reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
STOOKROTKA- no widzisz ,a mowilam nie martw sie ,szef na pewmno jakoś to ogranie i prosze;-):tak:super,ze tak sie ulożylo:-D

SORBUŚ- no sliczny suwaczek:)))))

dziękuję - czekam na twój teraz - to od ciebie sie tym optymizmem zaraziłam :tak:

Jsorbek właśnie z tą umową to jest tak dziwnie teraz , bo jak postanowiliśmy z mężem że się zaczynamy starać o fasolinkę , to podjęłam decyzję że będę pracować tak długo jak będę mogła (bo mam umowę zlecenie) a na zlecenie mi się nic nie należy chyba według prawa. No i w tydzień po naszych staraniach dowiedziałam się że chcą mi dać umowę o pracę od 1 lipca . I teraz trochę głupio by było jakby faktycznie się udało zaciążyć , to myśleliby że ich oszukałam nie wspominając o ciąży , a z drugiej strony to i tak firma nie płaci tylko ZUS. Jak myślicie?

spokojnie nic nie mów ja w pierwszej ciąży powiedziałąm dopiero jak juz bylam 5,5 miesiąca bo czekałam na umowę na stałe - a jak jesteś to niewiele można się kapnąć później ( ja w 9 tygodniu)

Jsorbek, dziekuje. rozlozylo mnie na amen.

zdrówka życzę - i odpoczywaj

młodam ja poproszę winka

bunia - czekam też na twoje relacje jak tam Clo podziałało i mocno trzymam kciuki

reklama
młoda
witam ponownie tym razem wieczornie
hihi ale mi się powiedziało

ale mam zły humor oblał mnie stary cenzura cenzura cenzura cenzura głupi cenzura cenzura
hmmm jeżeli jeszcze by oblał to jakoś bym przeżyła a on nawet mnie nie spytał:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
wchodzę a on do mnie coś pod nosem gada z fajka w gębie poprosiłam o powtórzenie pytania mówię mu mówię a on do mnie żebym przyszła w przyszłą środę:confused::confused::confused::confused::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
znudziło mu się pytanie i po 10 osobie już wszystkich wywalał co za cenzura cenzura cenzura:confused::confused::confused::confused::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
tak mi humor popsuć to na chusteczkę tyle się uczyłam tyle nocy zawaliłam:-:)-:)-(

a okresu nadal brak tylko mnie bolało w nocy podbrzusze tak kuło przez 15 min z prawej strony:-:)-:)-:)-:)-(

w przyszłym tygodniu będę od rana na niego koczować aby być w pierwszej 10 bo on pyta tylko pierwsze 10 osób a potem to już mu się nie chce i oblewa jak leci

witajcie kochane:-)

Fleur i Wisieńka co to z tą waszą @?????najgorsze to czekanie:eek:

mama masz na jutro wizyte tak??trzymam mocno &&&&&&&& oby było wszystko ok:
mam nadzieje ,ze to ciąża chociaz zadnych objawów nawet na @ wiec nie wiem co jest :(
Wiecie co Wam powiem ,że chyba teraz w koncu dojrzałam do tego zeby zostac mama nic innego teraz sie nie liczy jakos wczesniej stawiałam inne rzeczy ponad to obawaiałam sie kwesti finansowej czy sobie poradzimy ale teraz wiem ,ze bedzie wszystko ok aby tylko nam sie udało .

Iwonka, ja musze usychac do soboty i od soboty tydzien razem. cudownie. Ostatnio to tylko o jednym mysle :) zawsze mialam brak ochoty, a teraz nie ma to tamto :)

Mlodam, czytalam w poniedzialek. Trzymam kciuki za Tate, bo domyslam sie jakie to musi byc ciezkie :(((

aj aj jajnik mnie boli lewy

fleur najszybciej się dojrzewa jak juz fasolka jest pod sercem wtedy tylko ona się liczy:-)

pysia ja mam ciągłe celibaty tygodniowe:-( teraz ma się to zmienić i ma pracować na miejscu :-)
a ja kiedyś nawet i pół roku mogłam żyć bez przytulanek a jak brałam tabletki anty to mi się już w ogóle nie chciał :zawstydzona/y:
a teraz :zawstydzona/y:aż wstyd mówić jak moje lipido wzrosło :-phihi podobno dziewczyny później nabierają ochoty na sex niż faceci i może to racja że z wiekiem wzrasta ochota

Ostatnia edycja:
Iwonka dzięki za skopiowanie ;-) co za świnia............ nie łam się, wiem, ze to dodatkowy stresior, ale takich akcji nie przejdziesz, trza to przezyc, innego patentu na nich nie ma... niestety.

pysia a napij sie, moze Ci właśnie choroba przejdzie ;-)
Sorbek, Iwonka Wam tez polewam :-D

Kobietki ide pod prysznic i klade sie bo padnieta jestem sama nie wiem od czego:sorry2:chyba juz sie denerwuje utrzejsza wizyta:sorry2:takze zycze Wam przyjemnych pogaduszek a ja jutro dam znac najszybciej jak bede mogla;-)karaluchy!!! :)

MLODAM- tule Cie i trzeba wierzyć.....

Kobietki, lece bo coraz gorzej jest,a jutro pobudka rano. eh, oby bylo lepiej. dobranoc.

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry