reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Nika czemu mialaym sie gniewac??

chodzi o to ze lekarz powiedzial ze na pare dni przed 12 dc trzeba sie powstrzymac (nazwe rzeczy po imieniu) od wytrysku.
Zeby nasienie bylo silne. Jakies 3-5 dni je tam trzymac, ewentualnie jakosc nasienia poprawiaja stosunki, ktore nie koncza sie orgazmem mezczyzny..
No i tak to wygladalo, maz na slowa ze nie mozna nabral ochoty. No ale jak pisalam - nie bylo wlasnie do konca;-)

malapralinka to że przytulaliście się wcześniej raczej nie powinno mieć wpływu,ale wydaje mi się że za bardzo chcecie i za dużo myślicie w trakcie że trzeba tak i tak bo ciąża.... Zbliżenia "nie do końca" są bardzo stresujące dla partnerów i źle wpływają na jakość zbliżeń i żołnierzyków. Wrzućcie na luz, co 3 dni jest najlepszej jakości nasienie. Czerpcie radość z intymnych chwil, bo albo nabawicie się nerwicy, albo dziecko będzie nerwowe. To ma być radość dla was a nie obowiązek. Musiałam to napisać, żebyś nie obwiniała siebie ani męża za niepowodzenia.. nie gniewaj się na mnie ja chcę dobrze :D:D

Stresujace pod wzgledem ze nie do konca to to nie jest...
Tzn my tak ogolnie czesto robimy. Mezowi to sie podobako od zawsze bo wtedy czesciej ma ochote...
Podsumowujac nic sie nie zmienilo po za faktem ze trzea wycelowac w te dni...

Jak ja tutaj juz z Wami taka szczera jestem to powiem ze ogolnie nasze zycie erotyczne wyglada wlasnie tak ze kochamy sie codziennie przez jakis czas a potem jakis czas "odpoczywamy";-)

No i chya przez to ze pozwolilismy sobie przed tym 12dc to teraz wypadalaby ta przerwa...

Dziekuje Wam dziewczyny ze ze mna jestescie... Lepiej mi sie na serduchu zroilo i lzy przestaly leciec:tak:

Przepraszam za post pod postem.... Nie wiem czy ja to moge zmienic czy tylko "wladza"??

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
wisieńko dziękuję za streszczenie :* kurczę co za pracodawcy brrr

a ja znow spagetti jem caly talerz kurcze dostane @ musze troszke na warzywka przejsc

pralinko po to jesteśmy aby się na wzajem wspierać :*

Ostatnia edycja:
Nika czemu mialaym sie gniewac??

chodzi o to ze lekarz powiedzial ze na pare dni przed 12 dc trzeba sie powstrzymac (nazwe rzeczy po imieniu) od wytrysku.
Zeby nasienie bylo silne. Jakies 3-5 dni je tam trzymac, ewentualnie jakosc nasienia poprawiaja stosunki, ktore nie koncza sie orgazmem mezczyzny..
No i tak to wygladalo, maz na slowa ze nie mozna nabral ochoty. No ale jak pisalam - nie bylo wlasnie do konca;-)
Dzięki za odpowiedź, ale dla mnie dziwne że tak lekarz powiedział:confused: Dla mnie wystarczyłoby się kochać co 3 dni;-)
A ty kochana nie wiesz że owoc zakazany najbardziej pożądany:-D:-D:-D

WISIENKA - mam nadzieję że wam dadzą spokój w pracy:wściekła/y::wściekła/y:

Wisienka spokojnej nocki;-)

Zrobilam soie zielonej heratki, moze mnie troszke uspokoi przed snem...

A spagettii... O matko ! jak dawno nie jadlam ,mniam

oj ja jem hmmm 3 raz w tym tygodniu i to na noc juz przytylam 2 kg :( a wczoraj jadlam jajko z majonezem na noc kurcze i tak mam d..ę duża a teraz to znó urośnie:-p

no ja też uciekam spać bo mi się oczy kleją :) Trzymajcie się cieplutko i miłych snów, karaluchy pod poduchy!!!!

reklama
ja dzisiaj jadlam cyce indyka;-)
ale spagetti nie pamitam kiedy jadlam, trzeba bedzie zrobic... moze w sobote:tak:

Ide pod prysznic, potem jeszcze pobuszuje do herbatki i sie ululowuje tez;-)
Spokojnej nocki i jeszczec raz Wam dziekuje:tak:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry