reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Jejjjja Szczęśliwa , straszna ta historia z Twoją siostrą.... Niektórzy ludzie to mają tupet ! Zero współczucia...

reklama
szczesliwa- to jest masakra a nie zycie!!!! ja powinnam Bogu dziekowac (i dziekuje! ) ze mam takiego faceta :) on zawzse pomaga.. pracuje od rana do wieczora, ale zawsze pomaga ojcu, mamie, i mnie przede wszystkim..od samego poczatku jak sie tu przeprowadzilam...

a od takiej tesciowej to mieszkalabym jak najdalej to byloby mozliwe.. biedna ta Twoja siostra... :(

Mama - oczywiście ze napisze eska:):)
Nagapalma - wiem ze bede potrzebowała chociaż troszeczke pomocy wiec przejde korytarz i już puk puk jestem u rodziców.....ja naszczescie nie mam kłopotów ze snem ale budze sie ok 4 razy w nocy na siku..... a rano jak sikam to jakbym całą noc trzymała ehhh uroki ciąży :)
Stokrootka, maggy - szkoda słów dla takich bab... naszczescie mieszkaja już bardzo daleko od niej ..... ale synus na każde jej pierdniecie jest .... moja siostra jak ma nocki np 5 dni po rząd to w ciągu dnia spi max 2 godziny bo tu dzieci trzeba wyszykować do szokły ugotowac obiad i znów zaraz wracaj ze szkoły a w weekendy idzie na studia .... czasami tak mi jej szkoda ..... zawsze moi rodzice zabieraja jej małego bo starszy ma 15 lat zeby mogła sobie pospac bidulka moja ....ona ma 35 lat a lekarz jej powiedział ze jak sie nie bedzie oszczedzac to grozi jej wózek inwalidzki.... ona jak wraca z pracy to robi lotke do sypialni nogi na ściane bo tak ja kregosłup boli.....

Ostatnia edycja:
Jak tam Kochana humorek z rana?? ooo i jak ładnie sie zrymowało:p

Humorek świetny dziękuję ;-)
Jeszcze 2 dni pracy i 3 dni wolne tak się cieszę :-D
Poza tym wszystko ok :tak:
Ale doczytałam że kolega się zgodził na wynajem mieszkania :tak: świetnie bardzo się cieszę kochana,będziecie mogli po woli przygotowywać miejsce dla maluszka ale masz fajnie.To wspaniały czas :tak:
Kiedy się wprowadzacie?

Hejka kobietki :rofl:

Nie było mnie tu już tyle czasu, że nie sposób Was nadrobić :no:

Witam nowe staraczki :tak:
Buziaki dla stałych bywalczyń :laugh2:

Ja potrzebowałam trochę czasu aby wszystko ogarnąć, ale nie jest mi łatwo :-(
Niedawno robiłam porządki i wyrzuciłam stertę gazet i poradników dla przyszłych mam :-(
Co chwilę spotykamy się ze znajomymi, którzy spodziewają się pierwszego lub kolejnego dziecka - inwazja ciężarnych kobiet :confused2:

Ja pochłaniam się pracą, jeździmy praktycznie co tydzień na wystawy psów (Magia szaleje i kolejny tytuł championa zdobyła :cool2:). Ten weekend w Płocku, nastepny w Lesznie a jeszcze następny w Erfurcie...

Mama05 - dziękuję kochana za sesemeski :-) u nas tez bez rozkwitł i pachnie niesamowicie. Czereśni w tym roku będzie masa - już się gałęzie uginają pod ich ciężarem a jeszcze są zupełnie zielone :errr:

Warzywka wszystkie obsiane, wcinamy już rzodkieweczki :rolleyes:

Wiem na pewno, że jeszcze nie pogodziłam się z tym, że nie będziemy mieć dzidzi :no:
Dlatego tak ciężko mi tu zaglądać :-(

ale dosyć już o mnie - jakieś pikantne wiadomości??? :cool: Widzę, że mama już rozpoczęła staranka :-D ale ten czas zleciał... Trzymam mocno kciuki :tak:

Buziaki kochane, pozdrawiam Was wszystkie i uwierzcie mi, że nie ma chyba dnia gdzie o Was nie myślę :tak:

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry