dzien dobry....
bb77- tak mi przykro!! przytulam Cie mocno!!
wiem, co czulas bedac w pokoju razem z ciezarnymi.. mnie zrobili dokladnie to samo! i tez sie wypisalam na wlasne zyczenie!
odetchnij, odpocznij... bo to jest teraz wazne... a pozniej jak bedziesz gotowa zaczniesz od nowa!
fiolka- glowa do gory! w koncu sie uda
Sorbek- wiesz, tak sobie mysle, ze Twoja przyjaciolka po prostu tak sie cieszy. ze nie pomyslala o tym, ze moze Ci przykrosc zrobic..
wiesz, jak ktorakolwiek z nas zobaczy II kreseczki to tez sie bedzie dzielic ta radoscia na prawo i lewo....
po prostu - nie przemyslala sprawy i tak wyszlo... ale skoro jestescie tak dobrymi przyjaciolkami od tylu lat, to na pewno bylo to nieumyslne..
mama- piekny masz ogrod! te iglaki i kora.. i trawa.. az sie rozmarzylam.. tak brakuje mi tu zieleni...
no i dzieci maja duzo miejsca do biegania.. super sprawa!
NIka- dawaj przepis na ta salatke
ja uwielbiam salatki!!!
a u mnie jesli chodzi o staranka wie moja psiapsiola, brat no i oczywiscie moja polowka
Jego rodzice (mam takie wrazenie) mysla, ze ja juz w ciazy jestem
bo ostatnio jak bylismy w garazu to musialam wyjsc- tak czuc bylo jakims plynem..
oni wytrzymali- ja nie
poza tym - nie wolno mi dzwigac... nie moge sie przemeczac
hmm.. mnie to na reke
Sol- no to niezle Cie zalatwil.. chociaz z drugiej strony- nie lepiej szybciej... i miec to z glowy???
Fleur- ja tez mam zle doswiadczenia z zagranicy... jeszcze przed Malta mieszkalam w innym kraju.. niesetty, ale musze potwierdzic Twoja opinie..
niektorzy Polacy potrafia wykorzystac i pozniej zapominaja, ze Cie kiedykolwiek znali..poza tym ta pomoc dziala tylko w 1 strone..
jak potrzebujesz cos od nich, to niestety- nie maja czasu, nie maja ochoty, nie odbieraja telefonu itd itp
no ale.. moze tylko my mialysmy takich znajomych
dlatego teraz- tylko obcokrajowcy...z Polakami sie tutaj nie zaprzyjazniam.. wole nie ryzykowac
zrobilam dzisiaj karpatke, ale masa wyszla fatalna... znowu.. pewnie ZNOWU przez maslo.. juz sama nie wiem jakie maslo mam dodawac... w PL sa takie delikatne.. i masa super wychodzila... mam to juz w d.....
macie moze jakies fajne przepisy na ciasta?????