reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Maggy - a tam kalendarz za dobrze bym sie miała ;p;p;p dostałam kartke z okazji świeta kominiarza....
Lopop- byłam na usg juz 3 razy :):) wczoraj dziewczynkom pisałam ze bolał mnie brzuszek i poszłam do lekarza zwiekszył mi znowu dawke duphaston i dodał do tego nos-pe i powiedział ze jak sie nie poprawi to szpital ...musze sie oszczedzac i duzo wypoczywac ....a dzisiaj czuje sie lepiej :):) nie boli nic jak narazie :)

reklama
Maggy - a tam kalendarz za dobrze bym sie miała ;p;p;p dostałam kartke z okazji świeta kominiarza....
Lopop- byłam na usg juz 3 razy :):) wczoraj dziewczynkom pisałam ze bolał mnie brzuszek i poszłam do lekarza zwiekszył mi znowu dawke duphaston i dodał do tego nos-pe i powiedział ze jak sie nie poprawi to szpital ...musze sie oszczedzac i duzo wypoczywac ....a dzisiaj czuje sie lepiej :):) nie boli nic jak narazie :)
szczesliwa- no to dobrze, ze chociaz kartke i buziaka dostalas :) nie na darmo otworzylas drzwi ;)
jesli chodzi o odpoczynek- to posluchaj rad lekarza... fajnie, ze tak sie zajmuje i nie olewa.. moze to ten z powolania :)

uważaj na siebie
LOPOP-hejka,po tej @ znów zaczniesz i trzymam kciuki ,zeby sie udalo:tak:i wlatuj kiedy masz czas:tak:
no zbieram siły na powtórkę bo w końcu trzeba próbować i kiedyś się uda:)

Maggy - nioo dobre i to buziak i kartka ale Krzyskowi powiem tylko o kartce :p:p:p a co do lekarza wiesz on jest taki starszy i powiedział mi jedno ze skoro podjełam sie chodzenia do niego to on jest odpowiedzialny za mnie i fasolke :) moge iść do niego kiedy tylko mam taka potrzebe... kolejna wizyte jak sie nie pogorszy mam za 2 tygodnie .... nigdy nie ma tam kolejki jest jajcarzem takim ze szok .... także powiem ci ze ciesze sie ze do niego trafiłam
Lopop- uważam bo sie wczoraj wystraszyłam :) a za Ciebie trzymam kciukasy

Maggy - nioo dobre i to buziak i kartka ale Krzyskowi powiem tylko o kartce :p:p:p a co do lekarza wiesz on jest taki starszy i powiedział mi jedno ze skoro podjełam sie chodzenia do niego to on jest odpowiedzialny za mnie i fasolke :) moge iść do niego kiedy tylko mam taka potrzebe... kolejna wizyte jak sie nie pogorszy mam za 2 tygodnie .... nigdy nie ma tam kolejki jest jajcarzem takim ze szok .... także powiem ci ze ciesze sie ze do niego trafiłam
o! i tak powinno byc! zobaczymy jaka bedzie ta moja lekarka.. :) na razie sprawuje sie bardzo dobrze :)

Lopop- uważam bo sie wczoraj wystraszyłam :) a za Ciebie trzymam kciukasy
kochana oczywiście lepiej zawsze dmuchać na zimne niż potem żałować
dziękuję za kciuki

Maggy - a najbardziej pozytywnie mnie zaskoczył podejściem do badania bo jak przychodze na wizyte to sie pyta badamy na koźle czy robimy usg :) na co masz ochote bo on mi mówi na ty.... i nie ma tak ze musze sie badać na siłe ...tylko wczoraj to już musiałam....
Lopop- oj dmucham dmucham :):) i nie masz za co dziekować:):)
Mama - do potem buziak:*

reklama
Szczęśliwa - no to ładną miałaś niespodziankę... buziak mówisz... też bym powiedziała tylko o kartce:-) Dopeiro doczytałam co Ci powiedzial lekarz... dobrze że juz lepiej i że bardziej uważasz. Oby juz było tylko lepiej:)

Maggy niestety starania to cholernie drogi interes... ja mam naszcześćie abonament i za większość badań płacę 20% tylko ale i tak trochę się nazbiera... No i monitoring płtny 80%:wściekła/y: czyli za każdym razek 36 zł:((( No ale czego się nei robi dla dzidzi:)

Trojaczki piszecie... współczuję...No ale bliźniaki to ja bym trochę chciała... ale jakoś ciężko mi uwierzyc że tak za pierwszym razem trojaczki... i to bez żadnych wspomagaczy...

No i wychodzi na to że będe wpadac rano się przywitać i potem pod koniec pracy pożegnać:wściekła/y: No ale dobre i to:cool2:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry