reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
jestem już w domciu :-D

nastawiłam kaszę do gulaszu, który już się grzeje, bo małżyk po 15 wróci :-D a na deser mam 8 czekolad :-D dostałam za moją krewkę :-D

monisia- witaj :-D

szczęśliwa- z tą śnieżką to masz :-) kup od razu więcej na potem (chociaż pewnie jak będzie zapas to nie będzie ochoty :-D ha ha)

ach i pralinka- mogę też maila prosić? :sorry:

reklama
MAGGY- dokladnie,odpoczynek to super sprawa-tak siedziec i pic kawe,nic nie robic i sluchac jak ptaszki spiewaja-cudo:tak:

SZCZESLIWA- to dobrze ze tipsy przemyslane juz;-)

Witam :)

Nagapalma- nie kupuj testu..a juz jak kupisz- na pewno nie testuj.. ;) ja juz kupilam test.... wybulilam 8 euro.. masakra co za cena..ale nie bylo tanszego.. w kazdym razie, bede testowac jakby @ nie przyszla..
A wiec bedziemy testowac razem w razie W :) bo ja mam dostac tez za ok . 9 dni ;)

Marylka.. tak mi przykro z powodu kotka.. ale moze i tak lepiej.. teraz na pewno nie cierpi.. bidulek..
Jesli chodzi o starania, to ja juz zaczelam :D bez umiaru :D ahahah nie wytrzymalam do czerwca ;)

Sorbek- trzymam kciuki za udana wizyte :D

Pralinka, Fiolka- sliczne te Wasze niuniusie :D moja kumpela tez ma takiego.. sa przekochane ;)

Bunia- tak czytam o tym cukrze.. ja mam za niski ... aczkolwiek ostatnie badania wyszly mi ok.. Lekarz nakazal mi jesc co 2-3 h.. pytam sie kiedy? Ja nie mam czasu co chwile jesc bo w pracy jestem. No ale.. jak mus to mus ;)

Szczesliwa- masz racje-zeby zajsc w ciaze czasami wystarczy odpuscic i wyluzowac.. tylko, ze chyba nie kazdy tak potrafi.. i tu problem..a raczej wyzwanie ;) i sliczna masz fotke z psinka..

Czuje sie tak kiepsko dzisiaj, ze szok.. kolejny dzien mnie mdli i taka jakas slaba jestem.. moze to przemeczenie.. chetnie poszlabym spac.. a tu w pracy trzeba siedziec jeszcze 3h..ech
chyba wypije druga kawe.. :)
no ja tez sie ostro staram :) i tez bez umiaru w końcu tu chyba umiar nie wskazany co ?? :):):) no mi też szkoda tygrysa myślałam że jak tyle wytrzymał to będzie żył ale jednak nie ehhh

Maggy - przykro mi kochana i wcale Ci sie nie dziwie ze sie wypisałaś ...a ci lekarze cóż świnie bo oni nie maja pojęcia co kobieta może czuc w takiej sytuacji....
popieram ta wypowiedz ci niektórzy lekarze to jak debile sie czasem zachowują zero taktu i współczucia

Witam Dziewczyny:) U Was jestem nowa, ale jestem mamą pażdziernik2006:) Właśnie postanowiłam odrzucić tabletki i starać się o drugą fasolkę, bo pierwsza domaga się rodzeństwa hihi:) Jeśli chodzi o tabletki, to przed pierwszą ciążą brałam około 3 lata i jak odstawiłam to po 4 miesiącach zaszłam w ciążę - myślę,że to indywidualna sprawa każdego organizmu i wcale nie jest powiedziane, że tym razem też będzie tak łatwo:confused::-D Pozdrawiam Was serdecznie:-)
hej zapraszam ja tapsy odstawiałm jakieś 3-4 m-ce temu no w każdym bądź razie to mój 3 cykl :)

Bunia- 8 czekolad?????? a gdzie to tak daja ?? ja uwielbiam czekolade :D mniam...

Marylka- hej! no wlasnie.. lekarze.. niektorzy z powolania....a niektorzy z.... d..y

Witaj monisia, oby poszło błyskawicznie i starsza nie musiała długo czkać na rodzeństwo ;-)
mama, super, że wypad udany !!!

to, co piszecie o traktowaniu kobiet po poronieniu, to normalnie skandal ... zero zrozumienia i współczucia :no::no::no:

muszę się w końcu zebrać na ten spacer w deszczu, a coś nie mogę :/

mama- no to niezle.. czyli wiesz dokladnie o czym mowie.. masakra.. ja tez ryczalam.. najpierw bylam otumaniona po zabiegu..ale jak doszlam do siebie, to myslalam, ze zwariuje..
jeszcze facet.. powiem Wam co mi powiedzial... powiedzial, ze jestem tak beznadziejna, ze nawet dziecka nie potrafie urodzic.. no i sie skonczylo wszystko.. i chwala Bogu, ze wyszlo jaki burak z niego byl.. i jest..

szczesliwa- dwie juz zjadlas??????? o matko! no to dajesz czadu :D i dobrze, podobno w ciazy trzeba zaspokajac swoje zachcianki :D
ja pamietam, ze mialam non stop ochote na pizze tudziez zapiekanki.. i non stop sobie je robilam :D
MAGGY- no niestety wiem co czujesz:-(i wiesz co ja sobie tak pomyslalam ,jak poronilam ze nie umiem nawet kochanemu facetowi dac dziecka-moja samoocena spadla do zera:-(ale zeby takie cos uslyszeć???????????niedopomyslenia:no::no::no::no::no:i dobrze ze go kopnelas w d...:wściekła/y::wściekła/y:co za ...-slow mi brak!!szkoda sobie strzepic jezyk!!

teraz bedzie dobrze i donosisz ciaze i urodzisz piekna dzidzie i bedziesz wspanialą mamusią!!:tak::-D

Bunia- 8 czekolad?????? a gdzie to tak daja ?? ja uwielbiam czekolade :D mniam...

Marylka- hej! no wlasnie.. lekarze.. niektorzy z powolania....a niektorzy z.... d..y

ano krewkę oddałam to dostałam czekolady, soczek, rogalika i do tego jeszcze etui na płyty :-D ostatnio dostałam zegarek- taki budzik na sprężynce fajny kolorowy.

a ze szpitalami to tak jest- kobiety po poronieniu dadzą na salę z rodzącymi, a do kobiet które czekają na jeszcze gorsze zabiegi (np. usuwanie jajnika albo macicy :szok: ) to położą na sali z ciężarnymi. masakra po prostu- zero wyczucia i zadbania o zdrowie psychiczne pacjenta :szok:

maggy ten gościu to sam jest beznadziejny i dobrze że teraz masz kochanego i dobrego faceta a o tamtym dupku trzeba zapomnieć normalnie imbecyl jakiś wrrrrrrrrrrrr jak on mógł taka tragedia ehhhhhhhh szkoda słów dobrze że teraz jesteś już ze swoim księciem

a mi tak żołądek szaleje no ale nic dziwnego juz 15 a ja tylko lekkie śniadanko wciągnełam nie wiem kiedy tak ten czas zleciał nawet ale jestem jakaś dziś taka otumaniona

Witaj monisia, oby poszło błyskawicznie i starsza nie musiała długo czkać na rodzeństwo ;-)
mama, super, że wypad udany !!!

to, co piszecie o traktowaniu kobiet po poronieniu, to normalnie skandal ... zero zrozumienia i współczucia :no::no::no:

muszę się w końcu zebrać na ten spacer w deszczu, a coś nie mogę :/

JOL- no niestety masakra i dlatego to jest taka trauma:-(
a Tobie wcale sie nie dziwie ze nie mozesz sie zebrac skoro pada:sorry2:

reklama
dzieki dziewczyny :)
na szczescie to przeszlosc, a przeszlosc... jest dobra dla muzeum :D

a teraz czas na podjecie dzialan :D hihihih

Jol- na spacer w deszczu? a musisz koniecznie? :) pewnie na spacer z dzieciaczkiem..

ciekawa jestem kiedy przestanie lac w PL.. cos strasznego z tym deszczem..

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry