reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Paula teraz to przerabiałyśmy temat ciuszków, fasolki sol i kuchni mamy :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

reklama
pysia dzieki za szybki skrot wydarzen :-D odnosnie bluzeczek to mi takze spodobała sie ta pierwsza tuniczka z xoxo:tak:
mama a cos bedziesz zmieniala w kuchni wystroj czy jak:confused:

Mama, jakoś mi wyobraźnia nie działa dziś i jak bedziesz po remoncie to myślę, że zobaczymy fotki. Tak najlepiej :tak::tak::tak:
Kobieto, a damy sobie radę jako że w ogóle nigdy czegoś takiego nie robiłam? Znaczy się chodzi mi o wosk :sorry2::sorry2::sorry2:

Apropos ciuszków to muszę szukac kiecy na wesele - mam 2 oprócz swojego :-D:-D:-D
PYSIA- dasz rade z woskiem ,nabierzesz wprawy i bedzie si:tak::tak:i pewnie ,ze po remoncie wstawie fotki:tak:no ba;-)

PAULA- witaj:tak:

LORELAIN- jak tam zamowilas coś??

WISIEŃKA- milego pluskania!!

Paula nie ma za co :-D NO ta pierwsza to cudo po prostu :-):-)
Ja to zwykle ciuszki na allegro kupuję, w sklepach badziewie :-D:-D

PAULA- na 1605 sa fotki kuchni i bardziej chodzilo mi o pokazanie jasnego blatu do ciemnych mebli bo tak dyskutujemy z Lorelain o remontach a ja remontowac bede salon:tak:w kuchni zmienie tylko kolor scian i na murku beda luksfery:tak:

ale macie tempo :szok:

wisienka- jakie przekwitanie? :-) uda nam się- zobaczysz :-D
szczęśliwa- to teraz musisz leżeć. dbaj o siebie i fasolkę :tak:
lor- super sukienka
mama- aranżacja super (mam bujną wyobraźnię, więc wszystko widziałam ;-) ) ja póki co o remoncie nawet nie myślę- wynajmujemy, a nie będę kasy w czyjś dom wkładała. płacę odstępne, więc jak chcą sobie coś zrobić to niech robią. marzy mi się własny kąt bardzo, bo lubię dekorować i wogóle.
maryla- a co to za przeszpiegi :-/ jakże ona śmie! niech spada na bambus, a ty zarabiaj!! odprawię czary, żeby do niej nikt nie chodził, a do ciebie przyszli rodzice 5 raczków i zakupili wyprawkę na min. 3 lata :-D i tak co miesiąc ;-)
sol- śliczny kropek :-D zazdroszczę :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

co do infekcji, to ja też parę razy miałam i musieliśmy oboje z małżykiem się leczyć. po każdym antybiotyku dostaję infekcji, ale ostatnio widziałam u ginki plakat leku, który ma chronić pipkę w czasie antybiotykoterapii :-)
a co do wagi to się nie ujawnię- jedynie tyle, że duuuuuuuuużo ważę. a wzrostu mam 1,83m :-D

mama - ja właśnie zmieniam wystrój w kuchni, stół z krzesłami właśnie w sobotę dotarł, też taki ciemny i meble chcę zmienić na identyczne jak Ty masz no i zastanawiam się mocno jaki kolor ścian strzelić do tego. Na pewno ta ściana gdzie jest stół będzie inna, chciałam korek ale nie wiem jak to będzie wyglądało i czy jest jeszcze modny???
Wogóle to będziemy całe mieszkanie malować bo 2 lata temu remontowaliśmy po zakupie i już wygląda nie bardzo. Szczególnie u dzieci, Magda przechodziła etap rysowania po ścianach i mają piękne spiralki. A tak Misio się napracował u nich bo mają dwa kolory, żółty i ostry róż i do tego białe paski w poprzek i pod sufitem. Nie mam bladego pojęcia jak im teraz wymyśleć pokoik. Mam ochotę na wiosenne kolory, może jakiś seledyn z żółtym. Przedpokój mam seledynowy i świetnie wygląda bo do tego mamy fotki w antyramach czarno białe ale też chyba zmienimy na jakiś inny.

A moja mama właśnie też dała robić sobie luksfery przezroczyste w bąbelki tylko że popełniła błąd bo dała je postawić na blacie marmurowym i nie dość że straciła piękny blat to jeszcze z d...y to wygląda bo blat w salonie widać tak ok 5 cm...
pysia888 - ja też kupuję tylko na allegro, ale głównie dlatego że jestem ...hmmm... "mocnej kości" i nic sensownego w sklepie nie można dostać u nas a na allegro to fajne sportowe ciuchy i eleganckie i sexi. Zawsze mnie pytają koleżanki skąd ja wyszukuję takie fajne rzeczy bo dla grubasów to tylko worki w sklepach albo jak dla babć staromodne szmaty :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
pysia ja tez juz kilka udanych zakupów na allegro mialam i za dobra cene:tak: dlatego teraz pomysle moze o tej bluzeczce i sobie ja zakupie:-D
mama ahh dobrze to juz wiem o co kaman a kuchnie masz piekna:tak:;-)

bunia witaj. No my też jak mam grzybicę to zawsze obydwoje się leczyliśmy i od nowa to samo :-:)-:)-(

reklama
EWCIA- my nasze meble zamawialismy 4 lata temu i wciaz sa modne:tak::tak:;-) ja mam udzieci w pokojach taki sam kolor-zielony a nazywal sie na opakowaniu Alpejska Laka:tak:z Duluxa fotki sa na tej stronie co ogrod czyli na 1510:tak:ale ja sie mam z tymi fotkami;-)dobrze ze strony zapamietalam:tak::-)ja tez w salonie bede wieszac duuuze nasze fotki w brazowych ramkach:tak:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry