Wisieńka
Fanka BB :)
mama może zrobi tylko Usg. Wiem to nie przyjemne z krwia ale tu chodzi o Twoje zdrowie i czas dla Fasolki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
kurcze to masakra jakaś z tą Twoją siostrą troche niepowazna mi sie wydaje no ale cóż każdy ma swój rozum i nie dziwie Ci sie że sie wkurzasz i rozumiem że możesz być zasdrosna w końcu też miałaś nadzieje być już mamusią a tu musisz jeszcze poczekać a inne mają od razu czasem to zycie takie niesprawiedliwe jest że szok
Znowu jestem na chwilę
Malapralinka śliczny ten Twój piesek Powiedz mi jaka to rasa?? Bo moja mała tez taka ma mamę i pewnie taka będzie jak urośnie
Co do starań to doskonale rozumiem... Jak ja leżałam w szpitalu to moja szwagierka w tym samym czasie rodziła... A potem się dowiedziałam że moja siostra straciła dzidzię w tym samym czasie co ja... Tyle że jej się od razu udąło i jej mały ma juz 2 miesiące... Mam czasem takie poczucie krzywdy i niesprawiedliwości... potęguje się zawsze jak widzę 1 kreche
Ale my też się wkońcu doczekamy
estem ponownie-bylam u kumpeli 20 km ode mnie-dzieci sie pobawily a my na ogrodzie kawka i rozmowa-cuuuuuuuuuudwniepiekną pogode mamy-rewelka!!!
SZCZESLIWA- odradzam tipsy.
EWCIA- tule....
MALAPRALINKA- az mną potrząslo jak to przeczytalam o siostrze
NAGAPALMA- nu,nu nie wolno kupowac tak wczesnie testu;-)
dziewczyny slodkie te Wasze psiaki kazdy uroczy i kochany-ja tez mam malego-wielkości kota;-)
Domi na ogrodzie,ja wciągnelam loda i w sumie nie chce mi sie jesc tak cieplozaraz wstawie pranko:-)
KINGA- witaj i pisz częściej bo tylko pojawiasz sie i znikasz;-)
BUNIA- no,no ,zalatana kobieta z Ciebie i fajnie,ze wlecialas;-):-)
ELLETH- dziekuje za piosenke poplakalam sie:-( ja taka wrazliwa jestem ze szok-dziewczyny wszystkie doczekamy sie maluszków-pierwszych czy kolejnychto największy i najwspanialszy skarb i trzeba walczyc zeby sie GO doczekać!!!!!!!!!!!!
SORBUŚ- czekamy na wiesci-bedzie dobrze-tyle kciuków zaciśniętych))
MAGGY- ja tez po poronieniu lezalam z kobietami w ciazy i jeszcze 1 z nich miala 3 razy dziennie KTG i to serduszko tak walilo a ja ryczalam i myslalam ze oszyleje z żalu!!(
Witam Dziewczyny U Was jestem nowa, ale jestem mamą pażdziernik2006 Właśnie postanowiłam odrzucić tabletki i starać się o drugą fasolkę, bo pierwsza domaga się rodzeństwa hihi Jeśli chodzi o tabletki, to przed pierwszą ciążą brałam około 3 lata i jak odstawiłam to po 4 miesiącach zaszłam w ciążę - myślę,że to indywidualna sprawa każdego organizmu i wcale nie jest powiedziane, że tym razem też będzie tak łatwo Pozdrawiam Was serdecznie:-)
He he właśnie byli u mnie kominiarze dostałam jakaś kartke z okazji swieta kominiarzy i buziak w policzek na szczescie wiec mam nadzieje ze mi o szczescie przyniesie
KASIAWIE- tak,jutro mam wizyte i zobaczymy czy jakies jajeczko bedzie;-)a u Cieie faktycznie zlecialojeszcze troche i pochwalisz sie fotkom:-) jakieś przeczucia co do plci???sciskam Cie;-)
KasiaWie - czekamy na taką liczną fotkę jak wklejała nam Sol ;-)