reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
stokrotka ja testuje w przyszłym tygodniu...planuje 31.05.10.

a ja znowu męża opieprzyłam i sie nie odzywa do mnie :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: on to też mnie wkurza a dobrze wie, że mną hormnony szarpią przed @ czy na fasolka to juz bez różnicy...:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: strasznego mam nerwa :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: nie daje rady z tą moją choleryczną naturą.... ehhhh nie będe Wam tu smucić bo mam już wszystkiego dość i ryczeć mi sie chce... ide...

reklama
Fiolka, zawsze podobało mi się bycie młodą mężatką i mamą :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
a odnośnie wagi i wzrostu to mam 61kg i 173 wzrostu. Każdy mowi, że chudzielec ze mnie :sorry2:

MARYLKO - wiesz co łobuziaro chciałam być miła heheheh :):) nie no wirtualnie to wiesz zadnego fałszu czyściutko jak nie powiem co byś pomyślała o nagraniu jakiejs płyty :p:p:p:p
Krzysiek właśnie dzwonił ze sobie pograł i jest padniety ..... jestem ciekawa czy bedzie taki uradowany jutro jak beda zakwasy heheh
Pysia - na mnie mówili patyczak .... bo jestem bardzo szczupła ale ja sie z tego ciesze ze jestem jaka jestem a jak sie komuś nie podoba to on ma problem

mnie też sie to podoba. U mnie też wszyscy mysleli że wpadka :/ jestem po cywilnym który miałam w wieku 19 lat;-) ale dobrze mi z tym

-Lorelain- mój mąz to samo, na siłe chce tyć. a ja chetnie bym mu oddała swoje kilogramy:dry:

Ewcia_822 trzymam kciuki za grube krechy;-)

mama05 @ mam miec dokładnie za tydzień. jak nie przyjdzie zatestuje ale chce poczekać. poza tym 5 ide na wesele koleżanki i do tego czasu chce wiedziec:tak:
Ooo super plany remontowe, wyjdzie na pewno pieknie :)
a o jaki kamień chodzi?:sorry:

maryla86 jakiego masz kotka?

maryla86 też mam 163 ale wagi troche więcej więcej:dry: nie widac nawet po mnie jak się odpowiednio ubiore ale szlak mnie trafia, a moja zmora to "miłośc" do jedzienia :wściekła/y: chciałam sie zabrać za rowewr ale pogoda nie rozpieszcza :/

też miałam kiedys grzybice :/ mam nadzieje że nie wróci:dry:

zaraz mój przyjeżdza :-) pozdrawiam
no ja i mój kamil tez kochamy jeść a ta waga to mi sie wacha od 66 do 70 :( a co do kota to mam od soboty bo wtedy okociła sie kotka i porzuciła kota i poszła gdzie indziej okocic reszte i mam takiego malutkiego dachwca - jutro wkleje fotke :)

Wisieńka, a ja już mam takiego pecha, że często mam grzybicę :-:)-:)-( a jaki to dyskomfort to szok :-:)-:)-:)-(

Maryla, dojdziemy do wprawy na pewno :-D:-D:-D skoro ja przeżyłam wosk na brewkach to i na nogach pewnie też przeżyję :-D:-D i wszędzie gdzie tylko trzeba przeżyc :-):-):-)
ja sie nie boje że nie przezyje bo była kiedyś u kosmetyczki i nie bolało tak strasznie ja sie boje że tak szybko nie będe umiała oderwac a ona to tak rach ciach robiła :) noi ale może sie skusze no nie wiem sam w sumie to nie jakaś wielka kasa no taka do przyjęcia ale jakby by miało być do kitu to troche szkoda

dobra kochane ja zmykam bo przyszła moja kałamarnica o przepraszam mój mężuś ale mam małego focha na niego i z tąd ta kałamarnica :):):):):):):):) do juterka :):):):):):)

LORELAIN- spodnica suuuper:tak:a jak jeszcze jestes taka szczupla to bedzie cudnie na Tobie lezala i cena suuuper.zaraz Tomi wstawi fotki:tak:

Ewelina28- dokładnie, obserwacja jest najlepsza, wtedy wszystko wiadomo:tak::tak:

Maryla- a się uśmiałam:-D:-D
młoda, niedoświadczona:-D:-D:-D je jestem jeszcze młodsza:-D:-D a mierzysz temp.??

Wisienka- także czytałam gdzieś że i siemię pomaga na śluzik:tak: no może żołnierzyki nie przetrwały :((
czytałaś o tym ginku co napisałam? Może warto i do niego się wybrać? Chyba, że masz sprawdzonego:confused:
przyznaje sie bez bicia że nie ja jestem za mło systematyczna :( i cięszko mi ze wstawaniem a to ponoć najlepiej rano robić o tej samoej porze :(

MARYLKO - wiesz co łobuziaro chciałam być miła heheheh :):) nie no wirtualnie to wiesz zadnego fałszu czyściutko jak nie powiem co byś pomyślała o nagraniu jakiejs płyty :p:p:p:p
Krzysiek właśnie dzwonił ze sobie pograł i jest padniety ..... jestem ciekawa czy bedzie taki uradowany jutro jak beda zakwasy heheh
Pysia - na mnie mówili patyczak .... bo jestem bardzo szczupła ale ja sie z tego ciesze ze jestem jaka jestem a jak sie komuś nie podoba to on ma problem
płyta ??? ok ale po warunkiem że znajdziesz sponsora :):):):):):):):)

dobra znikam już naprawde :)

Lorelain spódnica cudo :-D:-D:-D
MAryla, no to weź się zastanów :zawstydzona/y::zawstydzona/y: ale myślę, że to kwestia wprawy. Wiadomo, że nic nie wychodzi zawsze ładnie i pięknie na początku :-D
Mama, a wstawiałaś już fotki ogrodu? Bo byłam bardzo ciekawa a że nie byłam w stanie nadrobic tylu stron sprzed kilku dni to nie wiem :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
i napisz czy polecasz ten wosk nam - niedoświadczonym w tej kwestii?
Szczęśliwa najwazniejsze, że dobrze się z tym czujesz.
Eh, ja 4 lata temu ważyłam 55,56kg nie wiem jak to mi tyle przybyło :-D:-D:-D ale nie jest źle. Spoko się czuję w miarę choc jakoś w środku wydaje mi się, że powinnam schudnac ale chyba jednak nie ma takiej potrzeby bo jak popatrze na moje długie chude nogi to od razu mi przechodzi mysl o odchudzaniu... :-):-):-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
LORELAIN- spodnica suuuper:tak:a jak jeszcze jestes taka szczupla to bedzie cudnie na Tobie lezala i cena suuuper.zaraz Tomi wstawi fotki:tak:
.... jak jutro nie znajdę w sklepie takiej to się chyba skuszę na tą z katalogu :sorry2:... czekam na fotki, poka jeszcze jakie amsz mebelki ;-)... bo kanapę to chce narożnik skórzany jaśniutki i stół i do niego też krzesła skórzane :sorry:

Dziewczyny będe trzymam kciuki za wsze testowanka! :happy2:

Ciekawe jak Sol :confused:

reklama
Maryla- ja codziennie o 7.10 mierze temp. na pół śpiąco i idę dalej spać :D a termometr z budzikiem mam pod poduchą:-D:-D

Ładny mam suwaczek??:sorry:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry