reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
A ja upatrzyłam kilka bluzek na siebie na allegro i kusi mnie, by zakupic :-D:-D:-D
Co myślicie o tej bluzce?
monaco_s4_part1__MG_3605.jpg

Ewcia też mierze tempkę :-D:-D ale ja o różnych porach i wcale nie staram się o bobasa ale tak o sobie mierzę :-D:-D:-D a bo mam poradnię załatwic i ciekawa jestem co babka powie mi na to wszystko no i nie wiem jak to jest z mierzeniem tempki, gdy pracuje sie na zmiany. Muszę babki zapytac co by wiedziec na przyszłośc, na wypadek staranek się o bobaska

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
pysia ładna bluzeczka:-)
ewcia czytałam o ginku, zobacze ja sprawdzi się ten nowy, sliczny suwaczek:-)
mama pojawiasz się i znikasz:-p
Dziewczyny nie pokazujcie tyle ciuchów bo ja nabieram ochoty a wypłata 5 tego!!!!:-D:-D:-DMoże nie bedziemy głodni:-D:-D:-D

Pysia- bluzeczka super i kolorek śliczny
ja uciekam bo mój piłkarz wraca do domku ehhh tak fajnie mi opowiadał ze az mi smutno ze nie mogłam tam być ....ale bedzie okazja w sobote to jak bede dobrze sie czuła to smigam z nim:):)
Pa kochane milusiego wieczorku wam zycze i dobrej nocki:):)

Fiolka też mi się strasznie podoba ta bluzeczka. Mam też kilka innych ale nie kupię kilka o różnych kolorach bo to bez sensu. Może napiszcie, która jest naj :-D:-D
Zobacz załącznik 249569Zobacz załącznik 249571
Ewelina, momento. Za parę chwil wrzucę linka
pencil.png

Ewelina
oto i link do tej pięknej bluzeczki. Ta co wstawiłam zdjęcie kolor najpiękniejszy prawda? ;]
Lorelain zaraz oblukam co Ty wstawiłaś :]
Wisieńka, ja faktycznie chyba za delikatna jestem że co trochę grzybicę łapię. eh Tyle lekarstw, nowy lekarz długo nie miałam gdy zmieniłam lekarza ale nawet i to nie pomogło

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
A ja upatrzyłam kilka bluzek na siebie na allegro i kusi mnie, by zakupic :-D:-D:-D
Co myślicie o tej bluzce?
Zobacz załącznik 249563

Ewcia też mierze tempkę :-D:-D ale ja o różnych porach i wcale nie staram się o bobasa ale tak o sobie mierzę :-D:-D:-D a bo mam poradnię załatwic i ciekawa jestem co babka powie mi na to wszystko no i nie wiem jak to jest z mierzeniem tempki, gdy pracuje sie na zmiany. Muszę babki zapytac co by wiedziec na przyszłośc, na wypadek staranek się o bobaska

Jak dobrze pamiętam, to po 3 godzinach spoczynku czy jakoś tak. Ja jak na razie także się jeszcze nie staram, ale poznaję swój organizm ;)
A poradnia do nauk przedmałżeńskich potrzebna?? My na szczęście nie musieliśmy tam chodzićZobacz załącznik 249572:-D:-D:-D

Będę uciekać. Do juterka. Pa

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry