reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Monia - dziekuje napewno bedzie dobrze wierze w to .... a co do tych trojaczków nie dosyc ze za 1 razem to jeszcze 1 raz bez zabezpieczenia hmmm mnie sie to nie podoba ...ale to moje zdanie ....:)

reklama
szczesliwa- no to dobrze, ze sie tak Toba zajmuje! to bardzo duzo miec kogos takiego :)

Monia- wiem... ja tutaj mam wszystko 100% i to jeszcze prywatnie.. nie bede podawala dokladnej ceny za badanie krwi (toxo, wirusy, rozyczka, podstawowe badania krwi, etc) bo pewnie byscie powiedzialy, ze oszalalam.. w kazdym razie ja jak mi pobrali krew i powiedzieli cene, to myslalam, ze zemdleje.. nikt mi nie powiedzial, ze AZ TYLE bede musiala placic..
dzieki Bogu mialam przy sobie taka kase..a pozniej moja polowka mi zwrocila :) ale to jest koszmar ile wszystko tu kosztuje.. no ale nie mam wyjscia.. musialam byc pewna, ze wszystko ok..

monia ja tez bym chciała bliźniaki :):)::):):):):) ale u mnie to marne szanse no ale pomażyć mozna zresztą teraz dla mnie najważniejsze żeby wogule było i żeby było zdrowe :) no dobrze że choć tak możesz do nas zaglądac :):):)

Maggy - to już sobie wyobrażam ta kwote skoro tak piszesz .....
Maryla - ty mi tu nie wyskakuj z tymi marnymi szansami bo Ci sponsora nie bede szukać :p:p:p

Ja tez chcialabym miec blizniaki :D
no ale moj luby juz zapowiedzial, ze to bedzie jednoosobowy strzal :D chociaz u Niego w rodzinie sa blizniaki, wiec wszystko mozliwe ;) ja sie tak latwo nie poddaje :D

szczęśliwa no skoro tak stawiasz sparwe to już sie poprawiam i oczywiście że będe miała bliźniaki w końcu juz kamilowi powiedziałam że ja chcem bliźniaki i ma sie dobrze postarać :):):):

Maryla u mnie też marne szanse bo w rodzinie nikt nie ma.... No licze jeszcze na skutki uboczne clo:-)

maggy ja kiedys za różyczkę, toxo i kila innych też zapłaciłam w h... kasy więc wiem... Dopeiro jak mam ta pracę to mam abonament. Inaczej bym nie dała rady...

Ale co jest fajne to to że za betkę płace 5 zł:) Nawet mniej niż za test a dokładniejsze:):)

monia no to na bete można nałogowo chodzic ja tak mam z testami jak pękne i zrobie za wcześnie a niedajborze mam jeszcze jakiś w zapasie to norma że i po dwuch dniach idzie i ten w ruch choć termin @ jeszcze odległy - no wie człowiek że nawet gdyby to i tak nic nie wyjdzie a robi no ale co teraz sie wycfaniłam i testu nie kupiłam -puki co :):):):

Monia- 5zl??? no to niezle.. ja nawet nie wiem, czy cos takiego moge zrobic w razie W..
jak chcialam kilka miesiecy temu zrobic podstawowe badania krwi, to podali mi termin za 5 tygodni :D zaczelam sie smiac sama do siebie i dumac, ze jak to za 5 tyg ???
i powiedzialam kobiecie w recepcji, ze sie strasznie zle czuje, ze mam problemy z cukrem itd itd i mnie zarejestrowala na za 2 dni..
taka opieka lekarska tu jest :)
ale szpital maja przepiekny, wyposazenie super i lekarze- rewelacja.. bylam w odwiedzinach na oddziale poloznym i kilku innych wiec tego przynajmniej moge byc pewna..

Marylka- dobrze, ze nie kupilas bo bys go pewnie od razu wykorzystala... ja na razie swoj trzymam :)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry