reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Witam :)

Nagapalma- nie kupuj testu..a juz jak kupisz- na pewno nie testuj.. ;) ja juz kupilam test.... wybulilam 8 euro.. masakra co za cena..ale nie bylo tanszego.. w kazdym razie, bede testowac jakby @ nie przyszla..
A wiec bedziemy testowac razem w razie W :) bo ja mam dostac tez za ok . 9 dni ;)

Marylka.. tak mi przykro z powodu kotka.. ale moze i tak lepiej.. teraz na pewno nie cierpi.. bidulek..
Jesli chodzi o starania, to ja juz zaczelam :D bez umiaru :D ahahah nie wytrzymalam do czerwca ;)

Sorbek- trzymam kciuki za udana wizyte :D

Pralinka, Fiolka- sliczne te Wasze niuniusie :D moja kumpela tez ma takiego.. sa przekochane ;)

Bunia- tak czytam o tym cukrze.. ja mam za niski ... aczkolwiek ostatnie badania wyszly mi ok.. Lekarz nakazal mi jesc co 2-3 h.. pytam sie kiedy? Ja nie mam czasu co chwile jesc bo w pracy jestem. No ale.. jak mus to mus ;)

Szczesliwa- masz racje-zeby zajsc w ciaze czasami wystarczy odpuscic i wyluzowac.. tylko, ze chyba nie kazdy tak potrafi.. i tu problem..a raczej wyzwanie ;) i sliczna masz fotke z psinka..

Czuje sie tak kiepsko dzisiaj, ze szok.. kolejny dzien mnie mdli i taka jakas slaba jestem.. moze to przemeczenie.. chetnie poszlabym spac.. a tu w pracy trzeba siedziec jeszcze 3h..ech
chyba wypije druga kawe.. :)

reklama
Jestem kochane kurde ja ta śnieżke pochłonęłam normalnie :p:p:p
Maggy - wiem ze niestety nie każda tak potrafi bo ja też naprawde o mało co nie zwariowałam mimo ze tak krótko ale przemyślałam to i owo i sie udało ....ja w każdym razie trzymam kochane za was kciuki zeby wam sie jak najszybciej udało.....

bb77 - lepiej nie pytaj :-( Muli mnie prawie cały dzień o wszystko - dobrze że nie wymiotuję. Miałam siąść poprawiać pracę - poszłam spać na dwie godziny :dry: Zaraz muszę iść odebrać wyniki i iść po Karolę a nie mam siły iść gdziekolwiek. Jestem głodna a jak pomyśle o jedzeniu to mnie cofa - gdzie tu logika tej gówniary? Ogólnie fizycznie nie ma tragedii ale mam takie historie żołądkowo-jelitowe że szkoda gadać. Żyć nie umierać :dry:

maryla - dopiero teraz doczytałam że Tygrysek zszedł. Przykro mi :-(

Idę coś porobić póki mam jeszcze czas :dry:

maggy - wiem, powstrzymuje się ....
A masz jakieś objawy, bo ja kompletnie żadnych - hahahah żałosna jestem ...:-D Już sama z siebie sie śmieję !!!

Szczesliwa- wlasnie jak czytam niektore posty to potrafie sobie wyobrazic sama siebie myslaca i dumajaca, czy fasolka juz jest czy nie.. i pewnie 1 test mi nie wystarczy.. i zbankrutuje :D
z drugiej strony dobrze, ze mam nawal pracy bo nie mysle.. ale w domu.. i tak gdzies tam pojawia sie pytanie, czy tym razem wszystko bedzie ok.. 10 lat minelo jak z bicza strzelil.. teraz wiem, czego pragne, mam wspanialego faceta.. cudownych przyszlych tesciow i czego mozna chciec wiecej? chyba tylko zdrowia :)

palma- nie mam zadnych objawow.. troche dziwnie sie czuje, to fakt, dol brzucha mnie pobolewa.. mdli mnie i to dosc ostro..i mam zawroty glowy..ale to wszystko przypisuje przemeczeniu :)
nie jestes zalosna.. po prostu bardzo pragniesz dzieciaczka.. i to normalne.. ale .. tylko spokoj moze nas uratowac :D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
maggy - masz racje tylko spokój, więc zmykam na działkę, popielę trochę i nie będę myśleć ... a tak przy okazji 8 euro :szok:- toż to zdzierstwo ... te testy powinny byc po 2 złote tak szczerze ....
Ok, dziewczyny ja zmykam ...
Miłego popołudnia Wam zyczę ...

Maggy - właśnie najgorsze jest to rozmyślanie jest fasolka czy nie a jak jeszcze dojdzie wyszukiwanie objawów to naprawde można troszeczke zbzikować .....wiem po sobie .... oj zdrówka chciec nigdy za wiele:):)

Maggy77 to ty juz masz jednego dzieciaczka ze piszesz o 10 latach - matko kochana totalnie się juz gubię kto co i jak :-:)zawstydzona/y: wybaczcie

monia nie załamuj sie będzie dobrze - uda ci sie na bank - ja tez tylko taka myslą żyję i wiem co czujesz bo moje kumpele tez brały tabletki anty ( zablokowaly mi owulkę) i im się udało za 1 razem a mnie nie - tez czuje ze to nie fair, ale staram sie cieszyć ze im sie udało i czekać na swoja kolej :tak:

marylka przykro mi z powodu Tygryska :-(

nagapalma
papapatki i cierpliwości uda sie tylko nie testuj jeszcze

Ostatnia edycja:
reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry