reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Iwonka wlasnie nie wiem od czego, a z owulacja to wielki znak zapytania ogolnie...

W tym miesiacu prowadze kalendarz, ale ogolnie bralam 3 miesiace po zabiegu tabletki, wiec wszystko sie moze zdazyc i cykl moze byc pokrecony.
Przed ciaza mialam 32 dniowe cykle.

Teraz lekarz kazal zaczac staranka od 12 dc (dzisiaj jest 13) a owulacja wg kalendarzy ma wypasc od 28go maja wzwyz..

Ale wczoraj lewe jajko baaardzo mnie bolalo
Nie pozostaje czekac

reklama
wykąpałam sie już.
pralinka nie pojmuję twojej siostry. Ja rozumie, nałóg bo paliłam i to bardzo duzo i nikt mi nie powie, ze nie można. Nie palę 1,5 roku. Chcielismy miec dzidzię i dla mnie to wystarczyło. Rzuciłam, zeby odtruć organizm. Nie mogłam wtedy zacząć staranek ale do fajek nie wróciłam. Okropnie wygląda kobieta paląca na przystanku, ulicy czy placu zabaw. A te chodzące z wózkami i fajka mam ochotę ptrząsnąć. Nie wyobrażam sobie jak mozna palic w ciąży. Kilka lat temu jak nie mieszkałam we Wro moja sąsiadka palaczka urodziła dziecko po ciąży z fajką, płakało przez kilka miesięcy, lekarz powiedział z przekąsem jak zobaczył łożysko, to tera należałoby dziecku podac papierosa. A ona tym się chwaliła.
Do tego jeszcze alkohol. Czy ona zdaje sobie sprawę z tego co robi. A jej mąż, jemu tez nie zalezy na zdrowiu i inteligencji dzidzi?. Matka z dzidzią pod wpływem alkoholu jest oskarżana o zaniedbanie A a co z tymi co poja swoje dzieci w brzuszku i daja im palić. Masakra.
Nie dziwię ci się, ze cięto bulwersuje.

Idę spać, jutro cięzki dzień. Dobranoc i szczypawki

Ostatnia edycja:
pralinko ja właśnie też nie wiem czy czasem mi się nie przestawiły cykle po zabiegu :-( w poniedziałek minął 30 dzień cyklu a w sobotę zaczełam mieć śluz dopiero a w niedzielę miałam tak mokro i ślisko jak typowo płodne dni dziwny ten cykl jest
a najlepsze jest to że wiele dziewczyn ma teraz klopoty w tym cyklu może to przez wulkan :-p

Wisienka dokladnie jestem tego samego zdania.
Niestety oja siosta bedzie samotna matka a nie slucha ani nas ani rodzicow...

Apropos to sie zdziwilm jak ostatnim razem test robilam, bo nie wiedzialam ze daja tez ulotki o szkodliwosci alkoholu. Fajne to zrobili bo jednak mimo wszystko duzo kobiet na to nie parzty

Dobranoc Wisienka

:-Dnapewno przez wulkan;-)
Ale jak juz to jego wina to moze tez dzieki niemu ten cykl bedzie owocny:tak:
a jak miaas @ od zabiegu do teraz/?

:-)już ukąpana:-) ślicznie pachnący żel mam, ależ mi się podoba, zieloną herbatą pachnie

Wisienka dobranoc:tak: spokojnej nocki i milych senków. powodzenia jutro zycze!
co do @ to mi przyszła ta 2 szybciej niz zwykle mialam bo cykl 29 dni a nie 31

Ostatnia edycja:
pralinko ja po zabiegu teoretycznie miałam 3 @ co chyba ok 28 dni
mówię teoretycznie bo to było plamienie jak dla mnie ale gin mówił że to @ więc się z nim nie kłóciłam i teraz 25 kwietnia miałam normalną @ nie tam jakieś plamienie
właśnie dojrzałam że miałam zabieg robiony 2 dni po Tobie :-( przykro mi :-(

o młoda już ślicznie wykąpana :-) ja to zaraz też troszkę się umyję a potem łóżeczko

Ostatnia edycja:
Zdążyłam , zdążyłam zdążyłam !!!

Wszystkiego przecudownego z okazji tego wspaniałego Święta dla wszystkich obecnych oraz przyszłych cudownych MAM :)

Idę nadrabiać bo dopiero znalazłam czas...

reklama
no bo widze wlasnie ze Ty mialas poronienie 2 dni po mnie a jakos tak cykle nam sie wcale nie zgraly.
Ja najpierw plamilam tydzien po,ale to tylko plamienie. Potem rowno 5 tygodni po dostalam@, a potem to juz na tabletkach. Teraz mialam 14go ostatni raz i tabletki odsawilam i niestety nie wiem czego sie spodziewac...

Moze u Ciebie to tez nie jest jeszcze unormowane....Ja tam mysle ze bardzo duza szansa u Ciebie jest;-)

Ewcia Wariatko;-) dziekuje mysle w imeniu nas wszystkich i Tobie takze wszystkiego naj;-)

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry