reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Wisienko - nie ma za co ....I mam nadzieje kochana ze sie nie załamiesz ......tak to niestety jest u nas w Polsce ehh szkoda słów bo człowiek ma prace stara sie jak tylko może a tu takie numery.... mam nadzieje ze to przejsciowe u Ciebie w pracy i wszystko dobrze sie skończy ....
nagapalma - nie martw sie bo ja też myślałam ze źle przeczytałam o ogonku hi hi ....

reklama
szczęsliwa ja uważam to za beszczelność zwłaszcza, kierownictwo do bezdzietnych nie należy. Mnie oczywiście nikt w prost nie zapytał, knują za moimi plecami. Boją sie bo u nas pracują 4 dziewuchy i każda w takim wieku na dzidzię. Jedna we wrześniu też wychodzi za mąż, a druga ma ostatni gwizdek wiekowo na dziecko.

Marylko- i tak ładnie prosze mi myśleć .... i dobrze ze testu nie kupiłaś bo zaraz poszedł by w ruch a tak ni ma.....:):)
u mnie właśnie byli rodzice mamuni złożyłam 2 raz życzonka bo wczesniej tylko przez tel .... ale musieli przyjechac i sprawdzic jak sie czuje :)
no dokłanie ni ma i koniec :)

Hej dziewczyny. Dzisiaj miałm taki posr... dzień i tak mam dość już, że nic mi się nie chce. W pracy mnie wk....Dopytują się koleżanek czy czasem nie zamierzam zajśc w ciążę i ciągle mam kontrole. Nie wiem czy nie szukają na mnie haka, zeby się pozbyc niewygodnego pracownika. A przedstawiciela to mozna za brudne lusterka zwolnić. Jakaś masakra. Mam takiego stresa, ze łapy mi latają jak galareta. U mojego Pola z pracą lipa bo firma się sprzedała a u mnie coraz gorzej.:no::no::no::no::no::no::no::no::no::-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(
nosz kurde ale sie porobiło ale to też hamówa że sie tak wypytują bidulko ja cie tule i mam nadzieje że pol szybko coś znajdzie a Ciebie nie zwolnią no w najgorszym bądź razie ja już wygram w tego totka to i u ciebie otworzymy szkraba (bo pierwszy będzie nadzorować bibinka - już jej obiecałam ) :)
Witam!
Chciałam się dołączyć. W tym miesiącu zaczęłam z Mężem starania o nasze pierwsze dziecko. Ostatnią @ miałam 19.05. Postanowiłam kochać się z Mężem co 2 dni, bo mam bardzo rozregulowane cykle. Mam za wysoki poziom prolaktyny i łykam bromergon pierwszy miesiąc.
witam sie i zapraszam do pisania ja jestem w trakcie 3 -go cyklu :) i będą bliźniaki :):):)

jestem i ja
odebralismy z Domisiem Zuze,teraz Oni szaleja na ogrodzie a ja troche popielilam:tak:odkurzylam wlasnie w domu bo nmie trafia jak jest naniesione:sorry2:
zaraz bedzie Tomi i chyba skoczymy do Leroy Merlin bo remont coraz blizej,ale zobaczymy jak tam mąż sie czuje:tak:

WISIEŃKA- witam :tak:przykro mi ze to teraz sie pierniczy-cholera jasna,no!!!jak sie nie staramy to cykle ladnie rowno trwaja ,@ przychodzi na czas i w pracy sie nie czepiaja a jak tylko zaczniemy dzialac to nagle cykl sie rozreguluje i inne sprawy dochodza:wściekła/y:co za świat!!! trzymaj sie dzielnie i nie daj sie,rób swoje i licze,ze bedzie si:tak:a tak zapytam-czy @ dostalaś??????????

witam nowa staraczke-powodzenia:tak:;-)

wisieńko - wiem jak to jest bo teraz praktycznie na rozmowach kwalifikacyjnych pytaja czy ma pani zamiar w najbliższym czasie założyc rodzine jak powiesz ze tak to zapomnij ze zadzwonia .....
boja sie wiesz ze jak zaciążycie u was w pracy to pojdziecie na l4 a wiąże sie to z tym ze kto bedzie dla nich pracował ...... i też mnie wkurza to ze nie zapytaja wprost tylko po tajniacku za plecami ....

Wisienka- glowa do gory! bedzie fasolka, to pojdziesz na zwolnienie i juz.. a Twojej polowce proponowalabym szukanie pracy w duzych firmach, ewentualnie w firmach kurierskich.. tylko nie wiem, czy chcialby byc kurierem.. i dodatkowo- nie wiem jakie dokladnie warunki trzeba teraz spelniac i czy trzeba miec samochod..
daj znac jakby cos ;)

to ja uciekam do domu.. jak dojade. mam straszne zawroty glowy .. dziwne..

mama nie mam @ a dzis nawet mnie brzuch nie boli, już nie wiem co o tym mysleć. Juz mi się wszystko pier,,,,Nie wiem czy mnie ktos przeklnoł czy co:-p:-p:-p
Trzymajcie kciuki za mnie
marylo pisze się na szkraba:-)Juz szukam lokalu:-)
szczęśliwa a to jest tak naprawdę niezgodne z prawem:-( I ci wszystcu faceci co zadają te pytania mają żony i dzieci a chcą przyjąć najlepiej 20 latkę już po menopałzie:wściekła/y:

Wisienka no to pozostało mi tylko wygrac już dwie kierowniczki mam :):) zawsze mówiłam że kiedyś będzie cała filia szkrabów :):):):) i wiesz co u mnie będziecie mogły rodzić co rok no może co dwa :):):):):):):) bo szefostwo też będzie :):):):) - ale dałam czadu z tym szefostwem :)

wisienko - najlepiej 20 latkę z doświadczeniem zeby miała odchowane dzieci i ma być tylko i wyłacznie do ich dyspozycji ja nie kumam takich ludzi i szlag mnie trafia ze tak postepuja z innymi .... a potem sie dziwia ze Polacy uciekaja za granice .... niedosyc ze marna kasa to jeszcze sprawiaja takie utrudnienia ciągle sie czepiaja ehhh

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry