciolkami od tylu lat, to na pewno bylo to nieumyslne..

mama- piekny masz ogrod! te iglaki i kora.. i trawa.. az sie rozmarzylam.. tak brakuje mi tu zieleni...
no i dzieci maja duzo miejsca do biegania.. super sprawa!

NIka- dawaj przepis na ta salatke :D ja uwielbiam salatki!!!

a u mnie jesli chodzi o staranka wie moja psiapsiola, brat no i oczywiscie moja polowka :D
Jego rodzice (mam takie wrazenie) mysla, ze ja juz w ciazy jestem :D bo ostatnio jak bylismy w garazu to musialam wyjsc- tak czuc bylo jakims plynem..
oni wytrzymali- ja nie :D poza tym - nie wolno mi dzwigac... nie moge sie przemeczac :D hmm.. mnie to na reke ;)

Sol- no to niezle Cie zalatwil.. chociaz z drugiej strony- nie lepiej szybciej... i miec to z glowy???

Fleur- ja tez mam zle doswiadczenia z zagranicy... jeszcze przed Malta mieszkalam w innym kraju.. niesetty, ale musze potwierdzic Twoja opinie..
niektorzy Polacy potrafia wykorzystac i pozniej zapominaja, ze Cie kiedykolwiek znali..poza tym ta pomoc dziala tylko w 1 strone..
jak potrzebujesz cos od nich, to niestety- nie maja czasu, nie maja ochoty, nie odbieraja telefonu itd itp

no ale.. moze tylko my mialysmy takich znajomych :D dlatego teraz- tylko obcokrajowcy...z Polakami sie tutaj nie zaprzyjazniam.. wole nie ryzykowac :D

zrobilam dzisiaj karpatke, ale masa wyszla fatalna... znowu.. pewnie ZNOWU przez maslo.. juz sama nie wiem jakie maslo mam dodawac... w PL sa takie delikatne.. i masa super wychodzila... mam to juz w d.....

macie moze jakies fajne przepisy na ciasta????? :D

Agnieszka dziekuje

bb ja pierdziele:szok:
bardzo mi przykro, dokladnie wiem co czujesz...
nie bede mowila ze z czasem zpaomnisz bo pamietac juz bedziesz zawsze,c ale z czasem bedzie troszke lzej,
Trzymaj sie dzielnie ci przypadkiem nie zamykaj sie teraz w sobie

czesc dziewczyny
czekam sobie na @ miałam wielka nadzieje, że może wreszcie sie uda, ale niestety wszystkie znaki na niebie wskazuja, ze ta wstreciuch znowu przyjdzie :-(
Trudno sie mówi i zyje sie dalej ... Nie ma "bata" na siłę wyższą;-)

Aga nie wiem jak u Ciebie ale mieszkajac tutaj w UK nie raz spotkałam sie z okropnymi ludzmi udawali super znajomych a nawet podawali sie za przyjaciół ale głownie chodziło im o to ze jesli mieli jakas korzysc z ciebie to było ok ale jak juz sie usamodzielnili to nie bylismy im potrzebni :( ogolnie jestem bardzo otwarta osoba kazdemu chciałabym pomoc i to chyba ludzie wykorzystują :(
Kochana Ja znam takich w Uk i w Pl :-/
Mało jest osób życzliwych i pomocnych a co najgorsze to mało jest przyjaciół...
...ale leje na takich ludzi i mam to gdzieś.Jest takie przysłowie "Jak umiesz liczyć to licz na siebie" i tego się trzymam.
Agnieszka masz dni płodne teraz to działącie ostro ;-):-D to za 2 tyg. testujesz ??

Dni płodne się kończą.
Założyłam ten suwaczek po to aby pomógł mi on w obserwacji siebie...odrużniania dni płodnych od nie płodnych itd.Oficjalne starania zaczynamy latem jak dobrze pójdzie albo jesienią.Najpierw czekam na wizytę u gina.Nie wiem gdzie pójdę czy w Pl jak będę czy w Uk jak do Pl nie pojadę.Zastanawiamy się z mężem nad wyborem wakacji także na razie nic nie mówię:)
...ale nigdy nie mówię nigdy,różnie może być...
Maggy77 witam:)

Ostatnia edycja:
reklama
Agnieszka tzn Clo juz teraz bede brała o ile dostane @

Maggy pewnie masz rację - moze nie pomyślała ze to mi sprawia przykrość a tez nie chce jej o tym mówic bo po co
heheh jak myślą, że jesteś w ciąży to korzystaj niech ci usługują ;-) a moze rzeczywiście juz jestes czy to niemozliwe ??

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry