reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
MONISIA- to juz 3 Zuzia na wątku moja,Twoja i Jol:tak:;-) a tak dlugo nie bylo tego imienia a teraz prosze:-)

MARYLKA- pa- do jutra! i dzialajcie bo dni plodne sie koncza- choc wiem ze dzialacie;-):tak::-D:-D

reklama
mama miło,że pytasz :) dziś już dużo lepiej... nic mi nie dolega tylko temepraturka jeszcze na poziomie 37,2 się utrzymuje a po za tym to zadnych objawów... :)

Dziewczynki ja juz zmykam :) Krzysiek zaraz wraca z pracki wiec trzeba mu podgrzac obiadek :):) milusiego dzioneczka :):) do jutra paaa

MARAN- a ta temp.mierzysz tano przed wstaniem w lóżka??? bo piekna jest i u Sol tez taka byla i prosze;-)no ja mierzylam wiec jak zaszlam to tez mialam 37 i wyrzej i teraz od tego cyklu tez mierze ,ale jestem jeszcze przed owulka wiec mam 36,4 ,36,3...jutro mam ginek.to powie czy zbliza sie owulacja czy hormony nic nie daly-okaze sie:tak:
dobrze,ze ogolnie czujesz sie si:-)a za kilka ni sie okaze co w trawie piszczy:tak::-D:-D

Witajcie staraczki to ja zapomniana przez Was Fleur :) Ja ciagle nie dostałam @ a to juz 5 dni po podobnie jak u Wisienki poczekam do soboty jak nie kupie jeszcze jeden test . W tym miesiacu postanowiłam kupic testy owulacyjne wiecie jak one działaja i wogole czy sa ok ?????

marylka uciekłaś a ja mam dla ciebie duże lody z automatu, no nic pożrę sama!
maran mnie też ściska i tyle nerw straszny!
fleur ja nie stosowałam i nie wiem czy sa dobre ale słyszałam wiele złych opinii,

Witaj Fleur.
Testy owulacyjne ... są dosyć dobre - używałam je przed 1 ciążą, teraz po stracie dziecka i ponownym staraniu chodzę już na monitoring do ginekologa. Ale wracając do testów - niektóre kobiety sobie chwalą, inne wolą ich nie używać. Zdania podzielone.
Ważne by przeprowadzać badania o mniej więcej tej samej porze ale nie rano.
Pozdrawiam

a w ogóle witam wszystkie kobiety
dołączam do Waszego grona bo mój mąż już nie może mnie słuchać :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
WISIEŃKA- mysle ze podkoleguje sie do Ciebie i razem damy rade z tym lodem;-)

FLEUR- hejka,dawno Cie nie bylo:sorry2:wiesz co tak jak powiedziala Wisieńka zdania sa podzielone,mysle,ze spróbuj 1 cykl z testami i sama ocenisz:tak:;-)

NINIO- witaj u nas i rozgość sie -ja mąż nie moze Cie sluchac to my Cie posluchamy:happy2:ja tez stracilam pierwsze dziecko w 9 tyg.i tu jest niestety duuuzo dziewczyn po stracie takze na pewno znajdziesz tu zrozumienie:tak:

ja juz wywoskowana i gladka,Neutrogena zrobila swoje:tak:a teraz patrze,ze nie ma chleba na kolacje takze poki Tom z dziecmi na spacerze to jade do piekarni:-)

Wisienka lody z automatu moje ulubione :) jesli chodzi o prace to ja w tym tyg tez nerwa miałam bo byłam umowiona na rozmowe w sprawie pracy ale niestety pani wogole zapomniała o mojej wizycie wiec na odczepnego dała mi aplikacje i prosze czekac na tel wiec ..... Chce kupic te testy bo juz sama nie wiem moze nie trafiam dni ???

Mama to juz jestes przygotowana na jutro ;) powodzenia . Ja sobie postanowiłam jak nie zaciąże do sierpnia do jak bede w pl w sierpniu ide do gina zobaczyc co sie dzieje .

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
fleur-tak jestem przygotowania na jutro:tak:i licze na dbre wiesci u ginek:tak:wrocilam z piekarni i zaraz robie kolacje bo moje gladomory zaraz wrócą;-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry