reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
ja brykam do wyrka, niestety pustego :shocked2: bywa, poprzednia noc sie budzilam chyba z 4 razy... brak meza taki zamet wprowadzil.
film na tvn sie zaczyna, kiedys juz chyba go widzialam, ale co tam przy czyms zasnac trza ;)
Dobrej nocy kobitki!
hej Ewcia :) i dobranoc papatki Wam

Ostatnia edycja:
reklama
młoda kolorowych snów
pralinko no ja po zabiegu w ogóle nie krwawiłam w sumie to miałam 2 zabiegi 18 a potem 19 lutego ja tabletek nie brałam używałam prezerwatyw a jak lekarz powiedział że wyniki ok i że jak dostanę @ mogę zaczynać to od 25 kwietnia już w ogóle się nie zabezpieczałam :-)
ewcia witaj dziękuję za życzenia i wzajemnie

mlodam

u mnie tez pusto, chyba ze pisiu sie w nocy potajemnie wcisnie...
Z mezusiem sie aktualnie mijamy jak trzeba serduszkowac, ale jutro mam wolne:-D

dobranoc, spokojnej nocki

Iwonka to lekarz szybko dal Ci pole do popisu;-)]
to ja trzymam z calych sil kciukasy za te Twoje testowanie za 8 dni

ide tez pod prysznic... zle sie cosik czuje, ten brzuch mnie boli i jakby glowe mam goraca...
mam nadzieje ze jutro bedzie lepiej..

Kolorowych snow zycze Ci Iwonka i tym ktorzy podczytuja:-)

a ja właśnie zrobiłam sobie jajko z majonezem i jak mi ma d.psko nie roznąć :-p ale tak mnie coś naszło

pralinko ja również trzymam kciuki aby owulacja u Ciebie było owocna :-)
dobranoc śpiochaj dobrze

no to w trójkę śpimy same oby jak najkrócej

Ja dopiero znalazłam chwilę żeby zajrzeć do Was ale zaraz idę pod prysznic bo nie mogę się doczekać rana - będę testować :-)

Jestem padnięta, życzę więc wszystkim wspaniałych słodkich snów, papatki :-)

A ja mam dziś dobrze bo Misiu wrócił normalnie z pracy już o 22 i siedzi obok przy drugim kompie, zaraz wskakujemy do wyrka :)))

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Czesc kochane ooo widze ze jestem pierwsza:):) wiec witam sie wcześnie z kawusia:):)
Od samego rana dobre wieści chyba jednak ten buziak od kominiarza sie przydał zaczne od tego ze brzusio nie boli wiec myśle ze bedzie dobrze :) a po 2 sasiad sie zgodził na mieszkanko hurrrra dzisiaj jego dziewczyna przywiezie mi klucze kurde ze ja nie pomyślałam wcześniej o tym mieszkanku ono juz stoi rok puste .... ale czeka mnie tam sprzątanko :) ale mama mi pomoże wiec nie bedzie żle :) nawet nie wiecie jak sie ciesze szok :) mimo ze z rodzicami na tym samym pietrze bedziemy ale jednak mieszkanka osobno :):) jestem taka szczesliwa :):)

Witam się rano - ja od 5 na nogach - spać nie mogę :-( Karola wstała o 7 więc teraz siedzi i baję ogląda - kanapeczkę zjadła coby idąc do przedszkola za bardzo głodna nie była. Nie wiem co się dzieje od początku tygodnia budzę się o 5-6 rano i już usnąć nie mogę :dry: Najgorsze że i Karola mi się tak budzi :-( Nie wiem czym to jest spowodowane :dry: Mam nadzieję że się jakos to unormuje i zacznie wstawać po 7 a nie po 5 bo ja świra dostanę :-(
Przepraszam że tak tylko o sobie ale jakoś nie mam weny - u mnie znowu pełno chmur i zapowiadają na dzisiaj burze :-(

Szczęśliwa - gratki z okazji mieszkanka :tak:

reklama
hej sol - czytałaś na trojaczkach ta historie?? myśmy wczoraj o tym pisały ...bo nam sie wydaje ze to znowu jakaś ściema jest i ze może to być tak druga blondi a jezeli prawda to przed nimi spore wyzwanie ....u mnie tez zachmurzone niebo i też chyba bedzie lało:(... kobieto od 5 rano nie śpisz jeju współczuje Ci ....

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry