- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
agnieszka.kk
Styczniowa mama Alana :)
Agnieszka tzn Clo juz teraz bede brała o ile dostane @
A kiedy powinnaś dostać @?
Maggy77 kiedy testujesz?
S
Sol
Gość
Zwątpiłam...
On mnie wogóle nie kojarzy
Odpisał mi "To życzę szybkiego powrotu do zdrowia"
Ja się chyba do dziekana wybiorę bo jestem w takim szoku że nawet nie jestem w stanie odpisać. Nie dziwię się mu z jednej strony bo ma wielu studentów ale na litość jestem jedyną dziewczyną z Kielc która się tu u niego broni. Przepraszam, wyjść z szoku nie mogę
On mnie wogóle nie kojarzy
Odpisał mi "To życzę szybkiego powrotu do zdrowia"
Ja się chyba do dziekana wybiorę bo jestem w takim szoku że nawet nie jestem w stanie odpisać. Nie dziwię się mu z jednej strony bo ma wielu studentów ale na litość jestem jedyną dziewczyną z Kielc która się tu u niego broni. Przepraszam, wyjść z szoku nie mogę
U
użytkowniczka usunieta
Gość
nagapalma- ja testuje we wtorek jakos tak hahaaha nie pamietam kiedy sie umawialam ze stokrotka.. (pewnie dostane po glowie za to )
Aga - ja juz prawie znajomych nie mam w PL tak sie zlozylo, ze moi przyjaciele mnie olali.. zostala jedna jedyna przyjaciolka, z ktora pracowalam jak mieszkalam w wawie..
poza tym- totalne dno.. niestety, ale takich mialam przyjaciol... bardzo to przezylam ale teraz mam swoje zycie.. plany... 'rodzine'... i nowych znajomych.. przyjaciol nie mam bo sie boje komukolwiek mowic cokolwiek przynajmniej jeszcze nie teraz moze z czasem to przyjdzie...
Aga - ja juz prawie znajomych nie mam w PL tak sie zlozylo, ze moi przyjaciele mnie olali.. zostala jedna jedyna przyjaciolka, z ktora pracowalam jak mieszkalam w wawie..
poza tym- totalne dno.. niestety, ale takich mialam przyjaciol... bardzo to przezylam ale teraz mam swoje zycie.. plany... 'rodzine'... i nowych znajomych.. przyjaciol nie mam bo sie boje komukolwiek mowic cokolwiek przynajmniej jeszcze nie teraz moze z czasem to przyjdzie...
malapralinka
Fanka BB :)
dziewczyny dupa zbita, chyba bede sie musiala pozegnac az do 1go...
nie dam rady odpisywac tylko sie denerwuje jak pare minut mi sie jedna strona laduje....
milego wieczorku Wam zycze
Buziole
nie dam rady odpisywac tylko sie denerwuje jak pare minut mi sie jedna strona laduje....
Buziole
F
Fleur
Gość
Sol to niezła historyja z tym promotorem
agnieszka.kk
Sol hehe może koleś jeszcze nie wytrzeźwiał a weekend jeszcze trwa
Może faktycznie wybierz się do dziekana i załatw sprawę osobiście.
Może faktycznie wybierz się do dziekana i załatw sprawę osobiście.
U
użytkowniczka usunieta
Gość
Sol- no troche przegial...chociaz moze ma duzo studentow i nie lapie kto jest kim.. nawet jesli jestes jedyna z Kielc.. ale chociaz moglby sobie w kajecie zapisac kto i co...
no ale- profesor ma zawsze racje
a co z tym terminem w koncu?? napisal cos wiecej? pewnie dalej nie wiesz na czym stoisz.. jak nie napisal, to tez bym sie wybrala do dziekanatu i zalatwila to osobiscie sprawniej i bez komplikacji
no ale- profesor ma zawsze racje
a co z tym terminem w koncu?? napisal cos wiecej? pewnie dalej nie wiesz na czym stoisz.. jak nie napisal, to tez bym sie wybrala do dziekanatu i zalatwila to osobiscie sprawniej i bez komplikacji
reklama
agnieszka.kk
My w Pl mamy trochę znajomych ale wiesz jak to jest,jak jesteśmy w Pl to jesteśmy fajni a jak wróciliśmy do Uk to już mają nas w d****.Choć mogłabym kilka wymienić którzy są całkiem spoko.Aga - ja juz prawie znajomych nie mam w PL tak sie zlozylo, ze moi przyjaciele mnie olali.. zostala jedna jedyna przyjaciolka, z ktora pracowalam jak mieszkalam w wawie..
Wracaj do nas jak tylko będziesz miała neta.Pozdrawiamdziewczyny dupa zbita, chyba bede sie musiala pozegnac az do 1go...
Buziole
Rozumiem także 3mam kciukasy.Aga powinnam dostać po luteinie czyli za ok tydzień
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: