reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Maryla- ja codziennie o 7.10 mierze temp. na pół śpiąco i idę dalej spać :D a termometr z budzikiem mam pod poduchą:-D:-D

Ładny mam suwaczek??:sorry:
EWCIA- piekny suwaczek,ja z mierzeniem robie tak samo:tak:

PYSIA- fotki ogrody sa na str.1510 :tak:

LORELAIN -FOTKI WSTAWIONE i kawalek mebli w kuchni widac i wstawilam moj obecny pamarancz i ten murek gdzie mial byc blat i beda luksfery:tak:do oddziela kuchnie od salonu:tak:
do SOL pisalam ale cisza:sorry2:

WISIEŃKA- juz jestem Tom wstawial i troche zeszlo:dry:a potem nadrabialam:dry:ale dajecie czadu!!!!

ubranka super ,ale ja musze poczekac do wyplaty a mam dalej niz Wisienka bo 10:sorry2:

reklama
mama fotki ogrodu cudowne. A u mnie spoko loko, bo wypłatka 1go zawsze, w ogóle to do 5go każdego miesiąca ale zwykle 1go no zalezy jak tam weekendy, więc spoko bo mój to 10go ma :-D:-D:-D
Chyba zakupię jeszcze jakieś bluzeczki na mój stan jeszcze panieński :-):-):-) bo później ślub i po ślubie wydatków będzie parę :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
I w ogóle to tak za bardzo już nie mogę szalec z pieniędzmi, bo 15go mam dentystę prywatnie, do tego jeszcze na fryzjera, kosmetyczkę, kwiaty muszę miec :-):-)

jankesowa, eleth witam:-)
mama lubię takie ciemne meble, mam takie w salonie:-)A te zmiany o których mówiłaś będą wyglądać super, podobają mi sie luxwery i te lampy z Ikea , daja takie ciepłe swiatło, Barki sa fajne i wygodne ale wychodzą juz z mody i teraz są modne wyspy i właśnie przeszklone sciany, daja takie fajne połączenie, osobności z intymnością:-)Podoba mi się Twój pomysł:-)
Hej - ja jestem śnięta dzisiaj i jeszcze Karola dokazuje. Wizyta ok - mama po łbie nie dostanie :-) Fasolka jedna - serduszko bijące jedno - sobie posłuchałam już :-) A to moja kruszyna :-)

Wybaczcie ale spadam zaraz kłaść Karolę a potem siebie jak nie zasnę pierwsza :sorry:
Sliczny widok, jeszcze raz gratuluję!No i zdublowałam się ale to pierwszy raz więc prosze o wybaczenie

Ostatnia edycja:
PYSIA- polecam wosk:tak:dzieki za kuchnie-mi tez sie podoba:tak:

ELLETH- witaj jak badanie???

EWELINKA- papa-do jutra;-):tak:

SOL- no piekny groszek,super-niech zdrowo rosnie i dobranoc:tak:

JANKESOWA- hejka;-)

WISIEŃKA- dziekuje:-)i w takim kolorze mam meble w salonie wiec wszystko ladnie wspolgra;-)tylko kolor scian MUSZE zmienic:tak:

Witam się dziewczynki:-):blink:
Sol jakie piekne zdjecie fasoleczki:tak: jeszcze raz gratuluje to musi byc wielkie szczescie slyszec bijace serduszko

Mama, jakoś mi wyobraźnia nie działa dziś i jak bedziesz po remoncie to myślę, że zobaczymy fotki. Tak najlepiej :tak::tak::tak:
Kobieto, a damy sobie radę jako że w ogóle nigdy czegoś takiego nie robiłam? Znaczy się chodzi mi o wosk :sorry2::sorry2::sorry2:

Apropos ciuszków to muszę szukac kiecy na wesele - mam 2 oprócz swojego :-D:-D:-D

Piękna fasolka mam nadzieje że się zarażę od Ciebie :-):-):tak::tak::blink::eek:

Ja tez idę wymyć co nie co co by mąż wieczorem nie uciekał ;-):-D:-D

Ostatnia edycja:
reklama
ide was troszke podczytac bo nie jestem w temacie:confused:o czym tam teraz sobie gadacie??:sorry2:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry