reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
MARGOLCIA - śpijcie dobrze -Ty i Pan Kot:-):-)

IWONKA- już wiem co jutro na obiad zrobię - SPAGETTI:-D:-D a nie miałam pomysłu:-p

reklama
ja to jak moj bedzie w domciu to bede jadla zdrowe rzeczy bo nie bedzie mi sie oplacac gotowac 2 razy
a on na silownie chodzi wiec piers z kurczaka ryz ten no co sie nie klei parboiled lub brązowy warzywa na parze i inne podobne dziwne rzeczy skończą się moje tluste obżarstwa :p

pisałam posta a tu mnie z netem rozłączyło :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
margolcia pralinka dobranoc słodkich snów
nika fajnie że na coś się przydało moje obżarstwo :-p

ojeju ale mnie brzuch rozbolał :-( kurczę pewnie idzie @ :-(

Ostatnio edytowane przez moderatora:
IWONKA jakie obżarstwo:cool2::cool2: Może @ jak ma przyjść to niech przyjdzie jak najszybciej żebyś znów mogła zacząc staranka a nie w zawieszeniu:tak:
Padam na pyszczek - dobranoc pchełki na noc:-):-):-)

nika no z jednej strony nie chciałabym aby przychodziła ale z drugiej jak się okaże że nie ma fasolki na 100% to niech małpa przyjdzie :wściekła/y:
spij dobrze ja też uciekam :*

nadrobiłam Was i jestem na bierząco...
ale ja to znowu zmeczona i do łóżka ide się kopsnąć bo ostatnio nie wyrabiam i nerwowo i fizycznie jestem zmęczona... czekam na ten test by wreszcie wiedzieć na czym stoje czy to na @ mnie wszystko tak męczy czy na fasolka... nie wiem i to też mniewykańcza... ja to dopiero jestem maruda... idę więc i życzę wszystkim dobrej nocki :) buziole kochane babeczki :*

Witam.
Kochane powiedzcie mi a jaki jest śluz przed @? wiem troche głupie pytanie, ale ja ciągle mam go, nie miałam dni suchych :|

witam nocną porą

wisieńka oj aby sie wyjasniło w koncu co z twoją @ teges
iwonka2b a ty nie kracz;) nie ma @ i nie bedzie!:cool2:

DOBREJ NOCY
paa

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry