reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Zobacz załącznik 249569Zobacz załącznik 249571
Ewelina, momento. Za parę chwil wrzucę linka
pencil.png

:szok::szok::szok::szok::szok::szok: Ja chciec ta bluzka :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
Ewelina tak Ci wklejam tego linka, że aż nie wkleiłam z tego wszystkiego :-D:-D:-D zapomniałam no ale teraz już masz XOXOmoda (007) Bluzeczko Tunika Przypinka Gratis (1040299458) moda.allegro - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Lorelain, bluzeczki cudne. Już kiedyś wypatrzyłam tą figl z kokardkami i mi się strasznie spodobała. BUFKI I FALBANKI! MUSISZ JĄ MIEĆ !!! S (1054486295) moda.allegro - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy tą tez cudną wynalazłaś

ma ktoś jeszcze jakieś upatrzone ciuszki?

Ewcia potrzebna poradnia do weselicha oj tak. W sobotę chyba do spowiedzi idziemy przedślubnej brrr i mówic czy nie mówic oto jest pytanie :D

Ewelina tak Ci wklejam tego linka, że aż nie wkleiłam z tego wszystkiego :-D:-D:-D zapomniałam no ale teraz już masz XOXOmoda (007) Bluzeczko Tunika Przypinka Gratis (1040299458) moda.allegro - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Lorelain, bluzeczki cudne. Już kiedyś wypatrzyłam tą figl z kokardkami i mi się strasznie spodobała. BUFKI I FALBANKI! MUSISZ JĄ MIEĆ !!! S (1054486295) moda.allegro - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy tą tez cudną wynalazłaś

ma ktoś jeszcze jakieś upatrzone ciuszki?

Dzięki, zamówienie zaraz pójdzie :-D:-D:-D:-D:-D;-);-)

:tak::eek::confused:Dziewczyny nie było mnie chyba z 2 dni więc odpuszczam sobie czytanie bo chyba tak i tak nie była bym w stanie tego wszystkiego okiełznać... póki co napastuję mojego męża i nawet mi to wychodzi :zawstydzona/y::happy2: ciekawe czy będzie owocne to wszystko .... nadziei sobie za bardzo nie robię ostatnio staraliśmy sie 8 miesięcy. Pozdrawiam was bardzo serdecznie ściskam kciuki za fasoleczki!:cool2:

Hej - ja jestem śnięta dzisiaj i jeszcze Karola dokazuje. Wizyta ok - mama po łbie nie dostanie :-) Fasolka jedna - serduszko bijące jedno - sobie posłuchałam już :-) A to moja kruszyna :-)

Wybaczcie ale spadam zaraz kłaść Karolę a potem siebie jak nie zasnę pierwsza :sorry:

Hej - ja jestem śnięta dzisiaj i jeszcze Karola dokazuje. Wizyta ok - mama po łbie nie dostanie :-) Fasolka jedna - serduszko bijące jedno - sobie posłuchałam już :-) A to moja kruszyna :-)

Wybaczcie ale spadam zaraz kłaść Karolę a potem siebie jak nie zasnę pierwsza :sorry:

No piękna Fasolinka !!!! Moje gratulacje !!!:-):-):-):-)

reklama
Sol to jeszcze raz składam gratulacje. Eh, fasolka cudowna. Tez chcę taką :-D

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry