reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
1.jpg

reklama
Dzięki Marylko :))))) Masz rację trzeba myśleć o sobie :) Tylko czasem tak trudno być takim egoistą , ale jeśli chodzi o Państwo , to dla nich jestem poprostu jedna z wielu , a więc warto zadbać o swoje interesy ;P na mnie i na nas wszystkich i tak państwo zarabia krocie i zdziera z nas ostatnie resztki pieniędzy , więc jak ja ich wykorzystam przez 9 miesięcy to chyba się nic nie stanie ;P Nie zbiednieją ;P

EWCIA GRATULACJE :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

No ja też jestem już przekonana że jest, ciałem czułam że jest, ale wiecie jak to jest jak się bardzo chce, urojenia różne przychodzą :)))

Ewcia jak cudownie :D:D Tak się cieszę i gratuluję :)))) A jak już czułaś to wszystko stało się jasne ;)))) Pięknie :)

Masz jakieś dolegliwości może?

Witam porannie !!!

Padam na pyszczek dzisiaj !!! Moja ukochana Zuzu miała w nocy atak śmiechu trwający od 3 do 4.30 ... ledwo usnęła to M wstawał do pracy, rozbudziła się i znowu godzinna głupawka :eek: dobrze,że potem trochę pospała, bo już w ogóle bym była nie do życia ... całkiem zwariowało to moje dziecię

Balbinka, jesteś jeszcze na prawdę młoda !!! i wiele dobrego przed tobą ... w tym na pewno macierzyństwo :tak: będziemy tu wszystkie trzymać kciuki !!! a co do M, super, że nie naciskasz ;-) na pewno niedługo dojrzeje do podjęcia decyzji o in vitro ...
Ewcia, piękna krecha !!! delikatna, ale ewidentnie tam jest !!! gratulacje kochana :-):-):-)
Szczęśliwa, baaardzo się cieszę, że z mieszkankiem się udało :-):-):-)

Termin spodziewanej @ miałam w niedzielę 23 maja, w poniedziałek testowałam i wyszła mi druga kreska bardzo słabo więc dzisiaj powtórzyłam test i więcej już nie będę powtarzała bo ten dzisiejszy mi wystarczy i moje objawy jak przy drugiej córci. Mdłości mam ale nie zwracam :))) i piersi mnie swędzą czasami rano :))) a Misio się śmieje że mam wachania nastroju...

reklama
a ja właśnie zrobiłam sobie jajko z majonezem i jak mi ma d.psko nie roznąć :-p ale tak mnie coś naszło

pralinko ja również trzymam kciuki aby owulacja u Ciebie było owocna :-)
dobranoc śpiochaj dobrze

no to w trójkę śpimy same oby jak najkrócej

Dziekuje Ci bardzo;-) Ja juz glupieje, wczoraj ten bol brzucha, dzisiaj jakby przeziebienie...
Przy poprzedniej ciazy, zaraz po zaplodnieniu tez tak mialam wiec teraz robie wszystko zeby tylko sboie nic do glowy nie wbijac...
Bo to by znaczylo ze 25 maja nam sie udalo, a owulacja wg (zaznaczam) kalkulatorow wypada na 28go dopiero..
Sama juz nie wiem, glupieje...

Ja dopiero znalazłam chwilę żeby zajrzeć do Was ale zaraz idę pod prysznic bo nie mogę się doczekać rana - będę testować :-)
Zaznaczylam to, mimo ze juz widze ciag dalszy:happy2:
Zobaczylam testa i od razu musialam odpisac

GRATULUJE z calego serducha i szczesliwych 9 miesiecy zycze:tak:

Jestem padnięta, życzę więc wszystkim wspaniałych słodkich snów, papatki :-)

A ja mam dziś dobrze bo Misiu wrócił normalnie z pracy już o 22 i siedzi obok przy drugim kompie, zaraz wskakujemy do wyrka :)))

Czesc kochane ooo widze ze jestem pierwsza:):) wiec witam sie wcześnie z kawusia:):)
Od samego rana dobre wieści chyba jednak ten buziak od kominiarza sie przydał zaczne od tego ze brzusio nie boli wiec myśle ze bedzie dobrze :) a po 2 sasiad sie zgodził na mieszkanko hurrrra dzisiaj jego dziewczyna przywiezie mi klucze kurde ze ja nie pomyślałam wcześniej o tym mieszkanku ono juz stoi rok puste .... ale czeka mnie tam sprzątanko :) ale mama mi pomoże wiec nie bedzie żle :) nawet nie wiecie jak sie ciesze szok :) mimo ze z rodzicami na tym samym pietrze bedziemy ale jednak mieszkanka osobno :):) jestem taka szczesliwa :):)
Rewelacyjna wiadomosc z samego ranca:-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry