reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Juz dzisiaj z Wai chya nie popisze...
Nie mam humoru na nic....
Moge sie pozegnac z dzieciatkiem w tym cyklu...
To bylby cud gdybym zszla w ciaze.... serduszkowalismy 12dc, wczoraj przerwa i dzisiaj mialo byc znowu i dupa zbita...
Nic nie bedzie...
Nie mam checi do zycia...
Przepraszam,...
Zycze Wam przyjemnego wieczorku

reklama
wisieńko dobrze się dziś czujesz???
nika a dziś spokojnie pilnowałam 3 miesięczne dziecko mojej przyjaciółki, zjadłam duzo spagetti spałam sobie w dzien az prawie zaspałam do pracy :-D a Tobie???

malapralinka nie łam się. A może ten jeden raz wystarczy do fasolki... Nie smuć się, będzie dobrze. A coś się stało jeśli można wiedzieć??
iwonka a ja byłam u dentysty na usuwaniu kamienia i prawie zeszłam z fotela na dźwięk zabiegu. :) A tak poza tym to u mnie nudy, dzień za dniem się snuje. Na razie żadnych rewelacji :)

MALAPRALINKA - skąd ten zły humor?

IWONKA - to mała praktyka dziś:-D:-D U mnie dziś nawet dobrze - pogoda dopisuje i jutro piatek i znów weekend:-D:-D

siedze i placze...
Wiem, zachowuje sie jak glupia nastolatka, o niczym innym nie mysle jak o dziecku...

Maz tez powiedzial ze w koncu trzymal te zolnierze do 12dc to silne chlopaki sa i dadza rade za jednym razem..
Jemu tez ylo przykro ze sie rozplakalam...

A co sie stalo?
Bylo ladnie,pieknie ale Mezus nie podolal i nie doszedl...
Wiem ze nie Jego wina, zdaza sie, ale .. No wlasnie "ALE":-(

Przepraszam za literowki, ale cos klawiatura sie blokuje..

Ostatnia edycja:
malapralinka oj, przytulam Cię mocno. Widzę, że bardzo przeżyliście to. Zdarzaja się takie sytuacje. Musicie dać sobie trochę więcej luzu i czerpać przyjemność z samych przytulanek, bo ciągłe myślenie czy właśnie teraz się zachodzi w ciąże utrudnia i zajście w ciąże i radość z bycia razem intymnie.. NIe martw się uda się!!! :D Na Ciebie też przyjdzie pora i zaciażysz!!! Trzymam kciuki za udane próby!!! :D

margolcia ja ostatnio też miałam usuwany kamień ale więcej strachu niż to warte :-p
pralinko nie jest powiedziane że nic z tego nie wyjdzie mojego D brata dziewczyna zaszła w dniu miesiączki i urodziła teraz w maju :-D więc co ma być to będzie nie załamuj się myśl pozytywnie a ja trzymam kciuki aby zaowocowało &&&&&&&&&&&&
nika ja zawsze się opiekowałam dziećmi odkąd pamiętam w domu byłam najstarsza i mam 3 rodzeństwa, ciotecznego mam 8 i też młodsi ode mnie, no i jeszcze kuzynki mamy mają dzieci też wszystko młodsze ode mnie więc zawsze iwonka pilnowała
dorabiam też pilnując dzieci
dla mnie to nie praca tylko przyjemność :-) uwielbiam dzieci

Ostatnia edycja:
margolcia w pracy bez zmian. Już mam taaaakie nerwy. No i brak@ co uniemożliwia dalsze staranka
pralinka mąż ma tez pewnie stres. A żołnierzyki na pewno jeszcze zyja, może rano spróbujcie a na kolację daj mu jajka. Nie płacz kochana. Jeszcze nic straconego. Dobierz się do niego w nocy , niech zapomni o stresie.
Iwonko mi nic nie jest, czuje się normalnie nie jak na @, właśnie płakałm sister, ze mi się wszystko pier,,,,,

Ostatnia edycja:
Dziekuje Ci bardzo za mile slowa...
Niby nic straconego, niy nie wiadomo kiedy owulacja, ale iwadomo ze co dwa dni od 12 dnia cyklu mialo bbyc...
A jutro 15 dc i wg kalkulatoriw owulacja.
Jutro napewno nic nie bedzie, juz sam fakt zblizen jest inny.
Ale zeby ylo ciekawiej to do 12dnia cyklu bez przerwy nam sie chcialo i serduszkowalismy, ale wiadomo - nie do konca...
Moze tu byl lad, ze sie wtedy wyszalelismy..

Za duzo mysle, wiem...Myslalam ze bedzie prezent na dzien ojca, a tu dupa zbita...

Przepraszam ze Wam tutaj marudze i wprowadzam zly nastroj ale mam tylko Was..

reklama
MALAPRALINKA - będzie dobrze tulę Cię kochana:tak: Dajcie sobie czas, kochajcie się dla przyjemności bo myślenie czy się zajdzie czy nie odbiera całą radość i intymność.
Przyjdzie czas na fasolkę:tak::tak: trzymam kciuki&&&&&&&&

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry