reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
pralinka to co ona nie poważna jest :-( ja nie palę ale jakbym paliła to bym odstawiła wszystko tym bardziej że tyle się starała i że swoje lata ma bo z tego co pamiętam to ok 40 tak???

asmi dobranoc

Kolorowych snow Asmi

Iwonka, tak przed sama 40 jest...

Moja mama palila do 50 roku zycia, ale jak tylko byla w ciazy to przestawala i po zakonczeniu karmienia piersia wracala...

Ja nie wiem, ale dla dziecka chyba sie czlowiek jest w stanie poswiecic, tym bardziej jak tyle czeka. My juz naprawde na nia sily nie mamy. I Jej nie uswiadomisz bo sie zaraz obrazi i odwróci kota ogonem...

podczytuje sobie nadal bo do tylu jestem wiec przepraszam ze dopiero teraz, ale dopiero wyczytalam ze mamy nowe osobki:-)
Tak wiec witam nowe przyszle mamusie

co do nałogowego palenia to chyba nie jest to takie proste, mie każdy ma taka silna wole. ja jestem dzieckiem, które mialo dymu papierochowego pod dostatkiem bedac w brzuszku, bo moja mamusia neistety palila i pali, ale zyje-fakt jestem 3 dzieckiem i o mnie sie nie starano tyle czasu.

no właśnie wszystko się robi aby fasolka była zdrowa, mój gin nie prowadzi ciąży jeśli ktoś nie rzuci fajek mówi że do płodu idzie podwójna ilość nikotyny czyli że dziecko odczuwa jakby wypaliło 2 papierosy :-(

Ja palilam od 14 roku zycia, aktualnie minelo 5 lat jak nie pale (wlasnie w maju) ale zawsze wiedzialam ze na czas ciazy zuce...
zdania na ten temat sa i niestety beda podzielone...

a Ona sobie tlumaczy wszystko po swojemu, twierdzi ze dziecku zaszkodzi jesli teraz raptownie zuci:wściekła/y:

Przyjemnej kapieli;-)
Mnie juz troszke przestaje brzuch bolec, ale od godziny tu oklady robie:-(

Przyjemnej kapieli;-)
Mnie juz troszke przestaje brzuch bolec, ale od godziny tu oklady robie:-(

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
pralinko to Ty masz aż tak silną owulację czy od czegoś innego boli???

ja właśnie chlipę czerwony barszczyk instant winiary a tak jakos mnie naszło :-) i sie troszke rozgrzałam :-)
śpiąca się robię a to dziwne bo w dzień spałam prawie 3 godziny, myślałam że nie będę mogła usnąć a tu proszę ziewam jak głupia

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry