reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Ah !!! :wściekła/y:
Powiedzcie mi, że mam nie kupować testu 9 dni przed spodziewaną @ okrzyczcie mnie !!! Zaczyna się comiesięczna odwałka w moim mózgu ... a raczej miejscu na mózg ... Ide się zbić !!!

Dziewczyny po pracy Wam wysle...

Naga, nie kupuj, jak bedziesz miala w domu to napewno zrobisz!!!

Lece Dziewczyny juz do pracki...
Mileg dzionka Wam zycze;-)

Ah !!! :wściekła/y:
Powiedzcie mi, że mam nie kupować testu 9 dni przed spodziewaną @ okrzyczcie mnie !!! Zaczyna się comiesięczna odwałka w moim mózgu ... a raczej miejscu na mózg ... Ide się zbić !!!

nagapalma nie kupuj testu :no::no::no::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::-D:-D:-D:-D:-D i tak ci nic nie wykaże teraz i tylko się niepotrzebnie zestresujesz

malapralinka oki dzięki wielkie

kurcze dziewczyny ale się boje tej wizyty dzis - zrobiłam sobie optymistyczny suwaczek zakładając ze będzie ok ale boje się jak diabli :-(

Ostatnia edycja:
Nagapalma - nie testuj bo sie rozczarujesz ..... kochana poczekaj do dnia spodziewanej @
dziewczynki ide do sklepu bo nie wytrzymam tak mi sie śnieżki chce szok :):)
Zajrze troszeczke poźniej bo musze ogarnąć w domku :)

No i leje :-:)-:)-( ale na spacerek i tak się niedługo wybiorę, bo jakiś pakiecik reklamowy nam przyszedł :-) a listonosz jak zwykle paczek nie nosi, tylko awizo zostawia, leń jeden śmierdzący !!!

bunia87, bądź dobrej myśli ... wiadomo, że jak będzie trzeba, to dla dobra fasolki zrobisz wszystko, ale myślę, że Twoja mama trochę przesadza !!! Najwazniejsze, że jesteś pod opieką specjalisty, masz zrobione badania i jak tylko uda się zafasolkować, to na pewno będą o Ciebie i maleństwo dbać :tak: Ja od swojej starej ginki usłyszałam, że jak chce być w ciąży, to muszę sobie znaleźć dobrego specjalistę od leczenia niepłodności i prowadzenia ciąż wysokiego ryzyka :no: fakt, że staraliśmy się 10 m-cy, ale to i tak dużo krócej niż się nastawialiśmy a sama ciąża przebiegła super ... nowa ginka postawiła na naturę, nie dała żadnych leków na podtrzymanie i miała rację ... ale ile ja się nadenerwowałam przez niepotrzebne ludzkie gadanie, to szok !!!
trzymam kciuki, żeby szybko się udało i żebyś szpital zobaczyła dopiero przy porodzie !!!

Fiolka, kochana, każdy ma prawo do chwil słabości i zwątpienia ... i może głupio to zabrzmi, ale one czasem mają zbawienny wpływ ... sama zaszłam w ciążę w cylku 'spisanym na straty' , przekonana, że już nic z tego nie będzie i lepiej odpuścić ... i znam kilka dziewczyn, które miały podobnie :tak: prędzej czy później na pewno się uda ... dzidzia czeka na właściwy moment ;-)

malapralinka, to co czujesz, to chyba normalne :tak:mnie podczas staranek strasznie wkurzały dzieci i ciężarne kobietki ... na domiar złego, w pracy jedna po drugiej zachodziła w ciążę a u mnie ciągle 1 krecha :no: szlag mnie trafiał normalnie, a tu trzeba się było uśmiechać i gratulować ... wiem, że to okropne, ale wtedy nie potrafiłam opanować tych uczuć :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
ale już niedługo inne dziewczyny Tobie będą zazdrościć pięknego brzuszka a potem ślicznej dzidzi ;-)

nagapalma, stukam młoteczkiem !!! 9 dni przed @ to chyba rzeczywiście za wcześnie ... pewnie wyjdzie 1 krecha a Ty się przez tydzień będziesz denerwować ... daj fasolce trochę podrosnąć i zasypać mamusię hormonami ;-)

Maryla dziekuje;-)

Wisz co mnie aktualnie wkurza??
To ze jestem zazdorsna po zabiegu o ciezarne i o dzieci to swoja droga...
Ale wypbraz sobie ze moja siostra starala sie ponad 10 lat o pierwsze dziecko, zaszla w koncu w ciaze po tylu latach i pali i drinki pije...
kurcze to masakra jakaś z tą Twoją siostrą troche niepowazna mi sie wydaje no ale cóż każdy ma swój rozum i nie dziwie Ci sie że sie wkurzasz i rozumiem że możesz być zasdrosna w końcu też miałaś nadzieje być już mamusią a tu musisz jeszcze poczekać a inne mają od razu czasem to zycie takie niesprawiedliwe jest że szok

Znowu jestem na chwilę:)

Malapralinka śliczny ten Twój piesek:) Powiedz mi jaka to rasa?? Bo moja mała tez taka ma mamę i pewnie taka będzie jak urośnie:)
Co do starań to doskonale rozumiem... Jak ja leżałam w szpitalu to moja szwagierka w tym samym czasie rodziła... A potem się dowiedziałam że moja siostra straciła dzidzię w tym samym czasie co ja... Tyle że jej się od razu udąło i jej mały ma juz 2 miesiące... Mam czasem takie poczucie krzywdy i niesprawiedliwości... potęguje się zawsze jak widzę 1 kreche:( :shocked2:
Ale my też się wkońcu doczekamy:)

Głowa do góry !!!
Doczekamy, musimy ...
A po test nie ide, ale tylko dlatego, że nie pada, nie wiem czy jutro się powstrzymam ... Głupota ludzka nie zna granic ...

reklama
Marylko przykro mi mocno z powodu kotka :((((( smutne....
Sol fasolka cudna:)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry