reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Mama smacznego ja tez juz po kolacji placki ziemnaczane :) ja znikam bede za godz mam nadzieje , ze popisze z wami troche :) pa

reklama
placki ziemniaczane z gulaszem i ze startym na to oscypkiem- moje ulubione jedzonko :D pychota!!!!

ninio- witamy w klubie :D

witajcie kochane:-)

Fleur i Wisieńka co to z tą waszą @?????najgorsze to czekanie:eek:

mama masz na jutro wizyte tak??trzymam mocno &&&&&&&& oby było wszystko ok:tak:

Wisieńko ja tez chce lody!!!!!!!proooosze!!!!!

mnie całymi dniami mdli,pije tylko sok grejpfrutowy:sorry2:wczoraj byłam na badaniach krwi,moczu i toksoplazmozy,a we worek na wizyte:-)ale to zleciało:tak:

Jestem już właśnie sobie cyckam Luteinę czyli progesteron na złuszczenie błony - mam to brać przez 10 dni a potem mam nadzieję @ i Clo - też już mam - zaraz sobie zrobie suwaczek ok 12 dc mam iść na USG - jestem optymistycznie nastawiona - błona się powiększyła dwukrotnie zgodnie z planem mam nadzieję ze i owulacja będzie

witam ponownie tym razem wieczornie
hihi ale mi się powiedziało

ale mam zły humor oblał mnie stary cenzura cenzura cenzura cenzura głupi cenzura cenzura
hmmm jeżeli jeszcze by oblał to jakoś bym przeżyła a on nawet mnie nie spytał:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
wchodzę a on do mnie coś pod nosem gada z fajka w gębie poprosiłam o powtórzenie pytania mówię mu mówię a on do mnie żebym przyszła w przyszłą środę:confused::confused::confused::confused::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
znudziło mu się pytanie i po 10 osobie już wszystkich wywalał co za cenzura cenzura cenzura:confused::confused::confused::confused::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
tak mi humor popsuć to na chusteczkę tyle się uczyłam tyle nocy zawaliłam:-:)-:)-(

a okresu nadal brak tylko mnie bolało w nocy podbrzusze tak kuło przez 15 min z prawej strony:-:)-:)-:)-:)-(

KASIAWIE- tak,jutro mam wizyte i zobaczymy czy jakies jajeczko bedzie;-)a u Cieie faktycznie zlecialo:tak:jeszcze troche i pochwalisz sie fotkom:tak::-) jakieś przeczucia co do plci???sciskam Cie;-)

witam ponownie tym razem wieczornie
hihi ale mi się powiedziało

ale mam zły humor oblał mnie stary cenzura cenzura cenzura cenzura głupi cenzura cenzura
hmmm jeżeli jeszcze by oblał to jakoś bym przeżyła a on nawet mnie nie spytał:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
wchodzę a on do mnie coś pod nosem gada z fajka w gębie poprosiłam o powtórzenie pytania mówię mu mówię a on do mnie żebym przyszła w przyszłą środę:confused::confused::confused::confused::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
znudziło mu się pytanie i po 10 osobie już wszystkich wywalał co za cenzura cenzura cenzura:confused::confused::confused::confused::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
tak mi humor popsuć to na chusteczkę tyle się uczyłam tyle nocy zawaliłam:-:)-:)-(

a okresu nadal brak tylko mnie bolało w nocy podbrzusze tak kuło przez 15 min z prawej strony:-:)-:)-:)-:)-(

Iwonka co za :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: brak słów normalnie

mama mam nadzieję, że jutro się jajeczkiem pochwalisz :-D

Jestem już właśnie sobie cyckam Luteinę czyli progesteron na złuszczenie błony - mam to brać przez 10 dni a potem mam nadzieję @ i Clo - też już mam - zaraz sobie zrobie suwaczek ok 12 dc mam iść na USG - jestem optymistycznie nastawiona - błona się powiększyła dwukrotnie zgodnie z planem mam nadzieję ze i owulacja będzie

SORBUŚ- i to sa bardzo dobre wiesci:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:mam nadzieje,ze ja jutro tez sie takimi pochwale:tak::tak::tak::tak: super ,ze wszystko jest jak trzeba i ze pozytywnie jestes nastawiona!!!tak trzymac:tak::-D:-D

IWONKA2B- :no::no::no::no::no::no:niemożliwe!!! nie chcial powtórzyć pytania i Cie oblal:confused::confused::confused::eek::eek::eek::eek:masz racje-cenzura,cenzura,cenzura!!!!!!!!!!!!! no masakra jakaś:sorry2:przykro mi ,ze tak wyszlo:sorry2:omyslam sie jaka jestes zla i rozgoryczona:dry::dry:

sorbek dokładnie brak słów, tym bardziej że ludzie nie mają czasu aby co środę do niego jeździć
sorbek i mamo trzymam kciuki abyście miały jajeczka piękne
nino witaj w naszym gronie
kasiawie
czekamy na zdjęcie maluszka :-)
mamo powtórzył pytanie ale był zły że znałam odpowiedź:wściekła/y:albo myślał że znów nie usłyszę

Ostatnia edycja:
reklama
Iwonka nie martw się tym piiiiiiiiiiiiiiii możę nosisz fasolke pod sercem i ona ci to wszystko wynagrodzi - mam taka nadzieję że tak jest

mama na pewno się pochwalisz - czekam z niecierpliwoscią na wieśći i mocno zaciskam kciuki

ciekawe jak te nasze spóźnione @ Wisienki, Iwonki i jeszcze kogoś ?? Liczę osobiście na dwie piękne fasolki :tak:

jeżynko a u ciebie jak - dobrze się czuyjesz jak teścik robiłaś ponownie ??

KasiaWie - czekamy na taką liczną fotkę jak wklejała nam Sol ;-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry