-Lorelain-
Fanka BB :)
No o ciebie o ciebie :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No o ciebie o ciebie :-)
Ewelinka.. moge to sobie tylko wyobrazic..ja stracilam 1..mimo iż ból i cierpienie nie do opisania...i lata starań...ale jak pisałam..to kwestia indywidualna, najważniejsze to dobrze się z tym czuć i cieszyć się szczęściem :-)
Oooooooooooo...to mi baaaaaaaaaardzo miło się zrobiło :-)
Ewelinka.. moge to sobie tylko wyobrazic..ja stracilam 1..
ale sa tez smutne przypadki.. moja kuzynka urodzila blizniaki i jedno zmarlo po kilku dniach.. drugie zyje do dzisiaj i juz ma 7 lat..
ech.. zycie... nigdy nie wiesz co sie moze przytrafic, wiec.. cieszmy sie z tego co mamy (tak jak juz wczesniej wspomnialas) i walczmy o reszte!
i nie moge sie doczekac az zobacze u Ciebie kolejny suwaczek, tym razem ciazowy i wkleisz zdjecie fasolki i tego zycze Tobie i nam wszystkim....
moja Mama ciagle mi to powtarzaBóg daje taki krzyż jaki jesteśmy w stanie unieść
moja Mama ciagle mi to powtarza
dobranoc dziewczyny ja tez spadam... ide jesc obiad.. raczej obiadokolacje... troche pozno, ale lepiej pozniej niz wcale
milej nocki