reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
wisieńko u mnie ani widu ani słychu @ od czasu do czasu tylko coś zakuje w podbrzuszu

pralinko kalkulatory zawodzą a owulację się przesuwaja raz są wcześniej a raz później zawsze jest szansa jeśli się nie zabezpieczasz więc myśl pozytywnie i nie załamuj się wiem łatwo to powiedzieć a trudniej zrobić ale czasem myśli ściągają to o czym intensywnie myślimy

Ostatnia edycja:
reklama
wisieńka ale przecież @ miała już dawno być?prawda? test robiłaś powtórnie?? A może krew na bhcg??? Masakra masz z tą pracą, tak podpuszczać innych żeby znaleźć haka. Kurde ph to jest bagno, ale nie sądziłam , że będą kobiet wypytywać o ciążę. To przecież sprawa osobista.. Ech trzymam kciuki za uspokojenie się atmosfery w pracy, za pracę dla męża i za szybką fasolkę(nie że sprinter oczywiście :D:D)

MALAPRALINKA nie przepraszaj bo nie masz za co;-) Jeszcze nic nie jest przesądzone:tak: I nie gniewaj się za pytanie - ale dlaczego nie do końca?

pralinka czemu jutro nie? o co chodzi z tym, ze fakt zbliżeń jest inny. Jest 22 macie jeszcze czas, za 2 ,3 ,5 godzin. Może tak bardziej spontanicznie. Trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&
Iwonka fleur ma to samo i ty i ja co się k.... dzieje. Może ty masz fasolinkę bo ja na pewno nie. A sprawdziłaś szyjkę? Moja kamień!
margolcia dziekuję ci mocno, mocno. Robiłam testy i nic. Wiem, ze nie ma ciązy i pewnie nie było jajeczka,. Macica twarda jak kamień. Brak objawów. Nie wiem o co chodzi. Czekam na wizyte u gina. A w tych pracach to coraz gorzej. Mnie nikt w oczy nie spyta bo to chyba nawet nie zgodne z prawem. Ale to nie przeszkadza węszyć

Ostatnia edycja:
wisieńko to co teraz już innych na Ciebie w pracy nasyłają to stare cenzur cenzura cenzura jakbym ich dorwała w swoje ręce to by było ciężko cenzura cenzura chamstwo i prostactwo się szerzy :wściekła/y:
próbowałam sprawdzić ale nie wiem gdzie ona jest nie czuję jeji w ogóle nie wiem co mam tam na dole

właśnie co się dzieje z naszymi cyklami

margolcia ja ostatnio też miałam usuwany kamień ale więcej strachu niż to warte :-p
pralinko nie jest powiedziane że nic z tego nie wyjdzie mojego D brata dziewczyna zaszła w dniu miesiączki i urodziła teraz w maju :-D więc co ma być to będzie nie załamuj się myśl pozytywnie a ja trzymam kciuki aby zaowocowało &&&&&&&&&&&&
nika ja zawsze się opiekowałam dziećmi odkąd pamiętam w domu byłam najstarsza i mam 3 rodzeństwa, ciotecznego mam 8 i też młodsi ode mnie, no i jeszcze kuzynki mamy mają dzieci też wszystko młodsze ode mnie więc zawsze iwonka pilnowała
dorabiam też pilnując dzieci
dla mnie to nie praca tylko przyjemność :-) uwielbiam dzieci

Niby szanse sa, ja wiem, ale marne...
Jesli chodzi o dentyste to ja cale zycie sie balam bo trafialam na wredne babska.
Aktualnie trafilam przypadkowo do babeczki - rewelacyjna jest. Nic mnie nie boli,ide z pryjemnoscia, ostatnio przy orowaniu prawie zasnelam..

margolcia w pracy bez zmian. Już mam taaaakie nerwy. No i brak@ co uniemożliwia dalsze staranka
pralinka mąż ma tez pewnie stres. A żołnierzyki na pewno jeszcze zyja, może rano spróbujcie a na kolację daj mu jajka. Nie płacz kochana. Jeszcze nic straconego. Dobierz się do niego w nocy , niech zapomni o stresie.
Iwonko mi nic nie jest, czuje się normalnie nie jak na @, właśnie płakałm sister, ze mi się wszystko pier,,,,,

Jest jeszcze szansa jutro rano o On wroci po nocce z pracy po 6 rano a ja o 7 wychodze...
Ale nie wiem czy w ogole probowac..
Z drugiej strony nie chce zeby pomyslal ze traktuje Go rzydko mowiac jak jakies mieso, jak rzecz...

malapralinka to że przytulaliście się wcześniej raczej nie powinno mieć wpływu,ale wydaje mi się że za bardzo chcecie i za dużo myślicie w trakcie że trzeba tak i tak bo ciąża.... Zbliżenia "nie do końca" są bardzo stresujące dla partnerów i źle wpływają na jakość zbliżeń i żołnierzyków. Wrzućcie na luz, co 3 dni jest najlepszej jakości nasienie. Czerpcie radość z intymnych chwil, bo albo nabawicie się nerwicy, albo dziecko będzie nerwowe. To ma być radość dla was a nie obowiązek. Musiałam to napisać, żebyś nie obwiniała siebie ani męża za niepowodzenia.. nie gniewaj się na mnie ja chcę dobrze :D:D

Iwonko ja mam fajne dziewczyny z pracy, z dwoma sie nawet przyjaźnie i jedna z nich tez jest mocno na widelcu. Wspieramy się ale tak naprawdę jak będa chcieli nas zwolnic to nic nie poradzimy.
pralinko trzymam za Jutro &&&&&&&&&&&&. A to co pomyśli bedzie zależało jaki będzie ten sex czy leżę i czekam na żołnierze, czy pragnę cię chodz do mnie.
Ja mam kuzynke dentystkę i uwierzcie mi może nie bolec i nie być nieprzyjemnie. Juz sie nie boje i mam wszystkie ząbki białe i zdrowe.
Iwonka mama ma tylko 1 pęcherzyk ma 9mm a owulka ma 22-23 mm. Idzie we wtorek na podejrzenie. Próbują od niedzieli jak nic to cli. Po dentyście bardzo żle się czuła jak chora i padła. Nie było jej dziś wcale.

reklama
idę nakarmić Pana Kota, bo obudziłam go żeby podać mu leki, to muszę mu dać jeść, a potem znowu w kimono i może da mi pospać dzisiaj :D:D

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry