reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
bunia gratuluję ocen;).jeszcze trochę i koniec!

może gdzies Alę zabierzemy,więc zmykam narazie.paaaaaaaaaaaaa

Ostatnia edycja:
reklama
Aga moj M wraca okolo 23 wiem mam troche czasu na bigosik :)
Bunia gratulacje z ocen , widziałam twoj komplet wypoczynkowy super i w dodatku ta cena udało wam sie :)

aga fajnie, że zakupy się udały :-D i jeszcze prezent od małża :-) jutro wypłatę Grześ ma i w tym miesiącu musimy zacisnąć pasa- ja dostanę mniej kasiorki po zmianie tej umowy, za komplet trzeba zapłacić i jeszcze w tym miesiącu opał kupić już na zimę, bo jeszcze na trochę będzie tańszy (decyzja gospodarza, bo kupujemy na pół a on w połowie czerwca wyjeżdża na jakiś czas więc musimy kupić przed jego wyjazdem), więc czeka nas ciężki miesiąc i na pewno nic takiego sobie nie kupię :-( ale mamy komplet i jestem zadowolona :-D a pozatym może czerwiec okaże się szczęśliwy przynajmniej na testowanie :-D

Dziękuję buniu :blink:
Ja na zakupy chodzę raz na jakiś czas tak po prostu bo wiadomo zakupy poprawiają kobiecie humorem a mężuś dobrze pomyślał,mam nadzieję ze depilator szybko przyjdzie :tak:

My też teraz oszczędzamy aby nie tknąć oszczędności z drugiego konta na holideja,jeszcze nie wiemy gdzie pojedziemy także trzeba uzbierać troszkę pieniędzy aby podjąć decyzję.

Będzie dobrze,czasami trzeba pasa przycisnąć samo życie także głowa do góry.Czerwiec pewnie okaże się bardziej łaskawszy :tak:;-)

bibinko papa,miłego popołudnia życzę:)
Fleur rozumiem także miłego pichcenia bigosiku:))

Dziękuję buniu :blink:
Ja na zakupy chodzę raz na jakiś czas tak po prostu bo wiadomo zakupy poprawiają kobiecie humorem a mężuś dobrze pomyślał,mam nadzieję ze depilator szybko przyjdzie :tak:

My też teraz oszczędzamy aby nie tknąć oszczędności z drugiego konta na holideja,jeszcze nie wiemy gdzie pojedziemy także trzeba uzbierać troszkę pieniędzy aby podjąć decyzję.

Będzie dobrze,czasami trzeba pasa przycisnąć samo życie także głowa do góry.Czerwiec pewnie okaże się bardziej łaskawszy :tak:;-)

bibinko papa,miłego popołudnia życzę:)
Fleur rozumiem także miłego pichcenia bigosiku:))

no my wakacji żadnych mieć nie będziemy :-( ewentualnie wypady do znajomych nad wodę, albo na działkę do mojej mamy. może kiedyś się to odmieni i wkońcu pojedziemy gdzieś, ale nie zapowiada się, żeby to było prędko :-( byle pogoda dopisze to się bedziemy wozić nad wodę na rowerach i opalać w ogródku :-D

A ja powiem wam , ze nie pamietam kiedy byłam ostatni raz na zakupach nie liczac spozywki ;) jakos nie mam weny zakupowej i te tłumy w sklepach :wściekła/y: chociaz lato sie zbliza wiec bede musiała sie wybrac bo w szafie pustki po zimie :(

ja w sumie też nie pamiętam kiedy byłam na takich relaksacyjnych zakupach i typowo babskich. nowe bluzeczki to mi babiczka ostatnio kupiła :-)

wiecie co- uciekam. pogoda daremna- burza, leje jak z cebra :szok: spanie mnie łamie, bo uczyłam się do nocy a o 6 musiałam już wstawać bo egzamin na 8. i teraz zmęczona jestem strasznie. idę się kimnąć troszeczkę :-D żeby mieć więcej siły wieczorkiem na przytulasy :-)

buziaki- może jeszcze wpadnę. jak nie to do poklikania i życzę udanego niedzielnego popołudnia :-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
BUNIA - gratuluję ocenek kujonku:tak::tak::-D:-D a teraz odpoczywaj;-)
AGNIESZKA - prosta sałatka z kapusty pekinskiej z kurczakiem;-);-) Szybka i łatwa w robieniu a pyszna w jedzeniu:-D:-D

reklama
co do koleżanki i ciąży to chyba trochę, źle się wyraziłam nie mam do niej pretensji o to żę mówi o ciąży ani też nie jestem zazdrosna a nawet jeśli to w taki zdrowy sposób- chodzi mi raczej o to że np przysyła mi zdjęcia usg albo każe wózki z nią oglądać - to trochę nietaktowne po prostu według mnie - ja w każdym razie gdyby ona nie mogła mieć narazie dziecka ograniczyła bym się do jakiś podstawowych rozmów na ten temat a nie angażowała jej w to tak bardzo

elleth, lorelain - co do zwierzeń to nikt oprócz męża i właśnie mojej przyjaciółki i Was oczywiście nie wie, że się staramy nawet mamy. Nie zwierzam się nikomu tylko mnie np łatwiej się rozmawia z nią niż z mężem nawet czasem - to nie jest jakaś tam koleżanka tylko moja najlepsza przyjaciółka od 15 lat - dlatego rozmawianie z nią na ten gtemat jest dla mnie bardzo naturalne to bliższa mi osoba niż siostra by była bo z rodzeństwem to różnie bywa ;-)

Fleur - testy owulacyjne jak dla mnie są do bani dwa razy miałam super pozytywne a okazało się, że nie mam w ogóle owulacji :no:

Lorelain - staramy się niedługo bo 2 miesiace tylko ale teraz właściwie się nie staramy bo nie mam okresu wcale ani owulacji - narazie się leczę i boję się ze nie uda się wywołąć owulacji, ale wyczytałam na tych moich hormonach ze mogą powodować stany depresyjne i od wczoraj takie właśnie mam więc moze i to moje czepianie się koleżanki tez stąd się bierze - wczoraj ja gaduła straszna powiedziałam moze z 10 słów przez cąły dzień - jedynie z córką potrafię normalnie rozmawiać

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry