reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
dzien dobry :)

Szczesliwa- ciesze sie razem z Toba :D widzisz, wszystko sie zaczyna powoli ukladac :) to nic, ze na tym samym pietrze bedziecie.. chociaz nie wiem jaki masz stosunek z rodzicami :) ja ze swoimi to lepiej, ze nie mieszkam :D a z przyszlymi tesciami to i w tym samym domu moglabym :)

Sol-
A moze to ze stresu?? ja sie obudzilam tez o 5 i juz myslalam o pracy..

Ewcia- jaki wynik??? daj znac koniecznie :D

musze sobie suwaczek zmienic.. bo juz zaczelismy staranka :D

reklama
Maggy - ja ze swoimi rodzicami mam super relacje mamunia to mój skarb chodzący a tatko jejku jest w stanie zabić jakby mi sie krzywda działa ... jak kłóciłam sie z Krzyśkiem to mój tatko płakał ze ja taka dobra dziewczyna i takie rzeczy mnie spotykaja a co do przyszłych teściów to ich uwielbiam tak jak oni mnie:) ale jednak osobno to lepiej :):)To zmieniaj szybciusio ten suwaczek:)

WITAM SIE TYLKO NA CHWILKE BO ZARAZ EDZIEMY Z TOMKIEM I Domisiem do Zuzy do przedszkola na 2 godzinki:tak::-):-)u mnie nie wiem jak sie to krwawienie rozkreci-po nocy tampon do polow czysty:sorry2:

SOL- no niestety do objawów ciazy nalezy tez problem ze spanie we czesnej i poznej ciazy-musisz to przeczekac choc wiem ze ciezko:sorry2:

SZCZESLIWA- gratuluje ze z mieszkaniem wypalilo:tak::-):-)
MAGGY- no pewnie ze zmieniaj suwaczek skoro staranka zaczete!!!!!:tak::-):-):-):-)super;-)

Szczesliwa- no to super :) ja z moimi przyszlymi tesciami mam tak samo super relacje :) zawsze daja nam wolna reke, ale i wspieraja, pomagaja, jak tylko sie do nich o to zwrocimy.. nie narzucaja nam swojej woli, czy swojej pomocy..

wczoraj jak rozmawialam z mama to mi mowila, ze poszla do przychodni, a przed nia bylo mlode malzenstwo z dzieckiem i z babcia.. i.. babcia weszla z wnukiem i swoim synem, a matce tego dziecka (synowej) kazala pilnowac rzeczy na korytarzu.. mama mowila, ze az nia zatrzaslo.. no bo jak to tak.. przeciez to matka powinna wejsc z synem, a nie tak..
juz sobie wyobrazam zycie na codzien z taka tesciowa.. brrrrrr....

jesli chodzi o suwaczek to juz go usunelam.. tylko teraz nie wiem jaki mam dorobic.. chyba na razie zaden ;) jak sie cos ZMIENI to zrobie nowy :D

mama- witaj! tak :D staranka rozpoczete :D wiedzialam, ze nie dotrzymam do lipca :D
ale stwierdzilismy z moim, ze miesiac to zadna roznica jak cos sie wykluje.. a tak, jak sie nie wykluje- to wczesniej zaczniemy sprawdzac co jest nie tak tfu tfu
[FONT=&quot][/FONT]

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Cześć dziewczyny nie wiem czy mnie pamiętacie bo mało się udzielałam ale trudno mi to wszystko okiełznać.... u nas w mieście jest kobietka co czworaczki ma i same córy hihihi :-D ja już nie śpię od 6 jakoś nie mogę , męża wydelegowałam do pracy .

szczęsliwa25 no to świetnie z mieszkankiem , i super że brzucholek nie boli... my mieszkamy z moim rodzicami ale będziemy się budować więc jak narazie musimy wytrzymać choć czasem naprawdę łatwo nie jest

ja tak szczerze to zawsze miałam tyle śluzu co kot napłakał że nawet nie mogłam rozpoznać kiedy płodny a kiedy nie a teraz po zabiegu to miałam taką że aż brzuch bołał i lało się ze mnie . U nas z przytulankami tez kiepsko mąż z pracy zmęczony wraca jakoś ostatnio że aż zastanawiam się co on tam robi :-p aa to ja mykam na targ może wypatrzę co fajnego , chociaż ostatnio targ mi sie znudził jest tam tyle kobiet w ciąży że szczena mi opada.... a to wstawię wam trochę moje psiaka pozdrawiam was wszystkie bardzo serdecznie
Obraz 255.jpg
Obraz 230.jpg

SZCZESLIWA- jakby jakies newsy na BB to poprosze o smska:tak::sorry2: bo ja z tych uzaleznionych;-)napisz mi jak Ewcia822 z testem:tak:my lecimy:-)

milego dnia wszystkim kobietkom!!!!:-):-):-)

Jankesowa- witaj :) ja nie jestem dlugo na forum, ale Cie pamietam :)
sliczna psinka :) na targ zawsze mozna pojsc.. moze cos fajnego wypatrzysz ;)

na razie to ja zmykam do raportow.. bede do Was zagladac :)

Hej RANNE PTASZKI :)

Mama - to dziś przestawienie w przedszkolu? :) Pewnie będzie wzruszająco :) Ale super :)

SOL - biedna , nie możesz się wyspać :( To takie męczące jak się chce spać , a się nie da....tulę ...

Szczęśliwa - SUPER Z TYM MIESZKANKIEM :D Gratulacje :) Układanka zaczyna się ładnie układać :) I super że masz taki kontakt i z rodzicami i z teściami , ja z resztą też i wiem jakie to ważne , jak człowiek jest bezpieczny i szczęśliwy kiedy ma takie wsparcie :))))))

Maggy - ja znam uroki takiej teściowej bo moja siostra jest tego przykładem ....opowiem Ci w skrócie mieszkali po ślubie z mama mojego szwagra a ze ona to jest taka przynieś podaj pozamiataj tak też wychowała swojego synusia ..... i wyobraź sobie ze moja siostra w 8 miesiacu ciąży musiała jej szorować kasetony czaisz boże jak ja to usłyszałam to myśłałam ze jej nogi z dupy powyrywam ..... jak tak można do dziewczyny w ciąży ...potem jak 1 dziecko podrosło to namawiała moja siostre do drugiego zeby siostrzeniec nie był jedynakiem wiec urodził sie drugi łobuz .... moja siostra czesto prosiła nas o pomoc bo wiesz ona pracuje jako pielegniarka na urazówce wiec sobie wyobraź jak wyja z bólu pleców mój szwagier wtedy pracował w radiu wiec jak obydwoje mieli na noc to ktoś jej był potrzebny zeby dzieci popilnować i ona jej nie pomogła bo przecież ona nie bedzie niańczyc dzieci wiec ja migiem do siostry na noc i mimo ze rano musiałam pylać przez pol miasta do pracy przyjechałam i potrafiłam umyc maluchy dac kolacje itd .... i niestety z nia jest tak do dzisiaj jak ma swojego wnusia przypilnować to zaraz jest chora itd....

reklama
Wiatm !!! :-D
POgoda do bani, ale humerek mi od rana dopisuje .... Mama oczywiście ogromną nadzieję, testowanko juz za parę dni, choc doskonale wiem, że nic z tego nie wyniknie - standard ...
Szczęśliwa - jesli masz dobry kontakt z rodzicami i będziesz mieszkac jeszcze blisko nic, to widzę, tylko same pozytywy, choćby to , że ja się dzidek mały urodzio, to będziesz mogła liczyć na ich pomoc, a wmyślę, że w pierwszych dniach, tygodniach, to szczególnie ważne:-)
Sol - no współczuję, że nie możesz spoać, ale może to przejsciowe, moja szwagierka od początku ciązy budzi się ok 2 giej w nocy i nie spi do 4-5 ... uroki ciąży :-(

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry