reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Marylko- i tak ładnie prosze mi myśleć .... i dobrze ze testu nie kupiłaś bo zaraz poszedł by w ruch a tak ni ma.....:):)
u mnie właśnie byli rodzice mamuni złożyłam 2 raz życzonka bo wczesniej tylko przez tel .... ale musieli przyjechac i sprawdzic jak sie czuje :)

reklama
Szczesliwa, teraz zobaczylam opis przy Twoim suwaczku "powoli zaczyna zanikac jego.. ogonek" :D jakie to slodkie... ciekawa jestem, kiedy ja taki bede miec :)
chyba wezme swojego dzisiaj w obroty :D

Hej dziewczyny. Dzisiaj miałm taki posr... dzień i tak mam dość już, że nic mi się nie chce. W pracy mnie wk....Dopytują się koleżanek czy czasem nie zamierzam zajśc w ciążę i ciągle mam kontrole. Nie wiem czy nie szukają na mnie haka, zeby się pozbyc niewygodnego pracownika. A przedstawiciela to mozna za brudne lusterka zwolnić. Jakaś masakra. Mam takiego stresa, ze łapy mi latają jak galareta. U mojego Pola z pracą lipa bo firma się sprzedała a u mnie coraz gorzej.:no::no::no::no::no::no::no::no::no::-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(

Maggy - bierz go w obroty hehehe w ogóle jak to brzmi "zanika jego ...ogonek " powoli bede miała fasolke bez ogonka hurra heheh
Wisieńko nie denerwuj sie kochana...tak to czasami bywa ale pokaż im ze tak łatwo to sie ciebie pozbyc nie można ...ułoży sie zobaczysz ....najważniejsze to nie poddawać się :)

Ostatnia edycja:
Witam!
Chciałam się dołączyć. W tym miesiącu zaczęłam z Mężem starania o nasze pierwsze dziecko. Ostatnią @ miałam 19.05. Postanowiłam kochać się z Mężem co 2 dni, bo mam bardzo rozregulowane cykle. Mam za wysoki poziom prolaktyny i łykam bromergon pierwszy miesiąc.

Hej hej !!!
wróciłam z ogródka, dobrze że poszłam, przynjamniej energie pozytywnie spożytkowałąm i zakup testu mi juz sam mi się z głowy wybił :-) Słonko pięknie zaczęło świecić, poszłabym na spacerek, ale nie mam z kim ... :-(
Wisienka - no to nie ciekawie masz w pracy, ale moze to chwilowe, nie denerwuj się - złość piękności szkodzi ... i staraniom też ;-)

Asmi- witamy w klubie :D czesc z nas juz ma dzieci, albo sa w ciazy.. a pozostale sie staraja :)

Wisienka- to straszne co piszesz.. bidulo.. kurcze.. wiem, ze ciezko o prace i w ogole.. i nie wiem czym sie zajmuje Twoj maz...ale moze warto by bylo poszukac pracy w firmach kurierskich.. ?
jesli chodzi o Ciebie, to nie wiem czy jest sens zmieniac prace, chociaz z drugiej strony... szkoda Twojego zdrowia .. nerwow..
co za ludzie... ech..

Witaj asmi na pewno miło spedzisz z nami czas:-)Pisz jak najczęściej bo potem trudno nadrobić i powodzenia ci życzę z całego serduszka:-)
Szczęśliwa dziękuję za wsparcie. Tu nie chodzi o to, ze ja się załamuję czy cos ale w mojej branży zwalnia sie tak szybko jak szybko pstryka się palcami i nie masz na to wpływu, nikt cię nie obroni. Jesli chce sie zwolnic przedstawiciela to nie ma problemu bo nich nie ma 100% w każdym sklepie, to nie możliwe. Jak zaczynją sie już tak bezceremonialnie pytać o ciążę to nie jest dobrze i tyle. A ja nic tak naprawdę na to nie mogę poradzić:-(
maggy ja nie chcę zmieniać pracy oni po prostu myslą, ze ja chcę mieć dziecko i stałam się niewygodna. Przeciez z troski się nie dopytują. Miałam nadzieje, że będę pracować tu i po ciąży tez , jak oczywiscie by mnie przyjeli. Paweł chciałby znaleźć cos w zawodzie. Jest Bhpowcem, ale teraz to ciężko . Zwłaszcza , ze teraz nie pracuje w zawodzie.

Ostatnia edycja:
reklama
asmi - witaj
szczęśliwa - no super z tym ogonkiem, jak pierwszy raz przeczytałąm, to myślałąm, że zle widze, a potem , że jest zle napisane hehe :-D

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry