reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Dzieki Aguś nawet nie wiesz jak ja sie ciesze:):) mój sąsiad mówił ze bedzie wracał do Polski ale mam sie nie martwic bo on bedzie mieszkał z dziewczyną u niej wiec niech nam mieszkanko służy:) a tą ruine oddajemy w poniedziałek wieczorem.... nareszcie .... ale zdanie kluczy zostawiam Krzyskowi bo nie chce sie juz wkurzać bo nie moge a wiem ze by mi tylko on i jego laska ciśnienie podnieśli wiec odpuszcze sobie :):)

reklama
Dzieki Aguś nawet nie wiesz jak ja sie ciesze:):) mój sąsiad mówił ze bedzie wracał do Polski ale mam sie nie martwic bo on bedzie mieszkał z dziewczyną u niej wiec niech nam mieszkanko służy:) a tą ruine oddajemy w poniedziałek wieczorem.... nareszcie .... ale zdanie kluczy zostawiam Krzyskowi bo nie chce sie juz wkurzać bo nie moge a wiem ze by mi tylko on i jego laska ciśnienie podnieśli wiec odpuszcze sobie :):)

No i świetnie że się wprowadzicie do mieszkania kolegi:)
I masz rację lepiej niech Krzysiek to załatwi bo po ca masz się denerwować a przecież nie wolni Ci,fasolka najważniejsza :tak:

Dziewczyny zobaczcie jakie foto znalazłam na fotoblogu :-D Mam was :) - Fotoblog adamhojka.flog.pl

Witam się Dziewczynki Kochane :laugh2:

szczęśliwa - gratulacje z powodu mieszkania! :tak: teraz już będzie z górki... Cieszę się, że Wam się układa, jeszcze blisko do rodziców będziesz miała... :-D

sol - ojjj jak mi się kiedyś zegarek biologiczny przestawił i bez potrzeby budziłam się o 5:00 rano przez 2 tygodnie i nie umiałam tego przestawić! :dry: nie wiem, jak to się w końcu ułożyło, nie pamiętam, ale wróciło do normy, czyli 7-8:00 rano... No ale w Błogosławionym Stanie to chyba normalne takie problemy ze snem?.. :confused:

agnieszka.k.k - witaj Kochana :happy2:

A mama widzę szaleje w przedszkolu dzisiaj :-D Na pewno wzruszona wróci :tak::-)
I gdzie ta Ewcia z testem i dwoma krechami??? :rolleyes2:;-)

Aguś zdjecie rewelacja ....robaczki nie traca czasu hehehe :):);) jak to ktoś tam napisał "owadzia kamasutra" hehehe ......
sergeevna, asiorek - dziekuje wiem ze teraz juz bedzie tylko z górki i naprawde mi ten kominiarz wczoraj przyniósł szczescie :):)

Kobitki pomózcie mi wymyślić prezent dla mojego chłopa, zbliża nam sie 2ga rocznica ślubu ( za 3 tygodnie ):-)
I nie umiem nic wymyślić orginalnego ... Może macie jakies pomysły, co dwie głowy to nie jedna !!!

Aguś zdjecie rewelacja ....robaczki nie traca czasu hehehe :):);) jak to ktoś tam napisał "owadzia kamasutra" hehehe ......
haha :-D:-D owadzia kamasutra dobre :-D:-D
A zdjęcie pierwsza klasa a jakie dobre oko musiał mieć gościu że udało mu się sfotografować sex robaków :-D:-D
Kobitki pomózcie mi wymyślić prezent dla mojego chłopa, zbliża nam sie 2ga rocznica ślubu ( za 3 tygodnie ):-)
I nie umiem nic wymyślić orginalnego ... Może macie jakies pomysły, co dwie głowy to nie jedna !!!
Ciężko cokolwiek poradzić bo nie znamy Twojego męża ale Ja osobiście stawiam na romantyczny wieczór i super sexi bieliznę :)

agnieszka.kk - adopcja nie.... I ja i mój mąż nie zdecydujemy się na adopcję, bo po prostu obawiamy się, że nie pokochamy je jak własne. Nie chcę ryzykować, dawać dziecku nadzieję. To jest MEGA odpowiedzialna decyzja, ryzykować nie chcemy dla zaspokojenia własnych potrzeb. Jeśli nie udałoby się nam... Wolę nawet nie myśleć...

reklama
Aguś też sie smiałam z tego hasełka nioo oko musiał miec dobre właśnie zeby pstryknać tak fajnie :):) nic mi sie nie chce kurde ani sprzątać ani wychodzić z łóżeczka :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry