reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Paula, pewnie jak szalec to szalec. Mogę Wam jeszcze pokazać pare kiecek ??? prooooszę :-D:-D:-D
Mama, strasznie mi się podoba jak własnie w domach ludzie mają jakieś fotale rodzinne i w ogóle. Cudownie to wygląda i żaden inny obraz tego nie zastąpi :-):-)

reklama
mama - moi znajomi właśnie takie meble kupili do nowego mieszkania więc faktycznie są cały czas w modzie :)))
Pokój dzieci śliczny ale moje to będą chciały pewnie motywy bajkowe, ostatnio są na etapie dzwoneczka to może faktycznie z zielenią będę mogła poszaleć.

pysia888 - my mamy "galerię" w przedpokoju bo mam tam ścianę 6 m długą i teraz jeszcze planujemy zrobić zdjęcie rodzinne i mam już kupioną taką wielką antyramę do niego ale jakoś nie możemy się zmobilizować, albo nie ma kiedy albo nie ma kto nam zrobić.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
a wiecie co dziewczynki wczoraj sie dowiedzialam ze mojego T. siostra jest w ciazy ktora sie starala o dziecko ponad 10 lat i ma juz 42 lata oby tylko teraz wszystko poszlo dobrze :zawstydzona/y: i zobaczcie to daje mi do myslenia ze nadzieje trzeba miec ZAWSZE
pysia jasne dawaj fotki tych kiecek:tak::-D

Ostatnia edycja:
Ewcia e tam na pewno nie jesteś taka wielka jak piszesz ;-);-);-) A ciuszki na allegro są zajefajne i niespotykane :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
No to jeszcze Wam pokażę parę kiecek
SEKSOWNA CZARNO-BIAŁA SUKIENKA Z KOKARDĄ R/L (1046701782) moda.allegro - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
SEKSOWNA RÓŻOWA SUKIENKA Z KOKARDĄ R/M (1037563438) moda.allegro - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy w różowym mi strasznie ładnie :-):-):-) eh ta skromnosc
!!!LUKSUS W PEŁNYM WYDANIU !!! MONA(041)ROZM.40 (1042035450) moda.allegro - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy ładne ale troszkę drogie :-D:-D:-D
Wiecie co wymyśliłam? że w tej biało czarnej z kokardą to jak stara baba będe wyglądac, więc raczej odpada, luksus w pełnym wydaniu drogo z deczka. Wybiorę chyba mini różową albo czarną i na pewno super będę wyglądac :-D:-D:-D:-D

i którą kupic za parę miechów na wesele?

Ewcia,
fajowy pomysł :tak::tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
EWCIA- to wstawiaj fotke:tak:;-)ja mam fotki dzieci na scianach jak sie wchodzi po schodach to po boku na scianach wisza:tak:a dzieci maja zwierzeta bo Domi lubi slonie a Zuza Zyrafy i dlatego zamówilam safari:tak:

Mama, ja już od paru dni chodzę i myślę namiętnie o tym wosku. Marzy mi się właśnie depilacja na gładko i ładnie i nie co tydzień jak zawsze :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: i chęc posiadania wosku i podgrzewacza jest coraz większa :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Ewcia
pewnie pokazuj jak tam masz u siebie z tymi fotalami :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: Ja tam lubię strasznie oglądac fotale, jak ludzie maja w domkach i rodzinki i w ogóle :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

!!!LUKSUS W PEŁNYM WYDANIU !!! MONA(041)ROZM.40 (1042035450) moda.allegro - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy ładne ale troszkę drogie :-D:-D:-D
QUOTE]

Rozmiar 40 to miałam dawno dawno temu, jak Misia poznałam bo duże cycki miałam i wszystkie bluzki tylko w tym rozmiarze na mnie pasowały, po Nicole wróciłam do tego rozmiaru a potem przytyłam w pracy w PZU za biurkiem 30 kg, ja musze mieć dużo ruchu żeby jako tako wyglądać. Teraz dopiero pozbyłam się 10 kg, ale już tak się nie przejmuję moją wagą bo widzę że im więcej się odchudzam tym bardziej tyję i wpadam w deprechę. Teraz na przykład schudłam ot tak 3 kg w ciągu dwóch tygodni i nawet nie odczułam tego a to z powodu nudności i zmiennych apetytów co chwilę :)

reklama
oj, zaczytalam się w info na wp :-)
spadam już- myknę pod przysznic i zaparkuję w łóżku w seksi piżamce, żeby małżyk się skusił i olał film ;-)

buziaki
dobranoc
i pewnie do jutra :-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry