reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
nika pozdrowiona już!
Wiadomośc od bibinki ona zalatana i jeszcze Ala ma zapalenie kratani. Była dzis u lekarza i jest zadowolona. Siedziała u niej 35 minut,zbadała, usg i cytologia. Powiedziała , ze @ przyjdzie niedługo i, ze by odczekać 3 m i działać i jest troche pecherzyków!

reklama
czesc dziewczyny:-)

Ewcia smutna historia,przkre ze tyle Twoja siostra musiała łez wylać,dobrze chociaz ze teraz się jej ułozyło i jest dobrze.

Wisieńko dobrze ze masz cudownych rodziców i Cię wspierali we wszytskim:tak:

Sol nic nie mów o muleniu-jak długo to jeszcze????????????????juz mam dość:sorry:

ja sie zastanawiam kiedy mam powiedziec o ciaży w pracy,myślę ze po wizycie we wtorek juz powiem,dyra chyba tez juz powinna wiedziec,ehh boje si etego:szok:

Dobrze że BIBINKA w końcu znalazła dobrego ginka:tak::tak:

EWCIA tak to życie się układa że raz jest gorzej a raz lepiej:-( I masz rację że tyle niesprawiedliwości na świecie.

Bibinka, fantastycznie, że wizyta się udała. Są pęcherzyki, będzie @ a potem dzidzia !!!!

mama niech sobie odpoczywa i nabiera sił.

a ja sobie włączę "gotowe..." bo mam ochotę dziś na babskie seriale. Buziaki gdybym się nie odezwała

kasawie witaj kochana. Jak tam samopoczucie. Powiedz po wizycie i nie bój sie nic ci nie moga zrobic a jak nie będą szczęśliwi to trudno. Mam cudownych, najcudowniejszych.... To znaczy zyje teraz tylko Tato bo mama 2 lata temu zmarła bo takiej krótkiej chorobie, ale na pewno nad nami czuwa i kiedys pomogła mi znaleźć kluczyki od auta. Mój Aniołek.
Ewcia prawda, dobrze, ze bibinka w końcu trafiła na normalnego lekarza
Marta witaj i baw się dobrze przy gotowych:-)

Wisieńka fajnie, że bibinka zadowolona z wizyty, bo ostatnio to była wściekła i ją gin nie zbadał o ile się nie mylę :-):-):-)

pysia ostatnio to jej jakiś potwór w przychodni powiedział, ze każda może wejść z ulicy i powiedzieć, ze była w ciąży i chcieć badania. Mąż bibinki wtedy tam interweniował.Świnia nie gin aż mnie trzęsie!!!!!

Idę sobię wody nalać do wanny i się odstresować bo jakaś taka strachliwa ostatnio jestem. Misiek nie dzwonił kilka godzin to się zmartwiłam i jak już dodzwoniłam to prawie poryczałam a on tyle pracy miał bo ludzie nie przyszli na zmianę że nie miał czasu nawet na kanapki. Co się ze mną dzieje...

reklama
ZAPMARTA - hejka:-):-) miłego wieczorku przy Gotowych:tak::tak:
KASIAWIE - nic się nie bój, po wizycie powiedz - nic ci nie mogą zrobić;-);-)
EWCIA - hormony szaleją:rofl2::rofl2:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry