reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Heja.ja tylko na chwile, bo od wczoraj jestem bez sil. bola mnie wszystkie kosci, dzis dodatkowo mam uderzenia ciepla i zimna, drgawki, boli gardlo okropnie, glowa i to wszystko. odkad wrocilam z pracy leze w lozku, chcialam spac ale nie da sie. w domu niesamowicie gwarno. teraz troche pokimalam i wzielam dopiero tabletke. Teraz mi grzeje twarz.tragedia :(

reklama
IWONKA- to juz nic nie rozumiem:eek::eek:to chyba o to chodzi-on zadaje pytanie Ty odpowiadasz:sorry2:czy cos pomieszalam:blink:matko ,co to sie porobilo na tych uczelniach:no::szok:ja konczylam syudia 5 lat temu.
no widzisz gdyby chociaz @ byl skoro test negatywny to byś sobie 100 strzelila a tak niewiadomo jeszcze i lepiej % nie pić:sorry2:

SORBUŚ- dziekuje za kciuki:tak:

a moj Tomi wybyl przed chwila na koszykówke ,dzieci spia a ja ...na BB:tak::-D

PYSIA- no to cos Cie dopadlo:(( teraz tych wirusów tyyyyle lata,ze szok-kuruj sie

Ostatnia edycja:
Cześć Dziewuszki :)))) Ja właśnie wróciłam z pracy , na szczęście firma dogadała się z dostawcami i póki co , na trzy miesiące praca jest , o resztę będę się martwić później :)))

Pysia zdróka życzę

Stokrotka to super potem się moze coś dalej wyklaruje - za tydzień testujesz to może fasolka będzie i umowe wtedy muszą przedłużyć - mam nadzieję że nic nie pomieszałam

Ostatnia edycja:
Bosko. tempke mam 38,2 aj aj a co lepsze czuje sie teraz troche lepiej mimo rumiencow na twarzy jak malowana lala.
Wiecie co? kolega z pracy mi dzis powiedzial :"wyszlas juz za maz?" na to ja ze za miesiac. a on "mam u Ciebie jeszcze szanse? albo mam pomysl zakochajmy sie w sobie na 2 Tygodnie, pozniej sie odkochamy". smialam z tego ale to juz nie pierwszy raz. Kiedys w pracy tez powiedzial mi, ze taka piekna dziewczyna to i pieknie pracuje. i jeszcze to sie nazywa milosc

wymiekam

mamo no właśnie nie wiem na czym stoję więc na razie nie mogę % w poprzedniej ciąży pierwszy test był też negatywny a w 40 dniu cyklu już pozytywny mam nadzieję że i tym razem tak będzie
a co do tego łosia to on tak robi że jak mu się znudzi pytanie to oblewa wszystkich dlatego w przyszłą środę będę koczować na uczelni od świtu :-)
sorbuś na mam nadzieję że moja fasolka jest nieśmiała i dlatego test wyszedł negatywnie, ale jak nie ma fasolki to niech przychodzi @ a jak nie to badania niech mi robi mój gin

stokrotko za trzy miesiące będziesz siedzieć w domku i zajmować się sobą :-) i fasolką

pysiu wstrętne chorubska :wściekła/y: wszystko przez te pogody :-(
nie ma to jak adorator i to jeszcze zabawny
od razu dziewczynie się humor poprawia po komplementach :-)

Ostatnia edycja:
stokrotka- super wieści :tak: :-D
sorbuś- oby teraz już wszystko było ok :-D
wisienka- co za parszywce, tak węszyć za plecami- jak iwonka pisała cenzura cenzura cenzura !!!
iwonka- profesorkowie tak mają, myślą że są najważniejsi i wszystko mogą. ja też miałam taką jedną, która pytała do 10 osoby, potem kolejnych oblewała a w międzyczasie dawała niektórym 4 za samo przyjście :szok: taki mają sobie system- zwłaszcza te dziadki, bo ci młodsi to już inne podejście, bardziej czasowe mają. ale fakt cenzura :tak:
mama- to jutro o 14 trzymamy kciuki &&&&&&&& oby anty zadziałały i piękne i gotowe jajeczka już były :-D i w czasie wizyty u dentysty też trzymać będziemy, żeby nie bolało
szczęśliwa- super że wszystko już dobrze, że gina masz fajnego. a Krzyśkowi nie mów o buziaku, bo kominiarz dostanie w buźkę ;-)
marylka- ja też chętnie wezmę pod siebie takiego szkraba :-D :tak: ciuszki śliczne, zawsze marzyła mi się córcia, ale jak zobaczyłam te ciuszki cudne dla chłopczyka- te koszule elegancie, kurteczki normalnie cudeńka :-D
pysia- żebyś już się lepiej czuła i odczepiły się od ciebie te wirusy. a adoratora to masz ciekawego- takie ciche podchody robi, no no no no :-p ;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Jsorbek właśnie z tą umową to jest tak dziwnie teraz , bo jak postanowiliśmy z mężem że się zaczynamy starać o fasolinkę , to podjęłam decyzję że będę pracować tak długo jak będę mogła (bo mam umowę zlecenie) a na zlecenie mi się nic nie należy chyba według prawa. No i w tydzień po naszych staraniach dowiedziałam się że chcą mi dać umowę o pracę od 1 lipca . I teraz trochę głupio by było jakby faktycznie się udało zaciążyć , to myśleliby że ich oszukałam nie wspominając o ciąży , a z drugiej strony to i tak firma nie płaci tylko ZUS. Jak myślicie?

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry