reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
hej maggy dopiero teraz przeczytałam Twój post, mamy chyba takie same terminy @
Jak sie czujesz kochana, może choć Tobie sie poszczęści ... trzymam kciuki-kiedy testujesz ?

reklama
Zwątpiłam...
On mnie wogóle nie kojarzy :dry:
Odpisał mi "To życzę szybkiego powrotu do zdrowia" :szok:
Ja się chyba do dziekana wybiorę bo jestem w takim szoku że nawet nie jestem w stanie odpisać. Nie dziwię się mu z jednej strony bo ma wielu studentów ale na litość jestem jedyną dziewczyną z Kielc która się tu u niego broni. Przepraszam, wyjść z szoku nie mogę :-p

nagapalma- ja testuje we wtorek :D jakos tak :D hahaaha nie pamietam kiedy sie umawialam ze stokrotka.. (pewnie dostane po glowie za to :D)

Aga - ja juz prawie znajomych nie mam w PL :D tak sie zlozylo, ze moi przyjaciele mnie olali.. zostala jedna jedyna przyjaciolka, z ktora pracowalam jak mieszkalam w wawie..
poza tym- totalne dno.. :( niestety, ale takich mialam przyjaciol... bardzo to przezylam ale teraz mam swoje zycie.. plany... 'rodzine'... i nowych znajomych.. przyjaciol nie mam bo sie boje komukolwiek mowic cokolwiek :) przynajmniej jeszcze nie teraz :) moze z czasem to przyjdzie...

dziewczyny dupa zbita, chyba bede sie musiala pozegnac az do 1go...
nie dam rady odpisywac tylko sie denerwuje jak pare minut mi sie jedna strona laduje....:wściekła/y:

milego wieczorku Wam zycze
Buziole

Sol- no troche przegial...chociaz moze ma duzo studentow i nie lapie kto jest kim.. nawet jesli jestes jedyna z Kielc.. ale chociaz moglby sobie w kajecie zapisac kto i co...
no ale- profesor ma zawsze racje ;)
a co z tym terminem w koncu?? napisal cos wiecej? pewnie dalej nie wiesz na czym stoisz.. jak nie napisal, to tez bym sie wybrala do dziekanatu i zalatwila to osobiscie ;) sprawniej i bez komplikacji :)

reklama
Aga - ja juz prawie znajomych nie mam w PL :D tak sie zlozylo, ze moi przyjaciele mnie olali.. zostala jedna jedyna przyjaciolka, z ktora pracowalam jak mieszkalam w wawie..
poza tym- totalne dno.. :( niestety, ale takich mialam przyjaciol... bardzo to przezylam ale teraz mam swoje zycie.. plany... 'rodzine'... i nowych znajomych.. przyjaciol nie mam bo sie boje komukolwiek mowic cokolwiek :) przynajmniej jeszcze nie teraz :) moze z czasem to przyjdzie...
My w Pl mamy trochę znajomych ale wiesz jak to jest,jak jesteśmy w Pl to jesteśmy fajni a jak wróciliśmy do Uk to już mają nas w d****.Choć mogłabym kilka wymienić którzy są całkiem spoko.
dziewczyny dupa zbita, chyba bede sie musiala pozegnac az do 1go...
nie dam rady odpisywac tylko sie denerwuje jak pare minut mi sie jedna strona laduje....:wściekła/y:

milego wieczorku Wam zycze
Buziole
Wracaj do nas jak tylko będziesz miała neta.Pozdrawiam
Aga powinnam dostać po luteinie czyli za ok tydzień
Rozumiem także 3mam kciukasy.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry