reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Mama - 2 dni miałam krwawienie a trzeci dzień lekkie plamienie tylko, z tego co pamiętam :sorry2:... wychodzi , ze ta @ prawdziwa była jednak ta pierwsza, a nie ta druga bo od tej pierwszej po 27 dniach przyszła teraz ta @ co miałam i ta była już długa bo 7-dniowa, ale nie boląca. Teraz mam wszystkie objawy płodności, strasznie wzrosło mi libido i właściwie to bym mogła mega męża zamęczać, a biedakowi przy mnei chyba serce wysiądzie i jakaś bardzo seksowna się czuje i mąż chyba też to czuje bo jakoś dużo szybciej mu idzie niż normlanie :sorry2::sorry2:

Wisienka
- moja rada jest taka... że nie ma co się denerowowac, tylko przyjąc na klate co nam życie daje i stawić czoło przeciwnościom losu, musisz przejśc przez tą cholerną ścianę wszelik negatywnym emocji które wynosisz z pracy.
Trzymam kciuki, aby Pol szybko znlazł coś fajnego i ciekawego!

dziewczyny dziekuje za odpowiedzi,pojade utro i zobacze co tam sie okaze:sorry:dobranoc i karaluchy:tak:

LORELAIN- dzieki za odp. i powiem Ci ze u nas tez jest bardzie si :)) i do tego estem bardziej otwarta na nowe pozyce i takie tam wygibasy :)) podobno po 30 w kobiete wstepue demon seksu :):):)))wspanialy czas przed nami 30-kami:))) no nic lece!!

Ostatnia edycja:
Wisienka nie czytałam, jestem zgon i nie mam sily. oki to dasz znac. a cholipa Tobie nie wolno sie nerwowac!!!! wrrr co za badziewia w tych pracach, jak tu normalnie funkcjonowac. ja musze odebrac takie plakietki, ale to najwyzej wroce na muchobor ;)z ojcem na razie bez zmian. nic nowego nie wiem dzis rozmawialam z nim chwile, normalnie bylo, w piatek znow jedziem do soli.
iwonka oczywiscie ;)

Lor dzięki za wsparcie. Pewnie tak zrobię w końcu nie ma innego wyjścia. :tak:
mama szczypawki i pchełki. Nie martw się i spij słodko.
Ze mnie już %%%% wyparowały. Zaraz sie wykąpie i poczytam bo mam fajna ksiazkę.:-)
U mnie jest tak jak mówi mama, ale przede wszystkim znam juz tak swoje ciało, ze umiem nim pokierować. Pol nie narzeka na nadmiar wrażeń a nawet jest zadowolony:-D:-D:-D Jak brałam anty to miałam spadek libido a największą chęc przed @. Teraz mam cały czas.:-)Nie tak jak pisza tylko w owu:-p

mamo dobranoc

acha to fajne ma wróżby ta nasza marylka
dziękuje za wyjaśnienia bo juz myślałam że cos przegapiłam i to aż podwójnie przegapiłam:-p

mi się często chce ale rzadko mogę :wściekła/y: niech ten mój wraca to trochę chłopaka wykorzystam hihi od razu i ja schudnę i on jak się wymęczymy :zawstydzona/y::-p

Ostatnia edycja:
kurcze to masakra jakaś z tą Twoją siostrą troche niepowazna mi sie wydaje no ale cóż każdy ma swój rozum i nie dziwie Ci sie że sie wkurzasz i rozumiem że możesz być zasdrosna w końcu też miałaś nadzieje być już mamusią a tu musisz jeszcze poczekać a inne mają od razu czasem to zycie takie niesprawiedliwe jest że szok

ach do niej to juz mi slowa slow,. I ja nawet bylabym w stanie zrozumiec jesli to jakas nastolatka by byla, ale to 40letnia baba:wściekła/y:

Znowu jestem na chwilę:)

Malapralinka śliczny ten Twój piesek:) Powiedz mi jaka to rasa?? Bo moja mała tez taka ma mamę i pewnie taka będzie jak urośnie:)
Co do starań to doskonale rozumiem... Jak ja leżałam w szpitalu to moja szwagierka w tym samym czasie rodziła... A potem się dowiedziałam że moja siostra straciła dzidzię w tym samym czasie co ja... Tyle że jej się od razu udąło i jej mały ma juz 2 miesiące... Mam czasem takie poczucie krzywdy i niesprawiedliwości... potęguje się zawsze jak widzę 1 kreche:( :shocked2:
Ale my też się wkońcu doczekamy:)

\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\piesio to mieszaniec z Terierkiem;-)
jesli chodzi o rasowce to pochodzi dokladnie od West highland white terrier ;-)

estem ponownie-bylam u kumpeli 20 km ode mnie-dzieci sie pobawily a my na ogrodzie kawka i rozmowa-cuuuuuuuuuudwnie:tak:piekną pogode mamy-rewelka!!!

SZCZESLIWA- odradzam tipsy.

EWCIA- tule....

MALAPRALINKA- az mną potrząslo jak to przeczytalam o siostrze:wściekła/y::wściekła/y:

NAGAPALMA- nu,nu nie wolno kupowac tak wczesnie testu:no:;-)

dziewczyny slodkie te Wasze psiaki:tak::tak::tak::tak::tak: kazdy uroczy i kochany-ja tez mam malego-wielkości kota;-)

Domi na ogrodzie,ja wciągnelam loda i w sumie nie chce mi sie jesc tak cieplo:tak:zaraz wstawie pranko:-)

KINGA- witaj i pisz częściej bo tylko pojawiasz sie i znikasz;-):tak:
BUNIA- no,no ,zalatana kobieta z Ciebie i fajnie,ze wlecialas;-):-)
ELLETH- dziekuje za piosenke poplakalam sie:-( ja taka wrazliwa jestem ze szok-dziewczyny wszystkie doczekamy sie maluszków-pierwszych czy kolejnych:tak:to największy i najwspanialszy skarb i trzeba walczyc zeby sie GO doczekać!!!!!!!!!!!!

SORBUŚ- czekamy na wiesci-bedzie dobrze-tyle kciuków zaciśniętych:)))

MAGGY- ja tez po poronieniu lezalam z kobietami w ciazy i jeszcze 1 z nich miala 3 razy dziennie KTG i to serduszko tak walilo a ja ryczalam i myslalam ze oszyleje z żalu!!:((

mna caly czas trzesie jak o niej mysle...
no ale co zrobic? najgorsze jest to ze dostosowuje do siebie to co jej sie podoba... czyli palic pali i drinkuje czasem, ale herbatek ziolowych nie pije, bo nie mozna

Witam Dziewczyny:) U Was jestem nowa, ale jestem mamą pażdziernik2006:) Właśnie postanowiłam odrzucić tabletki i starać się o drugą fasolkę, bo pierwsza domaga się rodzeństwa hihi:) Jeśli chodzi o tabletki, to przed pierwszą ciążą brałam około 3 lata i jak odstawiłam to po 4 miesiącach zaszłam w ciążę - myślę,że to indywidualna sprawa każdego organizmu i wcale nie jest powiedziane, że tym razem też będzie tak łatwo:confused::-D Pozdrawiam Was serdecznie:-)

He he właśnie byli u mnie kominiarze :) dostałam jakaś kartke z okazji swieta kominiarzy i buziak w policzek na szczescie :):) wiec mam nadzieje ze mi o szczescie przyniesie :):)

No to trzymamy kciukasy zeby ten buziak byl szczesliwy;-)

Nie doczytalam jeszcze do konca, ale juz sie ladnie witam:-)
wrocilam z pracy i bardzo boli mnie brzuch, juz sobie naet do glowy wbijalam ze to moze owulacja:dry:

KASIAWIE- tak,jutro mam wizyte i zobaczymy czy jakies jajeczko bedzie;-)a u Cieie faktycznie zlecialo:tak:jeszcze troche i pochwalisz sie fotkom:tak::-) jakieś przeczucia co do plci???sciskam Cie;-)

to trzymam kciuki za wizyte. co do płci jestem nastawiona lekko na chłopca,mam zupełnie inne objawy jak z Julką,mdli mnie na myśl o słodkim,częściej sięgam po coś słonego,kwaśnego,jak nigdy nie jadłam jabłek tak teraz codziennie,sok grejfrutowy jest dla mni ewybawieniem:szok:zobaczymy:-)

KasiaWie - czekamy na taką liczną fotkę jak wklejała nam Sol ;-)

ja mam zdjęcie ale narazie samego pęcherzyka,dlatego nei wklejałam,jak będzie Fasolinka to wkleje:-)a ja nie widzialam od Sol:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: pewnie juz nie znajde

reklama
Wisienka tak po krotce, starala sie o dziecko 10 lat, w chwili kiedy ja poronilam, On zaszla teraz w ciaze.
Tak dlugo sie starajac ( a ma juz swoje lata) o pierwsze dziecko, aktualnie caly czas pali papierochy i nawet wypije drina od czasu do czasu

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry