- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Szczęśliwa25
Mamusia Kubusia :)
Marylko -śpiewaczko ty moja podasz mi jakieś namiary na strone internetową do twojego sklepiku
maryla86
Fanka BB :)
wystarczy że klikniesz na szkrab zaprasza pod moimi suwaczkami strony jeszcze nie mam bo stwierdziałm że mam za mło towaru żeby kontrolowac co zeszło ze sklepu i robic poprawki w necie - nie dała bym rady ale z czasem na pewno będzie
Szczęśliwa25
marylko - weszłam jakie śliczne te ubranka szok ..... jak ja bym chciała juz sie w takie zaopatrywać
maran-atha
Fanka BB :)
wisienka kurcze co za ch.... je trzymam kcuki by wszystko sie poukładało, ale mnie złośc bierze ta takich cwaniaków
mama05
prrrryy szaaaalona :))
Tomek wrocil ,zjadl i stwierdzilismy ze nie jedziemy dzis tylko w piatek bo przeciez ja mam jutro ginekologa i trzeba troche wywoskowac tu i tam;-)takze wziąl dzieci na spacer a ja juz rozgrzewam wosk i za chwile bede dzialać
jutro od 9 do 11 w przedszkolu Zuza ma spotkanie z rodzicami w ramach dnia mamy i taty zrobili takie 2godzinne soptkanie-beda gry,zabawy ,wierszyki i piosenki:-)takze od rana jedziemy do przedszkola wszyscy a otem Tom zostanie z Dominikiem a ja do Poznania mylam,wizyte mam na 14.00 a potem wraca i n 16.30 mam dentyste(miala termin tydzien temu ,al mnie i Domisia zlapala ta biegunka i przelozylamtakze jutro zalatany dzien i nie wiem czy bede z Wami czy dopiero wieczorem
MARAN- jak tam dzis z humorem??? koniec maja juz blisko i bedziesz testowac;-)
SORBUŚ- jak tam u Ciebie po wizycie-czekam na dobre wieści )
jutro od 9 do 11 w przedszkolu Zuza ma spotkanie z rodzicami w ramach dnia mamy i taty zrobili takie 2godzinne soptkanie-beda gry,zabawy ,wierszyki i piosenki:-)takze od rana jedziemy do przedszkola wszyscy a otem Tom zostanie z Dominikiem a ja do Poznania mylam,wizyte mam na 14.00 a potem wraca i n 16.30 mam dentyste(miala termin tydzien temu ,al mnie i Domisia zlapala ta biegunka i przelozylamtakze jutro zalatany dzien i nie wiem czy bede z Wami czy dopiero wieczorem
MARAN- jak tam dzis z humorem??? koniec maja juz blisko i bedziesz testowac;-)
SORBUŚ- jak tam u Ciebie po wizycie-czekam na dobre wieści )
Ostatnio edytowane przez moderatora:
monisia2506
Październikowa Mama'06 Zadomowiona(y)
Mama05 - w domciu mam córeczkę Zuzię dziękuję za miłe powitanie
reklama
Szczęśliwa25
Marylko- wiem ze szybko zleci ..... nioo rzeczy sa naprawde super .... ja już nawet oglądam wózki i łóżeczka na allegro ale ceny tam maja łoooo .... nioo to zmykaj kochana buziak:*
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: