reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
stokrotko walcz o umowę o pracę bo umowa cywilno-prawna nie zapewnia świadczeń :-(
wisieńko właśnie doczytałam przykro mi co za cenzura cenzura i jak u nas ma nie być niski przyrost naturalny jak oni tak traktują kobiety:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::szok:
co za kraj to jest nie do pomyślenia :-(

Ostatnia edycja:
reklama
czesc dziewczyny!!!!:-)

ja po dzis dniu to padam na ryjek... wrocllam o 16 z pracy, szybciorem spakowalam najpotrzebniejsze rzeczy dla K, bo ten wjezdzal do Wro i z niego wyjezdzal. widzieilismy sie 40 minut... wczoraj jak wyjechal rano to dzis o 17 sie widzielismy, praca miala byc ze wraca sie do domu a tu dupa nie szlo, podziekowal facetowi bo mu tak praca nie odpowiada. pojechal dalej by jyutro szybciej wrocic... makabra. a ja dopiero usiadlam, po drodze na spotkanie z mezem kupilam mu pierozki by cos cieplego zjadl, zrobilam herbatke, kanapeczki i pojechal dalej.
a ja pranie nastawilam i moze tez sie czegos napije, nadrabiac 2 dni to nie dam rady... mam nadzieje ze nic istotnego mnie nie ominelo.
najgorsze, ze 2 wieczorek sama i bez milostek ... ;-)chhyba jakies winko sobie otworzę, którejś nalać? własnej roboty z winogronek.
aha mam nadzieje, ze aronie i wisnie na dzialce beda... zalalo jednak dzialki choc mialam nadzieje, gdzies w okoicy metra jest:wściekła/y::wściekła/y: ale to tylko drobnoska, choc szkoda mi pracy mamy bo sie ostsatnio nawsadzala serela 60 sztuk...

stokrotko walcz o umowę o pracę bo umowa cywilno-prawna nie zapewnia świadczeń :-(

No wiem , i to niesprawiedliwe , ciągle dają mi umowę na zlecenie na 6 miesięcy , tym razem postanowili dać umowę o pracę , jeszcze nie wiem na ile , ale wg prawa , mogę zataić ew.ciążę przy podpisaniu umowy , nikt niby nie może zapytać mnie o planowanie rodziny. I wtedy należą mi się świadczenia prawda? I wcale niby nie musi być zachowany okres 3 miesięcy ciąży, to chyba tylko interpretacja pracodawców.

MLODAM, BUNIA eh to chorobsko. a w pracy to ja bez sil. narazie mnie rozgrzewa maksymalnie, twarz to strazakow trzeba wezwac, bo sie pali
A co do adoratora to mam, oj mam i to niejednego w pracy co najlepsze. Drugi zawsze czesc moja najpiekniejsza, i do tego do kolezanki mowil ze jestem coraz piekniejsza i ja jestem dla niego tez nieraz serduszki i tez mruczy jak mnie widzi hehe

MLODAM, jak tam tata kochana?

mloda witaj mi nalej lampeczkę wina podobno nawet w ciąży małą lampeczkę winka można wypić :-)
rozumiem Cię doskonale mój wraca znów w piątek i niby ma już zostać ale z nimi różnie bywa

kiedyś jak znajomi pytali się kiedy dzidzia to odpowiadałam: że niestety ale plemników poleconym nie da się wysłać :-p

dziś tez mam zły humorek i chętnie bym wyładowała emocję w przytulankach :zawstydzona/y: a tu znów celibat do piątku :-(

MLODAM -witaj i faktycznie z mężem krótko sie widzialas:sorry2:niech szybko wraca:tak:

BUNIA- dziekuje Ci za kciuki-przydadza sie :tak::-)tez licze na dobre wiesci-tyle sie nawkurzalam przez te hormony i mam nadzieje ze bylo warto:tak:

IWONA- masz racje-za tydzien lec z samego rana:tak:

STOOKROTKA- narazie niech umowe dadza a potem bedziesz sie zastanawiac;-)bedzie dobrze-teraz takie czasy ,ze kazdy chce miec pare groszy jak bedziemy w ciąży,takze nic nie mysl teraz o tym tylko podpisz umowe i dzialajcie:tak:ja tak mysle

o matko cwiczylam przed chwila i pada na twarz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

pysia nie wiem czy czytalas jak w pon pisalam, ze jednak okazal sie zlosliwy. w poniedzalek idzie na chemie. ja mam nadzieje,ze ja przejdzie dobrxze i ze zatrzyma sie tego zlosliwca chociac. bo szans na wyzsrownienie nie ma, ale cuda sie zdarzaja przeciez... wierze i mam nadzieje, ale i zdaje sobie sprawe z powagi sytuacji...
z
Iwonka a jak egzamin? bo nie mam sily sie wracac do porzednich postów.

no tak, bez pracy zle, jak praca na wyjazdach tez zle. kurde co za zycie. moja najlepsza kumpela co uroidzila corcie w kwierniu maz dorywczo soc nalazl ale zaraz sie skonczy. wiec... ma jechac za granice na 3 tyg... szok co to za zycie.

Ostatnia edycja:
młoda przykro mi :-( mam nadzieję że zatrzymają tego złośliwca:-( trzeba wierzyć i mieć nadzieję przytulam trzymaj się dzielnie

stokrotka dokładnie tak jak mówi mama niech da Ci umowę a potem bedziemy mysleć :-)

stokrotka ja mam umowe o prace pelny etat i iles miechow w roku, gdyby w przerwie mi sie udalo zajsc miEdzy umowami w ciaze to tez wlasnie slyszalam, ze nie mam prawa przyjmujac sie ponownie mowic o ciazy :)

MLODAM ja bym sie napila gdyby nie to chorobsko i tabletki

reklama
Masz rację mama ;) przyjdzie czas będzie rada :)

A co do objawów takich fasolkowych , to w pracy miałam mdłości jak bym bardziej się na nich skupiała to na 100% przytulałabym się w kibelkiem. Teraz też mi jakoś tak niewyraźnie jest... A najbardziej jedna rzecz mnie zdziwiła. Bolało mnie podbrzusze , ale tak silnie , że aż mi słabo było no i jak ból ustał to czułam tak mokro w majtusiach że byłam pewna że @ dostałam , ale poszłam do toalety a tam nic , i póżniej już było dobrze , miała tak któraś? i
kłuje od czasu do czasu lewy jajnik .

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry